![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
njaa taads aatrums MAN buutu bezjeedziigs, jo tur jau scazi masiivu vajag 8) Bet 1. apriilja joks labs 8)
-------------------- Because i can!
|
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
man ir nelaimiigais LIVAS
2 patstaaviigas ip paredzeetais aatrums latvijaa liidz 2mbps aarzemees liidz 60kb/s standarta aatrums LAT - ~100kb/s aarzemees ~50kb/s maksaajam 21ls/m un es jums saku, mits ir labaakais kas latvijaa ir piejams, jo LIVAS ir vienkaarši ******* rupji sakot -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Jā mits ir labākais. Nu vismaz man beidzot atdeva uploadu atpakaļ no 128kB/s uz kādiem 500kB/s (tas priecē, tā kā esmu dāsns cilvēks)
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
CloudX, kursh ta to joku nezin
![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(Ray @ Apr 2 2005, 13:02) Jā mits ir labākais. Nu vismaz man beidzot atdeva uploadu atpakaļ no 128kB/s uz kādiem 500kB/s (tas priecē, tā kā esmu dāsns cilvēks) ![]() laimiigais, bet kaapeec, KAAPEEC! mits ir tikai mezciemaa, juglaa un purvciemaa :/ >:( es nozeeloju ka pervaacon prom no mežika -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(Ray @ Apr 2 2005, 13:08) tu sev ticamu aatrumu uztaisiiji .NIce ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
deleted-ray |
![]()
|
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Taatad.
Palasot sheit saposteeto informaaciju, secinu, ka mits.lv ir diezgan uzticams provaiders. Tagad esmu paareeclies uz dziivi Juglaa un esmu noleemis pievienot (beidzot ir taada iespeeja) arii savu PC globaalajam tiimeklim, un sheit pastkastiite vai pliist no daznedazaadiem neta sniedzeeju pakalpojumu piedaavaajumiem. No paareejiem visvairaak izceelaas tieshi mits.lv ar 51Mbit/sek Latvijaa un 3Mbit/sek aarzemees.. un tas viss esot pieejams pa 11.80Ls/meen ![]() ![]() help.. ![]() -------------------- |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(xikes @ Nov 25 2005, 09:22) Es esmu apmierināts ar mits darbību, internets pārāk bieži nepazūd (varbūt gadās reizi mēnesī uz 30 min - 2 h), tehniskā daļa ir sazvanāma pat pēc viņu teorētiskā darba laika beigām un brīvdienās, ātrumi ar ir stabīli, tāpēc two thumbs up. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Kritu uz nerviem pagaidam kaiminiem kaut ka tacu ir kaut kas jadara.
![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
apollo pilseetas internets. nekas dizhsh nav, bet taakaa es internetu daudz neizmantoju, tad man pietiek. meenesii maxaaju 9 ls
|
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man ir cmuks kabeliitis pa pusizsabu...
![]() Meenesii maxaaju k-kur padsmit latu. Nezinu, cik aatrs shitais skaitaas, bet man pilniigi pietiek! -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
QUOTE(Dero @ Dec 2 2005, 18:26) QUOTE(dark_angel @ Dec 2 2005, 15:43) apollo pilseetas internets. nekas dizhsh nav, bet taakaa es internetu daudz neizmantoju, tad man pietiek. meenesii maxaaju 9 ls Atsakies ātrāk!!!! redz pat ja gribeetu atteikties, tad nevareetu, jo iznjemot lattelekom nekas cits labaax nav pieejams. turklaat kaa jau teicu man pilniibaa pietiek arii ar shiim nelielajaam iespeejaam. lai paarbaudiitu e pastu pietiek arii ar apollo. (vismaz man) |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ahahahah es joprojam neieredzu savu inetu XDDDDDD
es pat jau nezinu cik par to maksaaju.... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |