Nothinga un zīmulis, beware of furries |
Nothinga un zīmulis, beware of furries |
Nothinga |
Jun 1 2007, 12:47
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. |
Man ir tādas nelielas aizdomas, ka kaut kad sen(vai ne tik sen) biju šai forumā jau pieteikusies un daļu tautas iepazīstinājusi ar pāris saviem darbiem, taču vecais niks man ir veiksmīgi vai mazāk veiksmīgi aizmirsts, tādēļ ceru, ka liels ļaunums no tā necelsies, ka izveidošu šeit savu galeriju un piedāvāšu jūsu kritiskajam vērtējumam pāris savus darbus, kas tapuši dažādā laika posmā. Šaubos vai lielākā daļa būtu ieliekama plauktiņā ar nosaukumu Anime", bet centīšos tos, kuri vislīdzīgākie, atlasīt un piedāvāt jums.
Bet nu gana pļāpu! Viens no maniem pirmajiem darbiem, kurā centos uzzīmēt būtni ar anime acīm. Un šeit viens zīmēts ar melno flaumasteri(sākumā ar zīmuli) Ceru kaut kad drīzumā piekļūt kādam skenerim un tad, cerams, varēšu jums peidāvāt arī citus savus darbus. Jaunākus. Esmu atvērta jūsu vērtējumam! This post has been edited by Nothinga: Oct 17 2010, 17:17 -------------------- |
Alexa De Šarlote |
Jun 1 2007, 12:55
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 |
labi darbi, tikai noteikti daudziem gribēsies redzēt ko tu tagad māki...ceru ka tiksi pie skanera un noskanēsi savu jaunos darbiņus...
Plus nav obligāti jabut lielajām acīm lai to nosauktu par animē ir jau dažādi animē paveidi..... Un vel tā kā tas nav pavisam jauns darbs tur nav ko kritizēt, vienīgi nav labi ar rokām un ar krutīm, bet tas tā.... -------------------- |
zeloco |
Jun 1 2007, 23:38
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett |
prieksh pirmajiem darbiem pat ljoti neslikti... gaidu veel.
-------------------- |
Dead Star |
Jun 2 2007, 13:25
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate |
Tiešām, tiešām ne slikti (:
Ja vaidzētu piekasīties,tad teiktu,ka elfradījumam sejas forma nav īsti simetriska (labā un kreisā puse par daudz atšķiras) un degunu vaidzētu biški zemāk,detalizētākus matus varētu (smalkākas šķispnas varbūtās). Toties apģērbs,manuprāt, sanāk tev labi,visas krokas, kā arī izskatās,ka ar rokām tev nav diži lielu problēmu. Mans viedoklis - ir ok un rādi jaunākos darbus. |
Kaede |
Jun 2 2007, 16:40
|
Koutaishi Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams |
Man jau bija tāda nojausma, ka zinu, kas esi. Nekļūdījos, nu re kā.
Kā jau n-tās reizes Tev personīgi esmu teikusi, man ļoti patīk, kā tu zīmē. No šiem diviem gan vairāk patīk pirmais darbs. Ieliec arī kādu vulforiņu vai ko kawaīgu ar kaķa austiņām, tev bija vairāki patiesi labi, cik es atceros. Kae -------------------- |
kahi |
Jun 2 2007, 17:15
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth |
jāsaka, ka meitenē man viss pārējais patīk labāk par acīm. kleita tā neko, par pleciem man ir iebildumi - izskatās ļoti uzrauti. kāja ir tāda stīva, rokas par mazām un mati haltūrēti. kaķītis smuki ēnots, var saprats kur kas atrodas. gaidu vēl tavus darbus.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Nothinga |
Jun 6 2007, 14:38
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. |
Paldies kritiķiem. Kļūdu ir daudz, to es nojaušu. Šis žanrs man vēl ir tikai apguves procesā.
Pašus jaunākos darbus man neizdosies parādīt tā vienkāršā iemesla dēļ, ka man nav ne skenera, ne digitālā fotoaparāta. Tomēr ceru, ka arī šie darbi patiks. Pēc lūguma - viens no jaunākajiem kaķaušiem. Tapis kaut kad ša gada pavasarī vienam klasesbiedram uz dzimšanas dienu: iespējams kaut kas nav kārtībā ar seju un vēl šur tur vajadzīgi pielabojumi. Šis darbs tapa man piesakoties kārtēja ls. Mans tēls. zīmējums tā arī vēl nav izmantots tam nolūkam, kam tika radīts. Zirgs bija domāts melns, bet mani pārņēma slinkums, tādēļ arī nekas vairāk netapa šajā darbā. Arī eispējams daudz kļūdu un ne īsti riktīga seja. Visādā ziņā pirmais cilvēks, kuru zīmēju zirga mugurā un kurš izdevies salīdzinoši normāli. Papildus atbildot uz Kaedes izteikto lūgumu, kaut kas skičveidīgs, kas tapa vienā maija vakarā, kad ļoti gribējās gulēt, bet par spīti tupēju nomodā. Tad nu gaidu jūsu kritiku un vērtējumu! -------------------- |
Kaede |
Jun 6 2007, 22:01
|
Koutaishi Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams |
Man patīk visi trīs darbiņi, zīmēšanas līmenis tev ir labs. Bet pat tāds cilvēks kā es var saredzēt, ka otrajam ar sejas formu kaut kas ne tā. Un paldies, ka ieliki ausainos- tie man ļoooti patīk. Pēdējais darbs vienkārši tiiik kawaīgs, wā.
-------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
Jun 6 2007, 22:23
|
Satsujin Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow |
Darbi ir diengan patikami, lai pasekotu šai galerijai. krāsojums ar labs, bet ir tik viens bet... kakli ir stipri par īsiem. Un tā skice īpaši patīk ^^
-------------------- |
enigmo |
Jun 6 2007, 22:38
|
Unregistered |
Fūū... kvalitāte laba, bet izpildījums suc*s! tizlas sejas!
|
trey |
Jun 9 2007, 10:57
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 23-May 07 From: Latvia | Riga |
Man tas grāfs atgādina Maiklu Džeksonu!
-------------------- |
Alta Melissa |
Jun 9 2007, 14:36
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 |
Trey, man arī tā uzreiz likās, bet tomēr vairāk atgādina Dženetu Džeksoni Patīk smalkās detaļas, būtībā ļoti smuki. Burvīgas skices Un pirmais darbs arī ļoti jauks.. kkas tomer liekas dīvaini, bet laikam jau man tikai liekas .. newermind
This post has been edited by Alta Melissa: Jun 9 2007, 14:37 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
undux |
Jun 22 2007, 22:42
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland |
ljoti labi.. pirmais darbs man labaak iet pie sirds tikai vaidzeej otru kaaju stipraak ievilkt ja nee tad izstaas kaa ar vienu kaaju...nu bet tas taa. unn tas arii viss par ko piekasiitiesXD tomeer es neesmu no tajiem cilveekiem kam patiik kasiities jo iipashi piekasiities...
|
Nothinga |
Jun 25 2007, 12:37
|
Es vēl mācos zīmēt sejas ^^ Pagaidām ne pārāk veiksmīgi.
Pie skenera vēl aizvien neesmu tikusi un tabletu vēl tikai gaidu, tādēļ peidāvāju jums paŗis savus vecos darbus: Ši ir pa daļai skice, kas veidota ar parasto zīmuli. Tās eispaida tapa kaut kas līdzīgs miniatūrai vēl viens no ausaiņiem - vulforīte. Mēģināju zīmēt bērnu, laikam ne pārāk izdevās - grūti spriest: Es laikam atradu arī ko mazlietiņ jaunāku: Darbiņš veidots ar krāsainajiem zīmuļiem. Poza zīmeta no fotogrāfijas. Seja atkal laikam izskatās mazliet jocīga. -------------------- |
Kaede |
Jun 25 2007, 12:48
|
Zirgs man liekas izdevies ļoti labi. Tas vulfors ir tik kawaīgs, wāh. Man vnk patīk un liekas, ka ir izdevies uzzīmēt vulforu ap 10-13 gadiem. Tas vairs īsti nav bērns. Uz jumta sēdošais vulfors ir vēl kawaīgāks par iepriekšējo. No visām ieliktajām bildēm šī ir, pēc manām domām, vislabākā.
-------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:34 |