Doomed-Angel Mega art |
Doomed-Angel Mega art |
doomed-Angel |
Jan 6 2007, 22:44
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline |
Tochna!!!! Viens no maniem nākamajiem darbiem būs cīsiņš celefānā ar anime piegaršu!
Takā gaidat -------------------- |
Miki |
Jan 7 2007, 00:35
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... |
peeedeejaais ir labais...man patiik vismaz kaut kas prginaals.. bet par to puspliko sievieti njaa rokas ir mazliet garaam bet taa ir labi..un taa naakamaa man liekas ka galva mazliet par mazu bet taa arii ir ok... ..aizvien labaak un labaak...
|
Pinky |
Jan 7 2007, 01:26
|
animens Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. |
nu, Ģirts - progress !
|
overmind |
Jan 7 2007, 15:27
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 6-January 07 |
Jū riktīgs progress.. Agrāk atceros šķībus cūkmenus tik zīmēji
Par mani gan nerunāsim |
Sushi |
Jan 7 2007, 23:07
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
O, nu, ja jau Pinky viņu sauc vārdā, tad kāpēc gan man arī nesaukt viņu vārdā..
Ģirt, (varētu pat uzvārdu rakstīt XD) pēdējais tāda pasmiešanās vien ir, piekritīsi tak man, ne? Vispār, ja šo ideju kārtīgāk izstrādātu un iekomponētu visu labāk (nevajadzēja bastot kompozīcijas XP).. būtu tīri ok. Nu labi.. bet es vēl jo projām nesaprotu, kāpēc tu tik ļoti visu pludini.. -------------------- |
doomed-Angel |
Jan 8 2007, 00:55
|
Jā nu es piekrītu ka tas ir tāds pasmiešanās darbiņs Anete.
un kapēc es tā izpludinu es nezinu tā vienkārši sanāk tagad cenšos pie tā piestrādāt lai būtu pēc iepējas skaidrāk. Jā Edgar es progresēju. (laikam) Un šis ir mans varenais darbs tiko ārā no ceptuves. Meitene kas slīks asīnīs ub vinjai ir rokas un kājas tās tikai iegrimušas! -------------------- |
overmind |
Jan 8 2007, 01:54
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 6-January 07 |
Dīvaini.. Izskatās pēc lelles
|
Sushi |
Jan 8 2007, 17:22
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
Un kur viņai uzacis? Viņas rokas pavisam noteikti ir pārāk resnas. Nu, ir kur vēl piesieties. Matu ēnojums, manuprāt, tāds, it kā viņai vienkārši būtu gaišas šķipsnas. Katrā ziņā, visvairāk es varu piesieties pie sejas. Tomēr vienmēr jau ir arī savs labums - idejai nav ne vainas. Tīri ok.. Turpini -------------------- |
Miki |
Jan 8 2007, 20:03
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... |
nu ideja ir laba, bet izskatās ka viņai nava zoa...un piekrītu Sushi ka rokas ir par resnu, bet ir progresiņš...
|
kahi |
Jan 8 2007, 20:16
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth |
ja ir tik daudz kļūdu, why progress?? un, manuprāt, uzraksts By Doomed-Angel ir lielāks par pašu zīmējumu!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
doomed-Angel |
Jan 9 2007, 01:39
|
Man ienāca prātā ka man jauztaisa anime isfilma un to es arī darīšu Kā sanāks vēl nezinu scenāriju jau izdomāju un ja viss iet gludi pēc mēneša būs pabeigta. Ja vien man totāli neapniks zīmēt kā parasti.
Vēliet Veiksmi, un seit ir mans jaunais kartējais kļudainais un jocīgais darbs šoreiz mēģināju zīmēt dragonballz stilā. man pašam liekas ka atkal kautkas nau kārtībā ar rokām un iespejams ar galvu ar. -------------------- |
Sorrow |
Jan 9 2007, 14:50
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 |
Rokām viena elkoņa locītava ir zemāk nekā otra un pirksti nav pārāk labi sanākuši.
Un kakls ir par resnu - gndrīz galvas platumā. Galvai jau galvenā problēma ir tā, ka viņam nav ausu. |
King_Of_Blades |
Jan 9 2007, 22:25
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 9-January 07 From: Riga. |
Tas laikam man ja??
ja godiigi tiri labi :D tas par ciisinju This post has been edited by King_Of_Blades: Jan 9 2007, 22:26 |
Miki |
Jan 13 2007, 00:04
|
Nu taa kakls ir mazliet par resnu,
rokaam lociitavas taa mazliet nedabiski, kaut kas labs- man patiik fons un tas ka esi samazinaajis uzrakstu,jeb man raadaas, nu man jau liekas ka viss ir baigi labi, noveelu veiksmi ar komiksu jo tas nemaz nav tik viegli... |
Shatako |
Jan 15 2007, 13:44
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga |
(1. šinī lapā)Jā es piekrītu Sushi un Miki!Vienīgi tas zods varēja būt izteiktāts, bet citādi ir ok salīdzinājumā ar iepriekšējajiem!
(2. šinī lapā) Nu ir ok!Tikai tie pirksti ir tādi padīvaini,manuprāt seja ir pa resnu,taču manu prāt bikses ir tīri labas. Būtu vēl labāk ja mati būtu nedaudz kuplāki, apjomīgāki! Progres patiešām ir LIELS!Tā tik turpini! -------------------- !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:22 |