![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Come on!!! ff IX bija vis*****akais no FF ko esmu speeleejis. Vinjsh toch bija paaraak beernishkjiigs. FF8 un FFX da best! Ah un, ko esmu no screenshotiem redzeejis par FFXII, tad neliekas, ka buutu kaut kas super kruts... Nu charu dizains nav kaa Tetsuya Nomura taisa.... Ah un FFXI(mmorpg) ir sameeraa neforshss... Totaali parasts peec mmorpg standartiem maksaa daargi un nekaa forsha no FF seerijas...
-------------------- Geeks rock!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
FF IX speleju kad man bija 13 gadi..... nu ja viņa ir mazliet bernishķiga, bet man viņa ļoti patik.... launais Kuja!!!
Es par rpg spiežu ta, ja ir nereals, superigs ļaunais puisis un ir labs(normals ![]() ![]() FF VII - ari superiga ...... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Es spēlēju 7, 8, 9, 10, 10-2.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Es kadas 5 reizes izgaju
![]() ![]() Kuja-Transe tas vispaar ir nereals zelis ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
no manis spēlētajiem FFVII un FFVIII visvairāk piesaistīja FFVII.8ajā daļā kaut kā pietrūka + nepatīkt tas maģijas vākšanas pasākums.7ā daļa tika spēlēta ar baudi un necerēti ātri izieta (viegla bija
![]() -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
FF9 nosleeguma dziesma Emiko Shiratori - "Melodies of Life" ir vienkaarshi super..
![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
man labaak patika 8 ( vieniigais ko normaali esmu speeleejis ) un esmu skatiijies kaa Jushiro speelee 9 es tikai skatos un jau slikti paliek........
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Yup 8 foreva un 9 sishets bija debiiils! Un vislabaakais bija "Eyes On Me" by Faye Wong FF8 ending theme(nu iisteniibaa tas bija priekshpeedeejais)
-------------------- Geeks rock!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() ![]() bet 8 manuprat sižeta vispar nava... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Bāc! Kai tu lasi manas domas?
![]() NU vienkārši vārds vārdā. ![]() -------------------- |
dENuA |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Feb 12 2005, 10:04) FF IX speleju kad man bija 13 gadi..... nu ja viņa ir mazliet bernishķiga, bet man viņa ļoti patik.... launais Kuja!!! Es par rpg spiežu ta, ja ir nereals, superigs ļaunais puisis un ir labs(normals ![]() ![]() FF VII - ari superiga ...... ![]() da b.l.j.a. ti d.e.b.i.l. kas tev pret Diablo??? vien no labaakajaam Hack & Slash !!! dirsaa tevi ar slotu !!! un pa logu araaa !!! |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Feb 16 2005, 16:30) Oōo jaa es tevi toc par debiliki saukshu ...... 8 ir labaaks sizets par 9 ( 10 itkaa veel labaaks ) bet ja juus sakat ka nee tad man jautaajums vai juus to maz liidz beigaam izgaajaat ( visaadi sizeta paveersieni) ............ bet 9 ir kaa kaut kaada beernu pasaka........... ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
QUOTE(Jolanta @ Feb 18 2005, 10:31) da b.l.j.a. ti d.e.b.i.l. kas tev pret Diablo??? vien no labaakajaam Hack & Slash !!! dirsaa tevi ar slotu !!! un pa logu araaa !!! Stulba spele ![]() QUOTE(S.U.D @ Feb 18 2005, 10:40) Oōo jaa es tevi toc par debiliki saukshu ...... 8 ir labaaks sizets par 9 ( 10 itkaa veel labaaks ) bet ja juus sakat ka nee tad man jautaajums vai juus to maz liidz beigaam izgaajaat ( visaadi sizeta paveersieni) ............ bet 9 ir kaa kaut kaada beernu pasaka........... ![]() ![]() Nevajag besities... ![]() ![]() ![]() Un par to bernu pasaku - ļoti laba pasaka... ![]() tu pats izgaji FF9...?? ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:31 |