Taa pat ,) |
Taa pat ,) |
Tenma |
May 13 2007, 11:40
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
Es nez iespējams, tā pat nav kļūda, bet tavos zīmējumos lielākajai daļai ir vienādas un līdzīgas sejas izteiksmas, tādas viltīgas un skumjas. Un tagad jautājums - Nevēlies vienreiz uzzīmēt. kādu patiesi priecīgu čaru ? es teiktu, ka tieši šīs sejas izteiksmes piešķir viņa zīmējumiem to burvību, kas mani tā valdzina... starp citu, kādu papīru Tu izmanto? -------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! |
X_Kamui |
May 13 2007, 17:58
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Saint_one Kad man buus labs noskaņojums, tad ari uzzimeešu kadu prieciigu čaru...
Tenma Nezinu, uz kkaada bieza papiira, kurš domats krasaam -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Saint_one |
May 13 2007, 22:52
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 |
Gaidīšu ar nepacietību
-------------------- -> truth about me...
|
Alexa De Šarlote |
May 14 2007, 07:21
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 |
QUOTE Ja man negļuukotu skaneris es labpraat tev noskaneetu kko...bet taa maita to straadaa to nee, nezinu... Ah tikuntā būs javed uz remontu ja kaut kas sanāks..... ja tas pedejais, man patīk aiz iemesla ka tagad var redzēt kā top tavas skices.Tu kādreiz ieliec kādas vairākus tādus darbus kur var redzēt pirms lielā darba zīmējumus(skices)...... -------------------- |
Tenma |
May 14 2007, 09:49
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
Hm... Man liekas, ka pēdējajam, kurš jau ir kļuvis nelabojams, ir viena no divām kļūdām: vai nu tuvākajai rokai ir pārāk īss augšdelms, vai arī tas ir bik nepareizi izēnots
-------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! |
X_Kamui |
Oct 1 2007, 21:59
|
(>.<) Es tikko paarlasiju paaris lappusen no šii topika un atcerejos, ka soliju vienam cilveeciņam uzzimeet ziimejumu
piu, sorry...kaut kaa izleca no galvas... bet man ir maija beigaas uzzimeeta skice... Un man beidzot skaneris stradaa bez problemaam, jo nopirku jaunu PC xD -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Zuzix |
Oct 1 2007, 22:31
|
mitsukai kogun Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās |
waah.. es jau pati aizmirsu
negribi pabeigt? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
X_Kamui |
Oct 1 2007, 22:40
|
Nu var jau kkaa ari pabeigt...
es pat varbuut liidz Inčukalnam pabeigšu, tad tu tur savu ziimejumu ari saņemsi...bet tu nepriecajies pa agru...man gandriiz nav briiva laika... -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Zuzix |
Oct 2 2007, 03:49
|
mitsukai kogun Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās |
damnit! tagad man ir jaacenshaas tikt uz inchukalnu >_<
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Hikaru |
Oct 9 2007, 17:50
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia |
Smuks zobens. Man vispār patīk, kādus Kai ieročus zīmē. Un spārni visiem arī patīk. Foršs fantasy stils.
This post has been edited by Hikaru: Oct 9 2007, 18:08 |
undux |
Oct 14 2007, 10:37
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland |
ļoti patīk man tās līnijas. Nav tādas kā man sašvīkātas.
|
X_Kamui |
Dec 11 2007, 20:58
|
Uzzimeeju kadas 3 min atpakaļ
dzeešgumijas nebija pa rokai... so viss ir redzams >.< btw: tur daudz kaa pietruukst, bet šii ir tikai skice uzzimeeta ar ziimuli jo man vnk gribeejas kko iepostot... -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Mimi |
Dec 14 2007, 20:00
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 |
nez, man tā seja šoreiz nepatīk. >->
bēt kopumā normāls, ja vien seja būtu savādāka, x] -------------------- (sun)
|
Tenma |
Dec 15 2007, 20:47
|
eh, nespēju nejūsmot par Taviem darbiem
-------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! |
Henata |
Dec 23 2007, 00:55
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 20-December 07 |
zeel , ka tu nevareei atskanet un izlikt tos forsos zimejumus kurus tev toreiz paprasija uzdavinaat
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 20:51 |