![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu shii seerija bija ljoti ''ne-bleachiska'' ... nezinu iisti kapeec taa... dazhbriid bija diivaini saziimeetu zobi
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man patika šitā sērija! ^_^
Varbūt tas bija tikai tāpēc, ka pirmstam noskatījos (galīgi garlaicīgo) Naruto 140, vai nu arī tāpēc, ka man patīk atmiņu sērijas. |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
es jau arī domāju ka chada un squad kapteiņa(neatceros džeka vārdu) cīniņš bij pavājš es dotu 4 no 10 punktiem
![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Jun 26 2005, 01:18) es jau arī domāju ka chada un squad kapteiņa(neatceros džeka vārdu) cīniņš bij pavājš es dotu 4 no 10 punktiem ![]() nekam vairaak tur nevajadzeetu buut. un shii seerija tieshi IR bleach stilaa (nu ok..atminjas, bet tas ar pieder pie lietas (protams, ka atsauces no mangas)).pati ciinja aatra un ar tuuliiteeju rezultaatu..man iebildumu nav. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
piekriitu Dzonim, shaadas ciinjas man patiik. Es jau saaku domaat, kaa es besiishos, ja chads tomeer uzvarees, speeku starpiiba bija pilniibaa aciimredzama.
Man gan ir aizdoma, ka Chads, nelietis, nenomirs. Un par zobiem man jaapiekriit, nepatiik man taadi stilizeeti briesmeklju zobi. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ļoti laba, pilnīgi normāla Bleachiska sērija. Man patika. Galvenais, ka Bleach atmiņu scēnas nav tā ka Naruto, kur sabāž to, ko mēs jau esma redzējuši, bet gan stāsta par attālo pagātni, kura daudz ko izskaidro un ir nezināma līdz šim.
Sorry, ka es visu laiku salīdzinu ar Naruto, es viņus vienmēr pēc kārtas skatos. -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Chibi, nevajag taa Naruto kritizeet - ne jau vienmeer atminjaas reaada ko mees jau esam redzeejushi...
Back to topik, epizode patika, kaut gan biju gaidiijis uzzinaat kas notika ar Ichigo -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
man piemeram 37 epa patika, viss notika ka tam bija janotiek
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lieliski humoristiski personaazhs. Es visai sirsniigi dabuuju pasmieties, kad taa vinja adjutante beera ziedlapinjas no augshas. Taa teikt "dramatiskam efektam" "Kawaii, kawaii nanao~chan; lovely, lovely nanao~chaaaaan..."... lieliski.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(lastguru @ Jun 26 2005, 13:29) Chibi, nevajag taa Naruto kritizeet - ne jau vienmeer atminjaas reaada ko mees jau esam redzeejushi... Es kritizēju Naruto kā izbijis Naruto fans. LIELS fans. [ja kāds tūlīt izlīdīs ar joku, kā gan Chibi var būt LIELS fans, es sviedīšu ar tomātu] Tādēļ man nepatīk, ka anime tik ļoti ir novirzījusies no mangas. I mean, labas atmiņu scēnas ir, piem. Kakashi bērnība, nevis simto reizi rādīt, kā Team 7 kļuva baigie čomi. ![]() Vienkārši esmu disappointed filleros. Like, KAKASHI BĒRNIBA būtu ideals fillers. ![]() -------------------- ![]() |
Baka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
es arii esmu izbijis Naruto MEGAFANS. Viss, kas naruto bija kolosaals beidzaas ar 135 epu, ja nemaldos (kur visi tika izaarsteeti). Naruto vienmeer bija kautkas jauns un negaidiits, bet tagad viss ko redzu ir suudiigi uzziimeetas, 3 sekunzhu ciinjas, kuraas paviid Kage Bunshin un teksts :"I will never give up, that is my way of the ninja".
Runaajot par Bleach, shitaa seerija bija dikti forsha, taa kaa man patika viss, kas patika jau ieprieksheejiem rakstiitaajiem, tad atkaartoties nav jeegas ![]() ![]() luuk taa. -------------------- -------------------------------------------------------
えとう、私は馬鹿です。. ------------------------------------------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
hmm, ideja tev ir pavisam laba, tass pat buutu tiiri stiliigi... interesanti, kaa tie notikumi attiistiisies.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Es tiiri labi respekteeju Lunar anime subus un iiapshi negaidu veel kaadu krutaaku suberu grupu tapee luudzu press thhe magic button ----> [Lunar] Bleach OVA - 01
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
ova?! uuuUUUuuu tas ir kas negaidiits.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
cereeju ka tur uzzinaashu kautko jaunu, bet pilniigi nekaa.... vispaar gribeejaas ka sizhets notiek ieksh Rukongai, bet tas ar garaam
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 09:28 |