Tēja Japāņu gaumē |
Tēja Japāņu gaumē |
AngelApo |
Feb 1 2010, 01:31
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 31-January 10 |
Latviešu nosaukums: Tēja Japāņu gaumē Tips: Dzērieni Sastāvdaļas: 2,5 tējkarotes tējas 1 / 2 litrs vāroša ūdens Izgatavošanas instrukcija: Sasmalcināts speciala trauka tējas pulverīts trauku vispirms izmagajiet ar karstu ūdeni. Tad tai tējai uzlejiet uzsildītu ūdeni līdz 60 grādiem (šajā temeratūra maksimāli saglabājas tējas aromāts un pilnībā neidalās tējas sastāvdaļas. Japāņi vairak novērtē aromatu neka ekstraktu.) Komentārs: Pagatavotu tāda veidā tēju pasniedz mazās, 50ml, apakštasēs. Šo teju uztaisa nedaudz sadāku un dzer lēnam ar malkiem. P.S: Zinu nekas dižš bet nolēmu enriskēt un lenām saprast jūsu kritiku. -------------------- |
Shumins |
Feb 1 2010, 01:46
|
Unregistered |
Sasmalcināts speciala trauka tējas pulverīts [...] Un tad pie velna šo var nopirkt - to pulverīti? Cik esmu meklējis lielveikalos, tad nekā! Četrus gadus atpakaļ to nopirku Stockmanā un ieguvu atkarību. Kā saka, pats vainīgs, ja pamēģini ko jaunu... Tējas namiņos, kad prasu šo Japānas tēju, grib iesmērēt Ķīnas zaļo, un pēc jautājuma par pulverīšiem mani parasti apsmej. Kas tā par pulverīšu tēju, mēs tikai dabisko tirgojam nevis sintētiskos pulverīšus (Vo tējas eksperti) Kāds nezin, kur to Latvijā tirgo - pusi karaļvalsts par īsto Japu zaļo tēju pulveri Citādi dikti negribas meklēt kādu Japānā un likt sūtīt 1kg uz Latviju, tad iznāks kā viduslaikos ar pipariem. Viens 1kg piparu => 1kg zelts |
AngelApo |
Feb 1 2010, 01:57
|
Es Zaļo tēju dabuju no restorāna Planeta sushi kurš atrodas Šķūņu ielā 16. Viņi nepardod ta bet ja labi palūgt tad var visu sarunāt. Tikai viņi diezvai vesalu kg pārdos ^^
a par to Ķīnas zaļo es vienmer esmu vēlejeis viņu pameģinat bet nav gadijusies iespeja nevaretu ludzu padalities ar pieredzi ak varenais Tējas Ekspert ^^ -------------------- |
Shumins |
Feb 1 2010, 02:12
|
Unregistered |
|
AngelApo |
Feb 1 2010, 02:30
|
[...] nevaretu ludzu padalities ar pieredzi ak varenais Tējas Ekspert ^^ BTW, ja kāds tomēr zina, kur to meklēt - atsūt man labāk PM atvaino enspeju atureties ^^ -------------------- |
FuschichO |
Feb 1 2010, 03:19
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Nu vsje, pacani!
OP is a fag. -------------------- |
Sigfa |
Feb 1 2010, 05:16
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
spaaaaaaaaaaaam... |
aruka_sei |
Aug 18 2012, 12:05
|
Arheologs Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda |
es tikai vienu nevaru saprast, lai sagatavotu to japāņu tēju vajag tik daudz pričindalu?
-------------------- |
aruka_sei |
Oct 22 2012, 23:17
|
Arheologs Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda |
BTW, ja kāds tomēr zina, kur to meklēt - atsūt man labāk PM Ja nevar dabūt to japāņu tēju, varbūt sasmalcinān to ķīnas zaļo kafijas dzirnaviņās un izmantot kā aizvietotāju tai japāņu tējai? -------------------- |
Shumins |
Oct 23 2012, 08:04
|
Unregistered |
Un ja nepietiek naudas Ķīnas tējai, tad var samalt arī kastaņus un zīles. Vai arī sakritušās lapas
Galvenais, ka pašam garšo. Gan jau kādreiz parādīsies kāds Jap shops, kur tomēr varēs dabūt gan tēju, gan rīsu vārāmo. |
Ginta |
Oct 23 2012, 23:06
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga |
Gan jau kādreiz parādīsies kāds Jap shops, kur tomēr varēs dabūt gan tēju, gan rīsu vārāmo. Bija jau Galerijā Rīga viens Japāņu veikaliņš, bet viņš drīz vien aizklapējās, jo bija visai padārgs Lai kā- atgriežoties pie topika... errr... Jā, pirms kāda mēneša Japānas vēstniecība rīkoja lekciju/demonstrāciju tējas ceremonijai, pacienājot arī visus auditorijā esošos ar tēju un kaltētu salduma gabaliņu. Bija interesanti. edit: Šeit jums bukletiņš, ko todien visiem dalīja- This post has been edited by Ginta: Oct 23 2012, 23:13 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
aruka_sei |
Oct 26 2012, 21:54
|
Ginta paldies par bukletiņu
ar interesi lasiju) -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:58 |