IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Sadarbība?, sadarbība!
ShinChan
post Jan 30 2005, 16:37
Post #16

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

Ja uzņemas to darīt, tad tas arī ir pastāvīgi jādara, nevis kādu mēnesi hiperaktīvā režīmā jābliež apraksti un anotācijas, bet pēc tam "ai, man bij svarīgākas lietas darāmas (dibens jākasa)". Tad jau labāk vispār neķerties klāt un netaisīt kaunu pagastam tb.forumam.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bbad
post Jan 30 2005, 16:42
Post #17

Jinushi
**

QUOTE(Yume @ Jan 30 2005, 16:12)
nekāda sakara ar YGO, mums tiek piedāvāta vieta anime sadaļai, tas ir, kāds rakstīs to kas ir jauns anime pasaulē, anime recenzijas utt.
bbad- iedziļinies tak tekstā.
*

taa ir speelju lapa. manupraat, tas izsaka visu.
to lapu iet lasiit lielaakoties nepilngadiigie, kas basto stundas, lai tikai uzspeeleetu CS. vari palasiit komentaarus pie rakstiem. Un veel to lapu lasa cilveeki, kam tieshaam interesee speelju lietas nevis kaads brainwash raksts par to, ka pokemoni nav vieniigaa anime un anime nav domaata tikai beerniem
+Quote Post
jurc
post Jan 30 2005, 16:50
Post #18

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

QUOTE(bbad @ Jan 30 2005, 15:42)
taa ir speelju lapa. manupraat, tas izsaka visu.
to lapu iet lasiit lielaakoties nepilngadiigie, kas basto stundas, lai tikai uzspeeleetu CS. vari palasiit komentaarus pie rakstiem. Un veel to lapu lasa cilveeki, kam tieshaam interesee speelju lietas nevis kaads brainwash raksts par to, ka pokemoni nav vieniigaa anime un anime nav domaata tikai beerniem
*

Hmm.. īstenībā bbad ir taisnība, tās ir gameportāls. Un nebūtu īstā vieta priekš anime, ja nu vienīgi tikai priekš spēlēm kas ir kautcik saistītas ar anime, jap.kultūru. dry.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Batou
post Jan 30 2005, 16:59
Post #19

S9 unit

From: PS 9

QUOTE(JurCHiX @ Jan 30 2005, 15:50)
QUOTE(bbad @ Jan 30 2005, 15:42)
tā ir spēļu lapa. manuprāt, tas izsaka visu.
to lapu iet lasīt lielākoties nepilngadīgie, kas basto stundas, lai tikai uzspēlētu CS. vari palasīt komentārus pie rakstiem. Un vēl to lapu lasa cilvēki, kam tiešām interesē spēļu lietas nevis kāds brainwash raksts par to, ka pokemoni nav vienīgā anime un anime nav domāta tikai beerniem
*

Hmm.. īstenībā bbad ir taisnība, tās ir gameportāls. Un nebūtu īstā vieta priekš anime, ja nu vienīgi tikai priekš spēlēm kas ir kautcik saistītas ar anime, jap.kultūru. dry.gif
*

ak dievs, nu nevar būt izrādās tas ir spēļu portāls. mosties draudze, jau nosaukums par to liecina - Netgames!

--------------------
image
+Quote Post
ShinChan
post Jan 30 2005, 17:00
Post #20

ultrafilozofs

Protams, ka tas ir spēļu portāls, bet šajā gadījumā ir runa par PR. Tā būs reklamēšanās - jaunas auditorijas apgūšana. Un tas tiek piedāvāts bez maksas, vienīgi vajag pašiniciatīvu un nedaudz radošā gara. Un runa ir par to, vai mums to vajag vai nē. Man šķiet, ka par anime kultūras paplašināšanos Latvijā jau šur tur foruma ietvaros tika diskutēts, gan par iespējamiem plusiem, gan mīnusiem.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Yume
post Jan 30 2005, 17:11
Post #21

challenger

Tieši tā. Un cik es līdz šim noprotu, tad mums to nevajag. Izskatās ka cilvēki uzskata ka anime nav nepieciešama reklāma, tas vai nu pats aiziet, vai nu neaiziet un paliek mazbudžeta reklām-anime līmenī.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
aya-angel
post Jan 30 2005, 17:12
Post #22

chibi tenshi

From: Zoļiks foreva!!! :D

Tatad mūsu atbilde būs noraidoša?

--------------------
Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully.
image image
+Quote Post
Kikumi
post Jan 30 2005, 17:19
Post #23

Ecchi-san

From: Rīga

Ja grib pasargāt forumu no Yurģu un Pokedigimonu uzbrukuma, tad atbilde būs noraidoša....

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Dzonis
post Jan 30 2005, 17:23
Post #24

Shishaku

hm..kaapeec uz reiz atteikties?netgames.lv apmeklejums nebuut nav no tiem sliktaakajiem, ar pokemoniem modiem naaxies no saakume nedadz patjeepaaties, bet gan jau buus dabiijaa atmirshana, kaa tas pac bija shai forumaa..un reklaama tomeer ir vaidziiga, ja grib lai normaali attiistiitos cosplay, animefests utt..

--------------------
+Quote Post
jurc
post Jan 30 2005, 17:23
Post #25

Tennou

From: Liepāja

QUOTE(ShinChan @ Jan 30 2005, 16:00)
Tā būs reklamēšanās - jaunas auditorijas apgūšana.
*

Jaunu Yugistu aicināšana piebiedroties šim forumam?

QUOTE(Yume @ Jan 30 2005, 16:11)
Izskatās ka cilvēki uzskata ka anime nav nepieciešama reklāma, tas vai nu pats aiziet, vai nu neaiziet un paliek mazbudžeta reklām-anime līmenī.
*

Tiem kam vajag, atradīs sevis intresējošu informāciju par anime un šo forumu arī.

mans secinājums: nebūtu tas gameportāls kurā apgrozās sīkie geimeri, tad būtu ok! Un domājiet ka viņiem intresē kautkāds anime? Labāk jau viņi tās pāris h uzspēlē CS nekā skatās anime. Pat laiku viņi neatradīs lai saprastu kas ir anime dry.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Yume
post Jan 30 2005, 17:27
Post #26

challenger

Tu sevi liec par augstu Jurchix, pašlaik tu viņus nosauc par "vienšūņiem"un es šaubos ka viss ir tik slikti.
Lai o jūs teiktu, bet mums vajag reklāmu, lai cilvēki kam tas interesē zin kādas iespējas viņiem tiek piedāvātas.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Nuin
post Jan 30 2005, 17:31
Post #27

Kakashi-sensei

From: new world

Vaitad kāds skatās reklāmu netā... šaubas mani māc dry.gif

--------------------
+Quote Post
zenofex
post Jan 30 2005, 17:41
Post #28

Nausicaa fanboy

From: Nav

Es domaaju, ka placis kur shad tad iemest rakstus par anime un mangu, netgames.lv ir tiiri ok, bet diezvai buutu veerts visu forumu paarcelt uz turieni.

Vareetu arii pieteikties uz rakstu veidoshanu, tachu baidos, ka biezhi vien tie buus par smagu "vienshuunjiem" wink.gif

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
ShinChan
post Jan 30 2005, 17:45
Post #29

ultrafilozofs

QUOTE(Nuin @ Jan 30 2005, 16:31)
Vaitad kāds skatās reklāmu netā... šaubas mani māc dry.gif
*

Ar vārdu reklāma šajā gadījumā nebija jāsaprot nervus bendējoši laukā lecoši banneri ar tekstu "Nāc uz otaku.lv, tur tevi gaida anime, YGO un on-line RPG!!! BANZAAAAAAI!!!"
Cik es noprotu, tā pārsvarā varētu būt informatīva sadaļa, kur varētu ievietot forumiešuprāt labāko, ko anime spēj piedāvāt.

Un, kas tie par aizspriedumainiem tekstiem NetGames sakarā? Cik nu man ir sanācis tur apgrozīties, publika ir krietni vien nobriedušāka kā gamez.lv.

YGO sakarā varu teikt tikai, to, ka tie kam bija un joprojām ir interese par YGO TCG informāciju par otaku.lv jau sen ir ieguvuši pa neformāliem ceļiem, respektīvi, duelējoties savā starpā, tā ka jauni "cunami viļņi" nav gaidāmi.

Labi, pagaidām paužu idejai pasīvu atbalstu. Vai tas ar laiku pārvērtīsies aktīvā un kvalitatīvā atbalstā, who knows?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Batou
post Jan 30 2005, 18:24
Post #30

S9 unit

From: PS 9

te daudzi spēlē CS. tas uzreiz nenozīmē ka es skatos YGO. es pat teiktu ka esmu daudz izvēlīgāks nekā lielākā daļa otaku.

--------------------
image
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:00