![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es ar lunar gaidu... ._.
Jācer, ka rīt būs. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(bubu @ Jul 7 2005, 21:37) nez man bleach Society iet vairaak pie sirds :/ -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
A es ko iesāku skatīties, to arī labāk pabeigšu, tā pierastāk. Nezinu kā ir tie otri. A ta citādi pārslēgties uz citiem subiem šķita dīvaini, tb nepierasti. Vismaz ar citu seriālu tā man bij..
|
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Esu redzējislīdz 35 vai 36 sērijai tālak nēsu redzējis
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Vai tad tas nav acīmredzami, vai viņam būtu jāizdzīvo vai nē?
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
jautaajums...
arpus kaartas... vai kaads par print screen bleacham uztaisiit... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
bubu |
![]()
|
Atkarīgs no pleijera. Ja taisot screenshotu tev sanāk melna bilde, tad jārakājas pa pleijera optioniem un jāskatās, kur var atslēgt video rādīšanu overlay'ā (no tā nevar uztaisīt screenshotu ar parastiem paņēmieniem, taču tas nodrošina ātrdarbīgāku video zīmēšanu, vienkāršoti izsakoties).
Vai arī lietot pleijeri, kurš māk ieseivot bildes. Piemēram, Media Player Classic: atrodi vajadzīgo kadru, jāuzliek pauze, un File->Save Image... (tas protams derēs tikai arī tad, ja būs atslēgts tas overlays. View->Options (O)->Playback->Output->DirectShow Video->Izvēlies VMR(7/9)renderless) Citiem pleijeriem ar ir līdzīgas fīčas, tikai pa meņu jāpameklē. VLC, piemēram, tas darās caur settings->preferences...->general settings->video->Video Output module->Windows GDI video output. BSplayer, savukārt, tas darās caur options->preferecees (ctrl+p)->Video->Video Rendering->un tur jāizvāc ķesis no Use Overlay Mixer. Tad vair screanšotu taisīt ar P pogas nospiedienu (fails tiks saglabāts bsplayer mapē) Jeb Options->Capture Frame->Original Size. |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
KUR IR BLEACH?????????
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
bah, tomeer jutos spiests novilkt bleach society, shodien zuudu uz 4 dienaam :S
Bet 39 bija tiktieshaam lielisks... Ljoti speeciiga seerija. man bleach saak patikt arvien vairaak... |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu 39 shii seerija man ar ljoti patika. varbuut tie paarmeeriigie gaismas efekti man ne paaraak, bet tomeer lieliska seerija. (kaut arii taa nevar atsveert to shoku ko redzeeju jaunajaa manga...........)
-------------------- ![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
vot bleach manuprat ir baigi labs balans starp action un flashiem, nakoshaja serija laiakm redzesim atkal kadu stastu par pagani, bet tas tik jauki iederas ka taisni prieks
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko lai vēl citu saka, ja ne vien... BLEACH ROCKS!
Jo tālāk, jo labāk. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Hmmm... honestly. Šī anime mani pārsteidz atkal un atkal.
![]() -------------------- ![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Vai kādam no otakiešiem ir kāda nojausma kapēc anime ir nosaukta par "Bleach"??? Nekādu sakaru ar k-kāda veida balināšanu nevarēju atrast
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:52 |