Nothinga un zīmulis, beware of furries |
Nothinga un zīmulis, beware of furries |
Nothinga |
Jun 25 2007, 12:52
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. |
Paldies Kae!
Kā jau teicu - kā bērnu man viņu šiti enizdevās uzzimēt. Par pamatu bija viena mana kārtējā stāstiņa ideja un vulforīte bija domāta kā galvenā varone 5-6 gadi, bet izskatās vecāka. Varbūt kaut kad vēlāk pamēģināšu vēļ. -------------------- |
Kaede |
Jun 25 2007, 12:56
|
Koutaishi Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams |
Un tā pēdējā bilde man atgādina pēc roku salikuma un tās zaļās gaismas bumbas šo te nedaudz:
Bet nu lai nu kā, pēdējā bilde arī ir labi sanākusi. This post has been edited by Kaede: Jun 25 2007, 13:06 -------------------- |
Dead Star |
Jun 25 2007, 14:47
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate |
Zirgam nav par resnu kakls? o_O
Tas vulforns izskatās,izskatās pēc bērna,pēc sejiņas var noprast. Krāsainajā darbā proporcijas pavisam feinas, tikai varbūtās vaidzētu tumšāku ēnojumu vietām. Apģērbu ieloces tev ar,manuprāt,sanāk tīri ok. Kopumā - smuki darbi,ir kur augt,gaidu jaunākos ^.- |
gone away |
Jul 4 2007, 21:25
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 25-March 06 |
Kā man jau reiz bija minējusi Kaede ka tu labi zīmē, tā arī sagribējās šodien ieiet un apskatīties. Un tu patiesi ļoti labi zīmē, visu cieņu taviem darbiem. Ceru, ka drīzumā ieliksi vēl kādu.
|
Nothinga |
Jul 31 2007, 10:23
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. |
Paldies par labajiem vārdiem un kritiku ^^ Sen neesmu neko likusi, bet nesen aizbraucu pie draudzenes, kurai skeneris, un tad nu nolēmu jums parādīt jaunākos darbus:
Šis ir tapis vasras sākumā. Centos mazliet vairāk pamācīties rīkoties ar krāsainajiem zīmuļiem Zinu, ka sejas varētu arī nebūt īsti riktīgas un plauksta lāgā nesanāca. Tās ir šobrīd problemātiskākās vietas manos darbos. Šeit attēlots gaišmatainais zēns no iepreikšējā darba, tikai vecāks. Domāts daļēji varāk kā linearts, bet nepeiciešama vēl apstrāde ar datoru. Varbūt kaut kad vēlāk mēģināšu izkrāsot. Problēmas varētu būt tādas pašas kā iepriekš. Un mati tīši tādi domāti, mazliet līdzīgi drediem. Trešais arī sākumā bija domāts vairāk kā linearts (man vajag jaunu tintes pildspalvu ><) arī tam pašam tēlam, kas iepreikš, taču sagribējās paspēlēties ar zīmuli, tā topot ēnojumama un mazliet fonam. Bet fonu zīmēt es nemāku, vismaz pilnīgāku (><) Gaidu kritiku un vērtējumu! -------------------- |
kika-chan |
Aug 2 2007, 18:23
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē |
super!! man patīk tavi kaķīšzīmējumi šis pēdējais jo labas ēnas...
|
Nothinga |
Aug 3 2007, 10:06
|
Paldies!
Nedaudz paskatījos arī citus darbus un vēl vairāk apstiprina'jās manas domas, ka vēl daudz jāmācās. Tomēr es vēl tik viegli nepadošos ^^ Šeit skice A5 formāta, kuru zīmēju draudzenei, diemžēl nesanāca tāda kā gribēju, jo atēlots bija domāts meiteni, bet šī vairāk izskatās pēc nenoteikta dzimuma būtnes. Biju arī nolēmusi pamēģināt savādāku pozu. Jūsu vērtējums? Bet šeit, mēģināju atrast kādam citam tēlam īsto sejas izteiksmi un frizūru. Skice. -------------------- |
ReD_FoXy |
Aug 3 2007, 21:03
|
onibaba Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. |
-------------------- |
Kaede |
Aug 5 2007, 12:27
|
Koutaishi Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams |
Zīmējumi no pēdējiem diviem postiem, jo īpaši no pretpēdējā ir ļoti labi sanākuši. Un plauksta nebūt neizskatās tik traki. Visvairāk tieši tas krāsainais arī patīk. Laikam jau ar to, ka dzīvīgāks liekas.
-------------------- |
Nothinga |
Aug 12 2007, 12:54
|
Pateicos!
Šis darbiņš skicēts vilcienā, tād''el tādas drebelīgas līnijas. Bija domāts viens mans tēls, bet pagaidām tā arī nav pabeigts. Un šeit, abu brāļu (krāsainais darbs pieci posti iepriekš) skice, puspabeigta. Iešakums, tāpat kā iepriekšējais darbs, zīmēts vilcienā, tād''el līnijas varētu būt drebelīgas. Gaidu jūsu vērtējumu! -------------------- |
Yamaneko |
Aug 12 2007, 13:22
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 17-July 07 From: Riga, Zasulauks |
Pateicos! Šis darbiņš skicēts vilcienā, tād''el tādas drebelīgas līnijas. Bija domāts viens mans tēls, bet pagaidām tā arī nav pabeigts. Un šeit, abu brāļu (krāsainais darbs pieci posti iepriekš) skice, puspabeigta. Iešakums, tāpat kā iepriekšējais darbs, zīmēts vilcienā, tād''el līnijas varētu būt drebelīgas. Gaidu jūsu vērtējumu! Jauki) Ak tie kaķīši, ņam) Nu skices tomēr paliek skices, taču zīmētām vilcienā, tās ir labas! Es vilcienā kādu dienu centos pazīmēt, nekas nesanāca..man vienkārši pacietības trūkst un es sāku ārdīties xD No viesiem pēdējiem darbiem man visvairāk patīk tas viens, kas ir "vecāks" un sēž uz grīdas , dikten smuks) |
Nothinga |
Aug 12 2007, 19:47
|
Pateicos ^^
Šeit pāris darbiņi no šerijas nekas īpašs" Zīmēts ar peli oekaki bordā. Ādams(kāpēc - uzminiet!) Viens cits kaķausis Šodien uzzīmēju aptuveni vienu tēlu no sava stāsta. Ar zīmuli uz papīra viņš man sanāca labāks >.< Šunauro Ja vēl kāds atceras, tad akut kad sen biju uzskicējusi vienu skicīti. Šeit ir tā pati meitenīte, kas skicē, tikai ne tik ļoti čibi līdzīga. Kā jau teicu, viss zīmēts ar peli. Mazliet trenējos. Kļūdu droši vien daudz, bet pagaidām labāk nesanāca. Kārtots Zīmēšanas secība (t.i. pirmais darbs ir vecākais). Pēdējajā mēģināju krāsot mazliet savādāk. Gaidu novērtējumu! -------------------- |
Karamele |
Aug 12 2007, 19:51
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu |
Ja ar peli, tad par pēdējiem jāsaka, ka tiktiešām labi ^^
btw kādā oekaki boardā zīmēji? ar ShiPainter/ShiWebNote? iepriekšējie darbi arī labi, vienīgi daži darbi liekas sašvīkāti un vietām nedaudz pieklibo proporcijas. Labprāt palasītu tavu stāstu, jo personāži liekas diezgan interesanti. |
Nothinga |
Aug 13 2007, 14:05
|
Zīmēju ShiPainter. Proporcijas varētu pieklibot un arī ģīmji neizskatīties gluži ka'vajag. Man ar peli grūti zīmēt. Pirmajā un pe'dējajā darbā ir savādāki krāsošanas stili izmantoti kā vidējajos. Mēģināju atrast labāko.
Te vēl viens oekaki, tapis šorīt. Kār'tejo reizi nāca miegs, kaut arī tik agrs vairs nemaz nebija >.< -------------------- |
Mimi |
Aug 13 2007, 16:49
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 |
Nezinu. Tu itkā esi izvēlējies viena stila čarus, kurus zīmē.
Man itkā viss patīk, bet man kaut kā liekas pārāk vienādi tie deguni un ūsas. >_< Varbūt derētu vismaz kaut ko pamainīt? [tieši degunos]. Varbūt kaut reizi uzzīmēt cilvēcisko? Jo vislaik vieni un tie pašu neko, tikai ar dažādām nokrāsām. Tā jau tev labi padodas. Bet gribas vairāk dažāduma. -------------------- (sun)
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:21 |