Doomed-Angel Mega art |
Doomed-Angel Mega art |
Erik4xp |
Jan 16 2007, 03:38
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils |
Ja godīgi tad pēdējais darbs ir parodija par Akiras Torijamas zīmēšanas stilu...
Tas darbs ir īpatnējs, ar dragonball pieskaņu... No pirmā acu uzmetiene nekā nenormāla nav... No otrā acu uzmetiena ---> Nespēju sazīmēt šīs būtnes skeletu... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
doomed-Angel |
Feb 20 2007, 16:09
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline |
Kādu laiku bija slinkums zīmēt bet nu es atkal sāku un re mans darbišs
-------------------- |
Miki |
Feb 21 2007, 19:13
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... |
Oho
Nu labi bet man šī meitene izskatās kā džeks ar krūtīm, vai meitene ar džeka seju... Man personīgi šajā darbā patīk tas lillīgais virpulītis un normāli ir sanācis kakls... Sorry, bet man tā likeas.. Un jā regress... |
kahi |
Feb 21 2007, 20:15
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth |
un arī rokas krimināli par mazām. tik mazas normālam zīdainītim. pieliec kaut vai rku klāt savai sejai. vai tā aizņem 1 astoto daļu? nē, seja puslīdz ieiet, iekļaujas plaukstā, tātad - cik liela galva, tik rokas. mēri uz sevis, ja nesanāk, for gudness sakes!!!!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Miki |
Feb 21 2007, 21:10
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... |
Njā rokas nebiju pamanījusi...
|
Klokjvaarpsta |
Feb 21 2007, 21:52
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga |
Siikums ar visaam rokaam, taas kompoziicijaa ir otrajaa plaanaa, man tas kakls, tas kakls... Ciipslu liinijas vajadzeetu daudz gaishaakas, jo tagad vinja izskataas nenormaali saspringta (dabaa shitaadu efektu var panaakt, ja censhas ar apakshzhokja muskuljiem kruushu kurvi pacelt)
Vortekss ziimeejumaa labi iederas -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
doomed-Angel |
Feb 21 2007, 22:28
|
Nu paldies paldies par juusu kritiku Sei buus velviens darbins.
ceru ka izskatas soreiz sieviskiigaaks. -------------------- |
Cowkiller |
Feb 21 2007, 22:59
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
omfg! those are some nice pair of tits!
-------------------- |
Sorrow |
Feb 21 2007, 22:59
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 |
Njaa...neuzstraucies, to ka tā ir sieviete var redzeet...
|
Klokjvaarpsta |
Feb 21 2007, 23:06
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga |
Nice try, bet neskatoties uz gigsntiskajiem E izmeera pupiem (nu, jopcik, arbuuzi), vienalga var ieveerot platos plecus (bet uz taas kruutis tieshaam noveersh uzmaniibu) Bet aadamaabolu neredz, taa kaa laikam viss kaartiibaa.
Shis darbs ir viennoziimiigi daudz labaaks, paardomaataaks un grafiski preciizaaks. Ljoti labi, ljoti.. By the way, cute lil' chibi -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
ReD_FoXy |
Feb 21 2007, 23:26
|
onibaba Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. |
Maziņš ieteikumiņš - plecu līnija ir vienā līmenī ar gurnu līniju. Tikai vīriešiem pleci ir platāki par gurniem.
So she looks like a transvestite for me... KAAAD anime MEITENEI tu esi redzējis tik detalizēti zīmētas rokas? Tās līnijas padara viņas roku ēeēem... pēc veča rokas i guess. More ''Neutrogena''? XDD Kakls par masīvu un ejot uz pelciem paliek šaurāks. Pataloģija? Un tās krūtis... Ak Dievs... Nevis E, bet FF jau... Vienkārši... Bāaah.. *noskrollo tālāk prom meitenes krūšu daļu, lai neredzētu* Svārki un kājas arī biku ne tādas. Viena kāja tievāka par otru štoļi... Ieteikums, moš zīmēt ar roku? Dators ir čakarīga padarīšana, un, it's just me, uz datora zīmēti darbi nav pielīdzināmi ar roku zīmētajiem. Tā tak nav nekāda māksla. Un ja neesat vēl sapratuši, anime ir like viena no mākslas izpausmes veidiem. Bet varbūt tās ir tikai manas domas... -------------------- |
doomed-Angel |
Feb 21 2007, 23:46
|
Nu ja es savus zimetos datbus varetu iedabutu datoraa tad jau buutu daudz labaak viss ar proporcijaam un taataalaak bet man nau skeneris gribeeju vienreiz pirkt bet nejausi nopirko ko citu
-------------------- |
Tigra2 |
Feb 21 2007, 23:58
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
I like transvestites, theyre beautiful.... no mather what they saay, those words wonth bring them down...
Ou maan, atausa praataa Kristīnas Agileras dziesma. XD my engurishu s.cks todaaaay This post has been edited by Tigra2: Feb 21 2007, 23:59 -------------------- |
Arts |
Feb 22 2007, 19:49
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Hmm kur vairāk ēnas?Būbos vai sejā???Roka kā no painta izvilkta.....iemācies vilkt taisnas līnijas!Ar peli kaut vai,vai izmanto pen tōl.
-------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Miki |
Feb 22 2007, 22:11
|
Piekrītu Klokjvaarpstam jo krūtis ir ohohoooo...njaa dzīvē taadas ieraudziit buutu gruuti..
he zin kaklam veel joprojaam taa liinija... Man liekas ka ir pazudis zods bet tas tik taa druscinj... Toties rokas izskatās ka viņa vismaz 2 stundas dienā trennētos sporta zālē... Kaut kas labs ir tas ka virs By-Doomed angel ir tā plūsmiņa man viņa patīk... |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:45 |