![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ir sadala Music >< kur izretaam dereetu ieluukoties, speciaali prasiju, lai taadu izveido lai linki nav jaameklee pa 100 piedrukaatam spam lapaam
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā, es zinu. -__-; Pēctam pamanīju, ka tur bija tāds topics. Jau saožu kādus pāris uzbraucienus par šito...
Nupat noskatījos Bleach 32. Mini Renji! XD Man patīk atmiņu sērijas. ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
man nav iebildumu pret atmiņu sērijam bet, vislabāk man patīk grautiņu sērijas.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
tāa es tagad skatīšos pa jaunu visas savāktās bleach espizodes nu 32 cik nu man ir. drošvien man tas parsīs laiku līdz kadiem 4 naktī bet tas mani nekasa.
ja jūs jautātu vai esu atkarīgs... es godīgi atbildētu jā protams ;D |
GunMetaL |
![]()
|
Baigāaaaa starā velku 33epas raw versiju aptuveni pēc stundas bakāsu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
tā bleach - 32
šī sērijam nav pa sižetu ka būtu gribejis. bet gan pa ichigo mazās māsiņas piedzivojumu. heh man ši sērija likās smieklīga pat ļoti ![]() ielikšu tažus mazus skreenus lai var redzēt kas vel bus sērija ![]() šos jūs pazīstat... ![]() pēc ši var noprast kas ir skatītaju pielūgsmes objekts ![]() ![]() un vel viens nāvīgi kruts kaķītis ![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu seerija jau laba (tik zheel ka novirziijaas no soul society notikumiem...).
heh...Don`Kanonji ar savu komandu ![]() -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Sērija atslodzej. Bija vienkārši kawaiiiii.
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
patiikama atslodze no saspiileetaas soul society sadziives
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Argh! Vilšanās Naruto radīja manī cerību, ka vismaz Belach būs action, but noooooooooooooooooooooooooooooooo.........................
![]() Heh, anyway. Man tāpat patika, verrrry funny [BWAH HAH HAH], BET - es gribu action... Man trūxt fightu šonedēļ..... Figth-o, fight-o, fight-o! ![]() Sāku saprast, ka esmu pārāk violent. ![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Es te taa viskautko par Bleach mekleejot gribeeju atrast taas beigu dziesmas pilno versiju... taakaa man pasham nekaadi panaakumi, tad kaads jau nezin kur vareetu dabuut pilno Younha - Houkiboshi versiju?
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pilnā versija tai dziesmai iznāk 1. jūnijā, sākuma dziesma pilnā (ja nemaldos) iznāks 6. vai 7. :3
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
GunMetaL |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |