![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Tador @ Mar 4 2005, 09:43) QUOTE(alt @ Mar 4 2005, 07:23) vari traki nesteigties - galvu nenoraushu, ja atdosi naakamnedeelj. es pati sev noraushu... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Cik es sapratu, tad telpa būs, projektors būs, dators būs, anime būs.....
A skaņa būs? ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Tador @ Mar 4 2005, 11:45) QUOTE(Hikaru @ Mar 4 2005, 11:41) Cik es sapratu, tad telpa būs, projektors būs, dators būs, anime būs..... A skaņa būs? ![]() jaa, austrumu robezha ir teaatris/restoraans tur tumbas ir labas un pat vakaraa buus tehnikjis kas visu sapraviis. izklausaas ljoti labi -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
ta ta, un tiem kas iet bet nezin kur tas Austrumu Bloks ir, ko tad isti darit ?
![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
Rags, paspied paaris lapas atpakalj shai pashaa topikaa.tur ir mineeta gan tikshanaas vieta, gan arii dazji tel. nr. gan jau kaads izpaliidzees ar atrashanu
-------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu kaa tad jums tur bija (ja tas jau notika..)? Ko tad juus tur iisti dariijaat...? Es ar varbuut buutu devies, ja pats buutu palasiijis shito topiku, un ja man nebuutu kaartiigs vidusauss iekaisums...
-------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
veel buus. shonakt.
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Es ari butu gajusi, tikai es parak maz te visus pazistu un negribu iespraugties ieksha barinja [alien]... Maybe kaut kad velak...
![]() -------------------- |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(MIMI @ Mar 4 2005, 20:29) Es ari butu gajusi, tikai es parak maz te visus pazistu un negribu iespraugties ieksha barinja [alien]... Maybe kaut kad velak... ![]() tas nu gan nav pareizi, es te ari maz parados, un zinu tik dazus, bet ta vai ta iesu ![]() jo savadak jau ari vairak nevienu nezinasi, pasakumos tomer labak satikt visus ![]() **atceras animefestu ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Tad tik gribeeju zinaat - cikos tad tur viss saaksies...?
Es jau tur ar neietu taapeec ka tomeer enzinu tik ljoti daudz animes kaa tur visi...negribas man ar izgaazties... -------------------- ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 4 2005, 21:44) Tad tik gribeeju zinaat - cikos tad tur viss saaksies...? Es jau tur ar neietu taapeec ka tomeer enzinu tik ljoti daudz animes kaa tur visi...negribas man ar izgaazties... Itka sakas sodien 24:00... ![]() Mans ari nezin, bet es ari to nenoliedzu... ![]() ![]() -------------------- |
SheWr |
![]()
|
es tagad vienlaiciigi skatos 5 animes, lai tikai panaaktu visus profinjus... Bet nu labi, nespamoshu vairs, lai Jurchikam nebuutu jaaraksta savaa quizaa sliktas lietas par mani...
![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Hei, come on, mēs te daudz neesam nekādi anime ģēniji! Like, look at me, mans redzēto animju saraxts ir quite poor, bet es tāpat eju... Laikam....
SheWr |
![]()
|
Nu jebkaa... vairs nekaadiigi netieku. No Jelgavas uz Riigu vairs netieku un atrast to klubu ar nepaspeetu...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |