zeme-gaiss |
zeme-gaiss |
Yume |
Jul 9 2004, 17:35
|
||
challenger Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
Nu re, cilveeks maig izteicis savu kritiku. Vinjai patiik tiksdarbs... Ko veel var gribeet tava dveesele. Un vispaar.. tas jau saak uz mazohizmu vilkt... "kritizeejiet mani, kritizeejiet" peec tam puus "iesperiet man, iesperiet man" un kas buut taalaak laabaak nezinaat... Nu jaa, par to "Marvel" - bija bija taa doma, un veelarvien palika, tagad tikai jaagaida tavi jaunie darbi ieskaneeti.. tad paliek cereet iespaids mainiisies. -------------------- |
||
Ella |
Jul 9 2004, 20:28
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* |
Vai esu kautko garaam palaidusi???
Shitos darbus es jau redzeejusi esu!!! Vienaa foruma tik6anaas reizee. mees skatiijaamies darbus, ne visi, bet dazji no 6iem tur noteikti bija!!! -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
ShinChan |
Jul 9 2004, 20:47
|
ultrafilozofs Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom |
kritika #2
Necilveeki tev sanaak labaak imho, bet taapat labi, man arii tie klasiskie Naaves motiivi ir sirdij tuvi (buus jaapiedalaas kaados plaujas sveetkos). Uzbraukt varu vieniigi aciim, taam kuras atveertas. Nezinu kaa citiem, bet man taas izskataas peec brilleem nevis vienkaarsji aciim, a varbuut vienkaarsji optisks maans P.s. Ja tu savos mazohisma uzpluudos veelies hard core kritiku, varu noorganizeet -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
asamashii ritori banpaia |
Jul 10 2004, 15:33
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 |
ai, zini, močī hardcore kritiku.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Jul 13 2004, 16:30
|
varbūt ja vēl acis pasvilināšu, kritiķi pamodīsies.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
xikes |
Jul 14 2004, 13:00
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Huh.. man patiik shitie fantasy teeli... it sevishki tas "Angel of Death"...
-------------------- |
Jul 14 2004, 13:16
|
Labi, es apsolos vairs netaisīt off-forum, un nelikšu vecos zīmējumus, ja jau tie neatbilst anime specifikācijām(rrrrrrr..), šis būs pēdējais, un pēc tam būs jāmeklē skeneris lai ieliktu jaunos, kas varbūt neizskatīsies, pēc ļaunajiem 'MARVEL' produktiem..
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
xikes |
Jul 14 2004, 13:25
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Nja... skats no ierochu veikala letes, kaadaa Fantasy-RPG..
-------------------- |
Yume |
Jul 16 2004, 10:25
|
challenger Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
Njaa, kritika peedeejam darbam...
Hmmm..zini, lielaakaa dalai no tiem ierochiem nav praktiski lietojami... pirmkaart nav eerti, otrkaart pec pirmaa cirtiena tu vinju vienkaarshi nedabuusi laikaa no taa kur iecirti.. -------------------- |
Kima |
Jul 22 2004, 20:58
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< |
No peedeejiem ziimeejumiem man patiik tas bruninieks uz zirga. Super! Tas zirgs ir vienreizeejs! (labs gariigais... )
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kikyou |
Jul 26 2004, 12:29
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Izveelies ko veelies - ceert ar ko izveeleejies
Vienreizeejs tas peedeejais ziimeejums |
Jul 26 2004, 12:46
|
un es jau sāku domāt, ka šeit mani nenovērtēs, kamēr nebūšu salicis savus tipa-anime stilā zīmētos darbus, bet šķiet ka pāris cilvēkiem patīk arī mani vecie zīmējumi
|
Sep 3 2004, 17:43
|
|
Guest |
Sep 3 2004, 18:29
|
Unregistered |
|
Sep 3 2004, 18:33
|
blood, tā iett ka neielogojas.. šīš. bet nu principā es gribētu lai laipnā publika pakritizē šos te un es vēl ielikšu kad šie būs apspriesti - tie ir no jaunajiem..
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:30 |