![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
varu sniegt atbildi:
The reason it is called Bleach is because Ichigos hair is Orange and looks Bleached, this does not make complete sense because Bleach tend to make your hair blonde rather than orange. ja kaads nezin, tad angliski bleach noziimee balinaataajs -------------------- ![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
QUOTE The reason it is called Bleach is because Ichigos hair is Orange and looks Bleached, this does not make complete sense because Bleach tend to make your hair blonde rather than orange. ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
http://www.bleachportal.net/bleach/site/faq
luuk... pats tai lapai uzticos (nu daljeeji jau es piedalos arii vinjas modereeshanaa... bet nu tas nav tik svariigi..........) -------------------- ![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
QUOTE nu daljeeji jau es piedalos arii vinjas modereeshanaa... bet nu tas nav tik svariigi... ![]() ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
He he... Pirmajās sērijās taču bija tādi flashbacki, kur Ichigo tika sists dēļ savas matu krāsas... Un Sado viņu glāba! Wiii! Go Sado-kun!
![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tā vien liekas ka visu šova laiku tos "piecīšus" galinās un galinās, bet nevienu tā arī nenogalinās. Viss jau ar Blīču būtu jauki, ja vien ne tas idiotiskais levelu princips. Liekas ka tu neskaties anime bet drīzāk spēlē kaut kādu kaušļu arkādi, kurā spēj tik virzīties no viena pretinieka uz nākamo. Un es tā savā prātā domāju, kas notiktu ja uz Ičigo vai viņa korišiem pēkšņi sadomātu mesties vairk kā viens spēcīgs pretinieks? Un vēl man interesē, kur ir palicis briļļainas olimpietis loka šaušanā, tas čars man patīk krietnu strēķi vairāk par mūsu ugunsgalvu, kurš kā aptaurēts skrien ar galvu sienā lai tikai uzvarētu. Tās spārnotās frāzes 39 sērijas vidū par cīņām, dzīvošanām un uzvarām man vairāk izskatījās pēc teksta no jauno hitleriešu rokasgrāmatas. Kurš te saskata spēcīgus tekstus? Vienīgās cerības lieku uz to mazo sazvērstību ko kāds Dvēseļu sabiedrības loceklis perina. Citādi visa ši jezga vairāk atgādina kaut kādu cēlā bruņinieka gājienu pret tumsas spēkiem ar mērķi atbrīvot gūstīto princesi, kas ieslēgta tup augsta kalna galā tornī. Nu atzīstiet ir tas nedaudz muļķigi. Jebkuram ir skaidrs, ka tie pieci dunduki pret visu nāves dievu varzu neizturētu ne dažas minūtes. Ičigo spēka rezervju smelšanas princips nupat jau sāk atgādināt DBZ variantu, vienīgi iztrūkst frizūras maiņa (pagaidām).
Man daudz labāk patika šova pirmā daļa, kur darbība norisinājās reālajā pasaulē. Tur bija gan normāli teksti, gan čaru developments. It kā jau neganti nokritizēju, taču neskatoties uz visām šim nepilnībām Blīčs ir ļoti lipīgs pasākums un jāskatas kaut vai tamdēļ, lai uzzinātu, kurš ir slepkava. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Baka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
hehe... pamatojums gan ir pietiekami speeciigs Tev, bet katrs Bleach skataas taa kaa vinjam patiik. Es teiksim visu shito laizhu gar ausiim un priecaajos par to cik kruti tur viss attiistaas, kaut arii nedaudz paredzami utt, bet fun shaa vai taa.
-------------------- -------------------------------------------------------
えとう、私は馬鹿です。. ------------------------------------------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ja bij jautaajums, kas ar quincy notikaas/notiksies - vieniigais ieteikums - lasiit mangu. pats sheit uz priekshu nespoiloshu.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Church @ Jul 12 2005, 07:47) ja bij jautaajums, kas ar quincy notikaas/notiksies - vieniigais ieteikums - lasiit mangu. pats sheit uz priekshu nespoiloshu. Neesmu radis lasīt un skatīties vienlaicīgi. Nu nav tas labi, ka ugunsgalva aizpilda 90% no šova, bet kas tikām vairāku dienu laikā notiek ar ārējiem čariem netiek rādīts, ja neskaita meksikāņa iznācienu tieši uz savu sakāves brīdi, kurš ilga aptuveni 5 min. iepretim Ičigo ilgajām un nogurdinošajām cīņām. Nedaudz to visu veiksmīgi kompensē varoņu bērnības ainas, taču cik ilgi var? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jul 12 2005, 08:29) saa. es savlaik izlasiiju uz to briidi mangu uptodate, un tagad skatos animi caur gariem zobiem/vairaak velku ieburnoshanai kolekcijai. nebriiniishos ja paaris nebuutiskaakas storyline no mangas buus animee left out ierobezhota epu skaita peec. |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
kapeec dziivee ir jaagaida T_T tagad jaagaida vesela nedeelja lai noskatiitos naakamo seeriju x_x
-------------------- |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
40.epa laba ,skatījos ar lielāko interesi ,bet tās Yachiru atmiņu ainas tik bēdigas
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
beidzot manis visvairaak gaidiitais- Ichigo ar savu hollow masku. COOL!
Zheel gan, ka staasts jau velk uz beigaam. Ceram arii uz otro sezonu ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Otra sezona 100% buus =) .. lets fal back in memories - un pekshni kaa no gaisham debesiim iesper .... uuu tachu mega liels hallows kursh kaa izradiijas nav nemaz boss, bet gan vienkaarshi liels hollows [sorry aizmirsu ka vinu tur nosauca] hmmm ir doma ka zeme nepaliks neatakota un kaadam naaksies to aizstaaveet =)
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jul 11 2005, 20:24) tas pats jautājums nodrabina manu prātu.. Kaut kā vini pēkšņi aizmirsa, ka viņš ar Inoue arī kaut kur skraida.. Heh, viņš nu gan labi varētu apšaudīt to tiltu un Kuchiki-senpai.. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:54 |