![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
tas... jau bija redzeets...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
38.
Lieliska Bleachiska seerija. Un tas kaa tas lielais kekss vnk izduura cauri Ichigo zobenam arii bi vareni ![]() Mani tikai interesee, vai tas zobens kas ichigo rokaa ir zangetsu(taa laikam vinju sauca) iistaa forma? |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 30 2005, 13:36) 38. Lieliska Bleachiska seerija. Un tas kaa tas lielais kekss vnk izduura cauri Ichigo zobenam arii bi vareni ![]() Mani tikai interesee, vai tas zobens kas ichigo rokaa ir zangetsu(taa laikam vinju sauca) iistaa forma? man nenaak ![]() ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
ir sugoi sugoi
![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
es teikshu smagi lamaajos ka epizode 38 beidzaas maigi sakot man intresee kas notiks taalaak ehh cik forshi buutu visu bleach uzreic noskatiities
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(bubu @ Jun 30 2005, 22:48) QUOTE(Sigfa @ Jun 30 2005, 14:36) Mani tikai interesee, vai tas zobens kas ichigo rokaa ir zangetsu(taa laikam vinju sauca) iistaa forma? Nav. To var padarīt vēl powerful'āku. 38-tās beigās jau varēja redzēt to onku, kas pienāca pie Ichigo, kas arī ir viņa zobens (neatceros kā to īsti tur sauca). uuuum...tikai daljeeji pareizi. Taa ir Zangestsu iistaa forma (shi-kai). Vinju tik padariis stipraaku tagad. Veelaak jau mees redzeesim kaads ir Zangestsu ban-kai (tensa zangetsu) -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
^ Spoilotājs! T_T
Šitā sērija laba, kā jau Bleach - nav neviena tāda sērija pašlaik, kura man nepatīk. :3 Gribās ātrāk nākamo ceturtdienu! ^_^ |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Es tik līdz 23 sērijai ticis esmu... nu ja, patīk jau ļoti... Ummm... Lūdzu pasakiet no kuras sērijas sākot ir 2nd opening? Man pirmais NENORMĀLI patīk, gribas zināt vai otrais tiešām ir labāx...
Heh, Kurosaki Ichigo ar labais chars... ![]() ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ui cik sugoi!~!!!!! Skatties itk ar tādu "wow" sejas izteiksmi un priecājies, ka Bleach existē.. Sākumā gan bija flash-back, kas lika man domāt, ka sāxies kauit kādas atmiņu garlaicības uz 30 sērijām, a nē.... woah, jauni charu [vecis ar 69 uz feisa man atgādina kaut kādu gotu Ichigo], jauni notikumu pavedieni... Un lielisks fight... Mana agresīvā Chibi būtība palika ļoti apmierināta.. Bleach vismaz nav predictable, un Ichigo visu laiku nedara vienu un to pashu *cough* Kage no Boushin *cough*... Bet pārrāva, protams, pašā interesantākajā mirklī..
-------------------- ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Nopietni saku, man Bleach pašlaik ir mīļākā Anime!
Baigi patika tās sērijas, kur Ichigo kļuva par Soul Reaper otro reizi... Tik viņam tas zobens tāds drusku dīvains, bet tā jau kruts tik un tā... ![]() Es tagad ep. 26 tiko redzēju... ![]() Jaunais openings rullē! ![]() -------------------- |
alt |
![]()
|
kaadam no jums naak 39 seerija? :/ -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Izskatās, ka ne... Man tikai RAW's pieejams
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
alt |
![]()
|
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
es gaidu lunar subus.. vēl nav.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:02 |