Nothinga un zīmulis, beware of furries |
Nothinga un zīmulis, beware of furries |
anishuara |
Aug 19 2011, 14:37
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside |
I see a lot of ears, but it is so sweet ^__^ just adorable
-------------------- |
Nothinga |
Sep 19 2011, 11:58
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. |
Pateicos FuschichO par uzmanību vismaz XD
Pirmais man arī patīk yukito-San XD nav ne jausmas cik stundas pavadīju krāsojot gan =w='' and thank you anishuara ^^' Bet tagad kaŗta skicītēm =w=~ or sketch-dumpiem >w>'' no vasaras =w='' likšu azus tumbl >w>'' klikšķiniet lai redzētu leilākus... Warning - files are LARGE Un tā - starp citu, vienu dienu izdomāju paskatīties kāds progress/regress man ir izdevies pēdējo pāris gadu laikā >w>''' Rezultāts: Komentāri? >w> Drīkst kost XD es kodīšu pretī.. varbūt =w=~ un random sketchigajam postam pievienoja - skiču komiksu XD nākamās sešas lapas būs tad kad pabeigšu 11to un 12to =w=~ Well then - Enjoy~ ^^ -------------------- |
FuschichO |
Sep 19 2011, 22:42
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Tagad tev labāk stāv. Tēli. Pirms tam izskatījās pēc stabiņiem, kas gāžas uz deguna, ja salīdzina.
-------------------- |
Haikis |
Oct 18 2011, 11:41
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 |
Man ļoti patika komikss par kārti un spoguli! Šādi ministāsti ir lielisks veids kā padarīt mangu interesantu arī Latvijas auditorijai.
Vienīgais, jāņem rokās dzēšgumija, tuša/fotošops un jārealizē komikss līdz tīrai versijai. |
Nothinga |
Jan 1 2012, 22:53
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. |
Pateicos FuschichO =w= Kā izskatās, tad prakse palīdz XD
Haikis, pateicos >w< Konkrētais komikss bija paredzēts veikt tikai ar zīmuli. Bet plānoju šajos laukos vēl mazliet vairāk paklaiņot tā kā ar laiku vare'tu redzēt arī tīras, tintes versijas >w> (zīmēšana ar datoru nobeidz manu roku pagiadām, jo tableta iegāde kaut kā izpaliek vēl aizvien..) Šodien ieklejoju lai parādītu azu gifu, ko izveidoju. Viens vakars, piecas koppapīra lapas, vēlme kaut ko darīt un garlaicība. Zīmulis, pēc tam līnijas ar rapidogrāfu, skenēts un apstrādāts photoshopā veidojot animāciju ar 8 kadriem no pieciem zīmējumiem =w='' -------------------- |
yukito-San |
Jan 2 2012, 13:33
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā |
Nu jau kādu laiku nebiju šajā forumā redzējis kaut ko kas piesaistītu manu uzmanību, bet nu tev tas ir izdevies un es pat saņēmos uzrakstīt komentāru
Lielisks piemērs, ko var izdarīt ja vēlmi kaut ko darīt apvieno ar garlaicību, kaut es tā spētu. Zināmā mērā tu mani pat iedvesmoji kaut ko darīt. Ja salīdzina šo ar Latvijas animācijas daiļradi tad tu esi diezgan augstā līmenī, tā tik turpināt! |
Nothinga |
Jan 20 2012, 14:39
|
Pateicos yukito-San ^^ Un prieks, ka nedaudz iedvesmoju kaut kot uzsāk paša spēkiem ar. Man patīk experimentēt pēdējā laikā... lai gan nereti esmu paŗāk slinka, lai ko tiešām usāktu nopietni, bet mazi darbiņi turpinās. Varbūt vienu dienu sānemšos izveidod kaut ko nopietnāku.
Droši vien daudzi zina par saucamo meme, kas klīst pa DA un piedāvā pārskatīt gada darbus. Šo izveidoju par paģājušo gadu: (klikšina uz bildes, lai redzetu sīkāk un arī darbus, kuru fragmento it parādīti.) Un no citiem jaunumiem - nesen dabūju tabletu. Spēlējos mazliet digitāli, stils gan nemainās.... (dāvana dzimšanas dienā...) Randoms: Un beigās šis tas no skolas darbiem..... Tuša, gruntēta ~50x50 presēta planšete x5, mazliet papīrs un līme. -------------------- |
Tenma |
Apr 26 2012, 00:37
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
Tīkami, pēc ilgāka laika ienākot, redzēt tik jaukus darbus
-------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! |
Nothinga |
May 8 2013, 21:45
|
Atzīstos, te gan krietnu laiciņu nav būts nekādā veidā, bet šodien nolēmu iegriezties un varbūt iemest šo to jaunu XD
Sākšu ar pagājušā gada beigu kopsavilkuma meme no DA =w=~ (kliko us bildes, lai uzzinātu sīkāk par darbiņiem~ ) Bet tad nu tā, kas ir tāds jaunāks, ko var parādīt? Viss galevenokārt digitāls pēdējā laikā, dēļ skanera trūkuma pašreizējā dzīvesvietā >w<' Liela daļa darbu droši vien redzēti tiem, kas seko manam DEviantart accountam WolfsNeverDie Eksperimenti ar 'screenshot' tipa lietām: Monochromatic sketches: Fona, leņķa un gaismas experimenti bez līnijām: Chibi un SAI XD Experimenti ar gaismojumu: Mazliet klišejiskas bildes arīdzan XD Pagaidām varāk vai mazāk jaunākais - ideja tēlam =w=~ un puspabeigts briežu taurs >w< Man mazliet pietrūka vietas iepriekšējā postā >w<'' Bet, lai pabeigtu vispārīgo jaunumu pārskatu: No tradicionālajiem dazās jaunākas bildes, uzņemtas ar telefona kameru: Tas nu tad pagaidām arī viss =w=~ Pagaidām XD -------------------- |
Cowkiller |
May 9 2013, 23:03
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
kādu tabletu tu lieto?
-------------------- |
Nothinga |
Jun 21 2013, 16:59
|
kādu tabletu tu lieto? Izmantoju Bamboo Pen&Touch tabletu no Wacom. Aptuveni 20cm pa diognāli darba virsmai. -------------------- |
Nothinga |
Jun 21 2013, 17:22
|
Nu ko, kamēr esmu šeit, derētu arī ko jaunu iepostot ^^~
Tagad pāris jaunāki krikumi: Experiments ar kreiso roku (labrocis orģinālā XD) - aka - ko nevajag darīt braucot vilcienā rūtiņu blociņā ar pildspalvu XD (iet ļoti lēnu...) Mazliet experiments ar gaismām =w=' Ne pārāk veiksmīgs, bet galvenokārt ventilācijai zīmēts =w=~ Portretu gabaliņš no DA role-play grupas XD un jā, ja ir interese - te ir pabeigtais briedīts no iepriekšējās reizes =w=~ turpinām digitālo ēru (tādēļ, ka man nav skanera un ir tikai skices un puspabeigti darbi =w=~ ) -------------------- |
Tenma |
Oct 12 2013, 18:47
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
Sen nav būts šai stūrī, bet Tavus jaunos darbus šeit redzēt tiešām priecē manas acis
-------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:45 |