![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Mdsl, citu neko sini Rigas dala dabut nevar(par sapratigu summu), iznemot Dial up .
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nē, nu protams Latvijā par Ls20 (tie paši 30EUR) 10M ārzemju konekts mums tuvākajā laikā diemžēl nespīd
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Man ir DVA kabeljinternets,
Maksaa 12.50 meenesii Aatrums, nu tas kas raxtiits 3Mbs pa Latviju un 1Mbs aarzemju. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
man ir balticom kabelis 9 ls menesi un atrums 2MB i arzemes i latvija
|
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(zenofex @ Feb 7 2005, 13:29) MiTS LV - Pastāvīgais pieslēgums - Ethernet 11.80 Mēnesī Ātrums - nezinu cik man ir garantētais, bet Latvija - ap 32Mbit, ārzemes - līdz 4Mbit Vieniigi man liekas biski vinji pielieto portu shapingu, jo no weba man parasti naak aatri, a no p2p - lēni... Nu bet kopumaa nesuudzos. Arii tur seeezhu. Vismaz agraak vinji uz dienu divaam saaka smagi sheipot ja ko daudz vilka no aarzemeem.. dauz - tas bija 3-4 seeerijas paaris stundu laikaa.. Es gan censhos pa taisno nesuukt - a to kaa es WoW speeleeshu, ja saaks sheipot ![]() Bet vispaar esmu pilniigi apmierinaats. Piesleegums ir stabils (gadaas protams biski probleemas, bet reti), vismaz Mezhciemaa. |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
es izmantoju Balticom paketi kura maksā 11.80, tajā ietilpst līdz 5Mbps pa Latviju un līdz 1Mbps arzemēs(sūda proxy ienīstu viņu
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(_Indigo_ @ Feb 8 2005, 22:52) es izmantoju Balticom paketi kura maksā 11.80, tajā ietilpst līdz 5Mbps pa Latviju un līdz 1Mbps arzemēs(sūda proxy ienīstu viņu ![]() Emm, a man pa Latviju ir 10Mbps, ārzemes arī nevarētru sūdzēties,kautgan maksāju tāpat, bet tas balticom's proxy, cik forši bija, kad viņi vienu brīdi bija uztaisījuši tiešās ārzemes, nekādu problēmu. -------------------- ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
FastNet 20ls meenesii fastnet
nu daudz suudzeeties nevar, diezgan stabils, ja nem veeraa ka dc++ ar kaadiem 60 konektiem saglabaa aatrumu ar apm. -20kbs zaudeejumu. p2p buutiibaa tikko norubiija bishk deelj paarmeeriigaas bittorrent izmantoshanas ![]() ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Telia kabeļpieslēgums - 512/256, 19.95/mēnesī.
Lai gan palēns, līdz šim nav bijis iemesla sūdzēties - izcili stabils - kopš 2003 gada vasaras dienas, kurās ir bijuši kādi traucējumi var uz 2 roku pirkstiem saskaitīt, kā arī nav mēģinājuši apgriezt portus vai sūdzēties par patērētā trafika apjomiem. Cik esmu spēlējis, arī ar online spēlēm nav problēmu. -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Tad jau tev modeems ir nopirkts. Ja modeemu iiree tad 3 lati pa virsu naak. Laikam man ar buus jaanjem kaads lieklaaks piesleegums.
-------------------- Because i can!
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Inets na haljavu .. max aatrums ir ierobezhot(kaa nekaa na haljavu) liidz 30 kb +/- 5kb i aarzemes i latvija... (moshko peec 3-6 meeneshiem buus upgreids liidz garanteetajiem 10M pa visu pasauli(hehz man domaajot siekala sateceeja) ... nesaprotu ko tas LDZ var tuuljaaties.. nu bet tas moshka ir 20% varbuutiiba taakaa ceriibas stroit nav jeegas
![]() Vels kad beidzot jelgavaa buus reaalaks nets par mdsl... btw tas balticom inets.. ir pieejams jelgavaa ariii? -------------------- ![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(Yume @ Feb 9 2005, 00:14) Emm, a man pa Latviju ir 10Mbps, ārzemes arī nevarētru sūdzēties,kautgan maksāju tāpat, bet tas balticom's proxy, cik forši bija, kad viņi vienu brīdi bija uztaisījuši tiešās ārzemes, nekādu problēmu. nu nez kas tie par 10Mb/s par kuriem tu runaa, Balticom maajas lapaa nekaa taada nav ![]() -------------------- |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
PDSL max ko izspiedis ir 30kb/s bet parasti velk taa videeju ap 15kb/s
cena 9ls meenesii un pa modeemu 2.50Ls (modeemu pirkt nellaava) -------------------- ![]() |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Sēžu kojās un priecājos par netu 5Ls/mēn.. Aatrums? Nav problēmu: darba dienaas ~14KB/s, bet brīvdienās ~35KB/s (vienalga parasta mājas lapa vai torrenti), vieniigi šad un tad girbas nošauties kamēr kādu image'iem bagātu lpp atver. Stabils? Diez vai..
![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() Telco Balt (ekonimiskais piesleegums) latvija / ārzemes 512 / 512 Kbit/s Tiešais starptautiskais trafiks 10.00 Ls Meenesii. Suudzeeties nevaru atrums patieshaam labs. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:09 |