![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Nenāktu jau par ļaunu izplatīt anime sērgu
![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu ja baidamies no yugimoniem tad jau var taisīt 2 atsevišķus forumus - vienu priekš yugistiem un otru priekš otakiešiem. Labākajā gadījuma mēs te pat liekam!
![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jan 30 2005, 13:13) QUOTE(JurCHiX @ Jan 30 2005, 13:10) + vēl flameri.... =/ Nē bet kas zina... varbūt pēkšņi vēl atmodīsies guļošie anime fani... Hm. Ai nu bet ko tur daudz. Ja kautkas saies sviestā, kautkā jau tiksim atpakaļ. =3 Es saku, lai iet vaļā! ![]() Zini Yugimonus es kaut kā nemanu, bet fleimerus - nu paldies. Kaut kā iztiksim -------------------- Press any key to continue
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
da kā sacīt karogs jums rokās postējat tur lieciet rakstus bildes utt, bet par nekādu foruma paarcelšanos uz turieni nav nekāda runa otaku.lv ir otaku.lv nu no sevīm moš varētu rakstu par ragnarok izspiest tajā netgames.lv ja tur protams tāda nav jau bet tas ar varbūt savādāk turpināšu postēt tikai šeit.
Par to apmeklētāju daudzumu nu nez es varbūt arī nemaz negribu ka anime aizietu šausmīgākās masās vispā man patīk ka ir noteikts cilvēku daudzums kam tas patīk un viss. Bet nu tiem kam gribās ņematies tik droši klāt Vispā intresanti pa ko to domā pats Roze -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
izskataas jau labi, a kaads jums labums no speelju serveriem?
![]() -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jan 31 2005, 13:00) nekaads es piemēram tāpatās neaiziešu no turienes kur spēlēju -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Vareetu jau meegjinaat sliktaak kaa tagad jau nebuus ............. laikam ..........laigan kas zin......................
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
taa sakot, tu noraadi, ka tagad ir baigi slikti...
![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE Vispā intresanti pa ko to domā pats Roze Itkā jau piedāvājums ir okej un varbūt kādam no pašreizējās otaku.lv tautas arī noder, taču es šaubos vai priekš paša otaku.lv jo: 1. Pagaidām jau šā vai tā neviens nav pieteicies neko īpaši rakstīt. Pie kam attiecībā uz Baltijas zonu, nekas tāds ļoti ievērībās cienīgs (Coni) tik bieži nenotiek. Rakstīt par to ko rīko USA vai kur citur diezvai ir jēga. Un tā kā letiņi vairāk vai mazāk skatās fansubed produkciju, jauno DVD boxu uzskaitījums būtu diezgan banāls. 2. Kas attiecas uz spēlēm. Lielākā daļa (no tie pašiem uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmajiem) ņemās ar tādām, kuras principā nav "hostējamas". Proti WOW, Eve-online, Neocron, AO jebšu mmorpg (izņēmums varētu būt Lineage kam ir pieejami daži agrīnās stadijas serveri). Arī rakstīt par šīm spēlēm būtu jocīgi. Ok, vienreiz varētu izveidot materiālu par šādas spēles esamību, iespējām utt, bet tālāk?! Katrai individuāli ir tik liela un dziļa notikumu (in-game event) gaita, ka bez "dzīvošanas" tajā pārējam zūd nozīme. Piekam pretēji CS, WC lai arī eksistē PVP (player versus player) tas nav kibersports - nav turnīru, starptautisku reitingu, līgu. No hostinga viedokļa izņemot varbūt diskvietu neko īpaši iegūt nevaram jo otaku.lv ir tas pats apollo (ja ne tas pats datucentrs). Taču pieņemu, ka, ja apzina rakstīt gribētājus/pratējus, tad sadaļu kā tādu uztaisīt noteikti var. |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
phu..nu es domaaju taa... muus tajaa geimeru forumaa taa brauks wirsuu kaa mees tagad yurgjistiem..runaas par izmeshanu utt..mees tur neiedaramies...
-------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Kyoushu: nebrauks. Nesalīdzini atbildes iespējas no jurģistu aprindām un otaku.lv pamat-useriem
Un par Rozes postu- tas faktiski bija mans jautājums - ko tur rakstīt? Ja ne no dienas dienā, tad no nedēļas nedēļā. -------------------- ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
ok, šeit neviens OBVIOUSLY nepērk Game.Exe © un nezin kā tas izskatās.
Roze nopērc, palasi. Žurnālā kas ir domāts spēlēm raksta par animi. Tradicionālo animi, to ar ko mēs saprotam - anime. Un ziņas galvenokārt ir ārzemju nevis vietējās. Pie tam šie demo diskos piedāvā anime treilerus un AMV ![]() "Bazara noļ" -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Atkal muldam pa maakonjiem, ne? Bet taapeec jau esam otaku!
![]() Pirms te vispaar var runaat, paskatieties uz muusu Games sadalju. Vai tur ir pilns ar rakstiem par anime-related speeleem? Vai tur ir redzami to fanaatu posti, kas daudz speelee taadas speeles. Tur var ljoti labi redzeet, kaa mees rakstaam par speeleem: iisi neko daudz nepasakoshi topiki, nekaadu iipashu review, maz sakara ar anime (kaarshu speeles, online rpg, citaadas anime-nesaistiitas speeles). Mees savaa forumaa neko normaalu nerakstaam, un peekshnji gribam to dariit citur? Secinaajums: Par speeleem rakstiitaaju muusu viduu nav. Risinaajums: Nechakareesim bobi kaiminju daarzinjaa. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
edq, vai nu es tevi pārpratu, vai nu tu neizlasīji topika sākumu.
Neiet runa par review sadaļu anime related spēlēm. Viņi piedāvā aiziet pie viņiem parunāt, kad man būs brīvāks laiks es to laikam izdarīšu. Tad būs skaidrāks- kas un kā. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |