Izmaiņas User`u galerijās |
Izmaiņas User`u galerijās |
Kikyou |
Aug 19 2009, 14:32
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Bet, protams, mēs taču visi neesam tik naivi, lai dziļi sirdī nezinātu, ka nekas neiznāks, jo nebūs, kas uzņemsies to visu bīdīt, pareizi?
Vispār tā šķiet, ka kaut kā drusku skarbāka, prasīgāka te pret Tigras pārcelšanu tā attieksme nekā pret citiem. Nu ko, turpinu viņu reklamēt, bet šoreiz - iz viņas akvareļiem: Es vēl pagaidām nepadošos. This post has been edited by Kikyou: Aug 19 2009, 14:44 |
anti |
Aug 19 2009, 18:15
|
Draņķītis Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga |
C'mon, kas tur ko spriest, Tigras galerijā ir BOOBS, TEH GLORIOUS BOOBS!
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Sushi |
Aug 19 2009, 22:35
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
vieniigais, tas noziimeetu, ka muusu aktiivaakie ziimeetaaji diezgan zhigli izlidotu no taas sadaljas, kas atkal nozimeetu, ka tiem kristos motivaacija, kas ir preteeji no veelamaa efekta. Man liekas, tad tieši būtu lielāka motivācija.. XD Nu, ja man neiet, tieši tad man gribās kaut ko darīt, lai beidzot izdotos. Es arī esmu par Tigru uz sensejiem (obviously). -------------------- |
edg |
Aug 19 2009, 23:42
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Bez traktora? Sensejos?
+1 sigfas teiktajam. Sushi, cilvēki atšķiras tajos, kas tic tam, ka katrs var visu ar darbu un tajos, kas tic, ka talants ir praktiski viss. Tiem, kas tic talantam, izlidošana no sensejiem = nolemtība un žiletes. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
Aug 20 2009, 12:11
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Sushi, cilvēki atšķiras tajos, kas tic tam, ka katrs var visu ar darbu un tajos, kas tic, ka talants ir praktiski viss. Tiem, kas tic talantam, izlidošana no sensejiem = nolemtība un žiletes. Un tad vēl ir arī tādi, kuri ir sapratuši, ka nav ne vēlme, ne pacietība grūti un smagi strādāt un tāpēc labāk izklaidējās kā pašam labāk patīk ar kartupeļiem ausīs. 9_6 |
Kazuki |
Aug 29 2009, 20:17
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 |
Pirms gada es nebūtu to teikusi, bet apskatoties tigras jaunākos darbus progress un centība vienk acīs dur. Mans domā, ka tigrai Jobligāti ir jābūt sensejos - viņa to ir ilgtermiņā strādājot nopelnījusi.
Un let's face it - ne vienmēr senseji savos zīmējumos pedantiski ēno potītes un muskuļus. Un par to topu un balsošanas lietām viss tika atrunāt gadu? vai divus atpakaļ. Protams, ir jau tā kā shumins teica - ja useriem būtu kašķi savā starpā, tad būtu loti interesanti to pavērot no malas un "pieliet eļļu ugunī", bet no otras puses vai to tiešām vajag..? |
zeloco |
Aug 29 2009, 23:06
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett |
+1 kazuki
-------------------- |
Arta |
May 16 2011, 16:55
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. |
thearnis uz sensejiem? I had to suggest.
-------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:54 |