![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Baka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
Man taa laime lietot torrentus ir liegta. Taadeelj vienmeer esmu izticis ar DC++
![]() -------------------- -------------------------------------------------------
えとう、私は馬鹿です。. ------------------------------------------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nu nabadziņš bez torrentiem laižam garām vissādus labumus.
tiko noskatijos bleach 32 ep raw norm bet atmiņu ainās tiesa nebija nekā diža bet šo to jau pa renji un rukiu bagātni tomēr jau izskaidroja... tagad atkla velviena mokošan nedeļa nakamās serijas gaidās ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
ooo, nu slava 32 seerijai. Shie atminjas gabali man pat ljoti patika.... un labi ka viss iekljaavaas 1 seerijaa....
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Laba sērija, vienīgi žēl Renji ( Sob).
Ceru viņš izdzīvos kā nekā mans mīļākaij čars. ![]() -------------------- |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Eeh sērija bija laba,bet naakoshā,nākošā izskatījās dīvaini prewie'vā
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Visticamaak vinji raadiis kas notiek otraa pusee... bet varbuut buus kautkas baigi liels un vinji ar prieviewiem negrib samaitaat x_x .
Starp citu, tiko tikai izlasiiju par tiem OST. Ja kaads atrod lapu ar Bleach OST torrentiem, tad luudzu sakiet! (baigi gribas dabuut to dziesmu, kas skan 32 episodes beigaas) -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Jūs runājat par otrās sezonas ost vai kā?
![]() Jav kādu mēnesi man ir pirmās sezonas osti, bet diemžēl torentu novāca. -------------------- |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nu ta kādam ir to ost torrenti ????
mas ir izsalcis pec jaunas muzikas |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
GunMetaL |
![]()
|
lab lab dabūju jau un iebaudu
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Jāatzīstas man mazā grēkā, es arī Blīču skatos un pat varu teikt, ka patīk. Viegla izklaide, neliek kustināt smadzenes. Kāds te ieminējās, ka Ičigo tēls baigi attīstās - ne sū.a viņš neatīstās. Kā bija apdauzīts, stūrgalvīgs, pohujistisks, divpirkstu piere tā arī palika (brīžīem jau sāk kaitināt). Mani vairāk interesē otrā plāna čari, nevis Rembo ar milzīgu griežamo.
Neredzu īpašus iemeslus dziedāt slavas dziesmas, taču kā vieglā gala paraugs Bleach nav zemē metams un tas, kā teiktu Daira Āboliņa un vēl vairāki miljoni cilvēku, ja vien viņiem pajautātu, nav maz. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
GunMetaL |
![]()
|
man pesonīgi no personāžiem patīk 1.)Urahara Kisuke 2.)Abarai Renji 3.)Kon smieklīga pesonība
![]() nav jau tā ka ichigo vispār smadzenes cīņa nepielietotu, bet nu mazliet tomēr džekam cīnoties piedomāt vaidzētu... |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:38 |