Doomed-Angel Mega art |
Doomed-Angel Mega art |
doomed-Angel |
Jan 3 2007, 00:13
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline |
Sveicu visus otakiešus! Te jūs varēsiet skatīt jaunākos manus darbus.
agrāk jau mēgināju zīmēt animi bet īpaši labi nesanāca. tagad vērtejat manus jaunākos darbus. seit ir viens mans mazins darbins. -------------------- |
Miki |
Jan 3 2007, 01:01
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... |
eeemmm nu nav jau perfekti bet iesaakumam es domaaju ka labi...
P.s. mazliet proporcijas klibo bet tas ta... |
Lii |
Jan 3 2007, 01:07
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. |
Nu jā, Doomed-angel, uzraku arī tavu pirmo topiku, salīdzināju un godīgi sakot, labāk manuprāt izskatījās, kad tu zīmēji ar kkādām kontūrām, bet nu tās tik manas domas. Galvas forma ir visai jocīga šajai meitenei un asaras izskatās kā uzkarināti diegi uz acīm, bet nu.. practice practice!
|
Mimi |
Jan 3 2007, 14:34
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 |
tev smuki sanak acis, bet tās proporcijas... ak, ko es te... nu man liekas ka galva ir galīgi par platu, un kakls ar uzreiz tad izceļas uz tādiem mazajiem, tievajiem pleciiem...
-------------------- (sun)
|
Sushi |
Jan 3 2007, 20:28
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
Nu, manuprāt, jau nevajadzēja taisīt jaunu topicu.
Bet, runājot par darbu, progress ir manāms. Seja pārāk atgādina sirdi, tb pārāk saspiesta. Kakls ir pārāk liels, resns. Acu baltumi viņai nav, bet dažkārt tas izskatas labāk. Asaras izskatas pēc zilganbaltām dzijām. Krāsojums ir samērā normāls, bet kāpēc paplūdis? Nu labi, vairāk sīkumos neiedziļināšos. Bet, priekš sākuma, ir labi. Tā kā, centies mācīties pēc kļūdām. -------------------- |
doomed-Angel |
Jan 4 2007, 03:13
|
Paldies par komentāriem.
Un šeit būs velviens mans darbs šo uzīmēju pirms tā kuru pirmo iepostoju šajā topikā. PS viņa izskatas dīvaini -------------------- |
Cilveeks |
Jan 4 2007, 14:38
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 |
nevajag no pirkstiem kaulus izraut...
-------------------- |
doomed-Angel |
Jan 4 2007, 15:12
|
Laikam gan, bet man virnmēr sanāk ķēpa ar tām rokām
-------------------- |
Janots |
Jan 4 2007, 15:24
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото |
sejas tev padodas, bet ar rokam neliela probleema. man taja laikaa loti palidzeeja spogulis. Un neliels padoms : uzrakstus taisi Adobe Image ready, tas nekroplos bekgraundus.
-------------------- А вот и плесень зацвела.... |
Karamele |
Jan 4 2007, 22:44
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu |
ir krietni labāk. tagad normāla ir sejas forma ^^
ķermenis ir normālus un pirkstiem nepiesiešos [pašai desas sanāk] visā visumā man tīri labi patīk tikai nākamreiz pamēģini uztaisīt line-artu arī. |
Tigra2 |
Jan 4 2007, 23:16
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
komenti par krāsošanu:
Vai man tā tikai liekas vai arī kāds neizmanto layerus... :3 Kad es bez tiem zīmēju darbs bija 4X ilgāks...kā arī čakarīgāks, bet tās varētu būt arī tikai plikas aizdomas. Tā... neiesaku izmantot blurtool tik daudz un iesaku nedaudz uzmanīgāk likt spīdumus. Aka likt tos tur, kur nepieciešams. komenti par darbu: Seja labāka kā pirmajā, nav tik saplacināta, izskatās interesantāk arī, kautkā pareizāk. Ķermenis nerullee... ;_; pārāk daudz kļūdu lai iztirzātu. varu meegjinaat noraadiit uz kljuuaam: es domāju, ka apmēram tā būtu jāiet viņas ķermeņa līnijām... un apmēram tik zemu būtu jāatrodas viņas krūtīm. kaa ari... luudzu nesaglabaa jpeg formaataa, PNG ir daudz jaukaaks... -------------------- |
doomed-Angel |
Jan 5 2007, 20:25
|
Nu paldies par visiem komentiem un norādijumiem uz kļūdām nu es centos uzīmēt super bildi, bet nesanāca kā biju domājis takā spriežat par šo.
-------------------- |
Pinky |
Jan 6 2007, 04:16
|
animens Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. |
duum engjel, Tevi tak sauc Ģirts ?
Tigra: ja kruutis tiek piespiestas ar roku pie torsa, tad vinjas izskataas i lielaakas, i uzvilktaakas. |
doomed-Angel |
Jan 6 2007, 19:48
|
Šis ir visu darbu darbs manam draugam ir aktuāla cīsinju tēma un asinis takā vinš mani piespeda uzīmet kautko ar cīsinjiem saistītu nu redz kas sanāca asinjaini cīsinji
Pinky tā ir slepena informācija nedrīks tapat staigāt pa forumiem un saukt visu cilvēku vardus -------------------- |
overmind |
Jan 6 2007, 20:58
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 6-January 07 |
Heh, piemirsi ka "Cīsiņš Celafānā"
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:25 |