Standarta tikshanaas vieta, Riigaa |
Standarta tikshanaas vieta, Riigaa |
Aven |
Feb 12 2006, 00:20
|
Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis |
pozitiiva ir ikviena laba cilveeka iepaziishana!
tur vislaik cilveek turpu shurpu rapoja.. Es tevi izaicinu nu uz training machu vismaz noteikti -------------------- |
Shaisuke |
Feb 15 2006, 11:12
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
Ammm, man taac jaut... shonedeelj Jukatanaa kaads vispaar bus?
~BN~ -------------------- |
Aven |
Feb 15 2006, 14:02
|
Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis |
Jaa...
ES!! This post has been edited by Aven: Feb 15 2006, 14:02 -------------------- |
davio |
Feb 15 2006, 14:41
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 |
Jā laikam jau es ar atnākšu. Tad redzēs
-------------------- |
Faplo |
Feb 15 2006, 15:21
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre |
Whah es nospraudis ideju šonedēļ tur parādīties... jāsaņem drosme un jatiek vien ir ( Kautkādīgi ar karti rokās nokļūšu ) . Es ceru tur ieraudzīt Go spēlētājus... cik sapratu viņi tur katru nedēļu apgrozās? mjā nu ja Go playeru nebūs...
|
ETM |
Feb 15 2006, 15:39
|
Very Old Fart Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt |
Shonedeelj ir tuss Lietuvaa. Aciimredzami, ka dazhs tur noteikti nebuus.
-------------------- Because i can!
|
Hikaru |
Feb 15 2006, 15:56
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia |
Manis gan drošvien šo sestdien nekur nebūs.
|
X_Kamui |
Feb 16 2006, 20:50
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Bus atkariigs no noskaņojuma...... tb iešu vai nee
-------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kaoru-chan |
Feb 16 2006, 21:00
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 10-January 06 From: The land of my dreams and hopes! |
Shinya iespeejams ka nebuus jo vinja nejuutas paaraak labi , bet es gan buushu jo man tur patiik jauka atmosfeera un interisanti cilveeki:D
-------------------- |
Spectre |
Feb 17 2006, 13:51
|
Hentai Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK |
Karoche neko nezinu nepideros ne pie vienas grupas ja riitdien man buus speeks atvilkties tad ieradiishos neredzu iemeslu likt kautkadu grups resstriction, kaa tur 4 or piektaja posta tika rakstiits
-------------------- SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Church |
Feb 18 2006, 19:40
|
sewer rat Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga |
hrm. luugums citaas reizees bik mieriigaak uzvesties. nedaudz garaam liekas, ja ik pusminuuti riibiens pa koka griidaam. man ta ar austinjaam uz galvas mazsvariigi .. bet negribeetos, lai shejienieshu bara reputaacija nokriitaas dzilji miinusos saimnieces aciis.
|
Lija |
Feb 19 2006, 17:09
|
(yaoi) rota 69 Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? |
Cik es saprotu peec Church peedeejaa posta, tad Jukatanaa atkal aardiijaas??
ljoti ljoti slikti... man driiz vispaar paaries veelme uz turieni iet, jo buus vienkarshi kauns raadiities saimniecei aciis... |
edg |
Feb 19 2006, 17:56
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Varbuut tikliidz, kad kaads saak aardiities, lai kursh tas buutu - vienalga vai edg, vai lastguru, vajag pieiet pie taa cilveeka un paluugt aiziet. Un nevis "es taa vairaak nedariishu", bet tieshaam tam cilveekam ir tikai 2 izveeles iespeejas:
1. jaaaiziet 2. vai arii jaaiet saimniecei atvainoties aciis par skalju uzvediibu. Tikliidz kaads cilveeks gribees tikai nosoliities turpmaak klusi uzvesties (un mees peec pieredzes zinaam, ka shaadi soliijumi paaraak reti ir reaali), vinjsh izgaazh visu Jukatanas pasaakumu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
anti |
Feb 19 2006, 19:46
|
Draņķītis Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga |
ja palasa komentārus, tad sāk šķist, ka ideja publiskot šo pasākumu nav bijusi no tām labākajām.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Ayumi |
Feb 19 2006, 20:30
|
Kyuuketsuki Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
QUOTE(anti @ Feb 19 2006, 20:46) Jāprasa- kurš pirmais publicēja topicu par Jukatan. Cik atceros, arī Tsukino bija kautkāds topics par Jukatan. Nu man vispār arī apnika, esmu jau teikusi- nedaudz jau var, bet ne pārmērīgi. Vai doma nebija ja Jukatana ir mierīgās pasēdēšanas vieta? (vainīgi traki tīņi @__@ ) QUOTE Varbuut tikliidz, kad kaads saak aardiities, lai kursh tas buutu - vienalga vai edg, vai lastguru, vajag pieiet pie taa cilveeka un paluugt aiziet. Un nevis "es taa vairaak nedariishu", bet tieshaam tam cilveekam ir tikai 2 izveeles iespeejas: 1. jaaaiziet 2. vai arii jaaiet saimniecei atvainoties aciis par skalju uzvediibu. Tikliidz kaads cilveeks gribees tikai nosoliities turpmaak klusi uzvesties (un mees peec pieredzes zinaam, ka shaadi soliijumi paaraak reti ir reaali), vinjsh izgaazh visu Jukatanas pasaakumu. Tā ir sasodīti laba doma. Es būšu pirmā kas saka- Es uzvedīšos klusi. W00t, edg, pieraksti to kautkur, lai neaizmirstās B variants šai trakošanai varētu būt tējas iedarbība XDD (īpaši baltās ) -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:30 |