IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

43 Pages V « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Bleach, Kaadas emocijas?
alt
post Jul 21 2005, 15:19
Post #226

Hakushaku

Group: NERV
From: Oddworld

es zinaaju, zinaaju ka kakjiitis ir meitene tongue.gif zionaaju
yes sievieshu intuiicija for evaa tongue.gif
paaraak smuks kakjis lai buutu vieieshu kaartas tongue.gif

--------------------
"nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
IPB Image
http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kikyou
post Jul 21 2005, 15:39
Post #227

Kami-sama

Group: Chuunin

Jaaaa... es ar zinaaju, man nospoiloja pie kaadas 20. seerijas... ~_~
+Quote Post
bubu
post Jul 21 2005, 15:41
Post #228

Shishaku

From: Rīga

Vajadzēja man šodien lasīt šo topiku... Tikai šovakar 41-o sēriju gribēju skatīties.
+Quote Post
Spectre
post Jul 22 2005, 09:50
Post #229

Hentai

From: Bristol, UK

Shin-chan hmm manaama neizpratne Tev ir es skatos =)
To fight 4 victory es uzskatu taa ir dziives iistenaa patiesiiba =) bez nekaadiem aizspriedumiem bez liekiem parmetumiem, ciiniities, jo uzvara ir bauda. The way of true Samurai - no fame needed, no reason is needed, just to prove 4 himself =)
Shajaa zinaa man loti patika [kautgan loti daudzi spoilo nost un noliek lidz ar zemi] samurai deeper Kyo. tongue.gif
Tiesa man gribaas redzeet Ichigo iisto speeku =) shis ir vina tikai 1/2 no speeka cik mums deva noprast ieprieksheejaas epas un taa maska ar diivaini vislaik figuree ^^

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
alt
post Jul 22 2005, 11:42
Post #230

Hakushaku

From: Oddworld

QUOTE(bubu @ Jul 21 2005, 14:41)
Vajadzēja man šodien lasīt šo topiku... Tikai šovakar 41-o sēriju gribēju skatīties.
*

piedod, bet to ka kakjim jaabuut vinjai, tas taa teikt ir man muuzja sapnis tongue.gif
tongue.gif
skaista melna kakjeniite tongue.gif

--------------------
"nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
IPB Image
http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif
+Quote Post
bubu
post Jul 22 2005, 17:36
Post #231

Shishaku

nekas, bij tāpat interesanti.
+Quote Post
ShinChan
post Jul 22 2005, 20:17
Post #232

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Spectre @ Jul 22 2005, 08:50)
Shin-chan hmm manaama neizpratne Tev ir es skatos =)
To fight 4 victory es uzskatu taa ir dziives iistenaa patiesiiba =) bez nekaadiem aizspriedumiem bez liekiem parmetumiem, ciiniities, jo uzvara ir bauda.
*

Huh? Man tiešām ir neizpratne. Pilnīgi atsakos izprast apdauzītu dzīšanos uz mērķi, redzot, ka veiksmīga iznākuma iespēja nepārsniedz 1%, un ja viss Blīčā notiktu, tā kā tam vajadzētu notikt, tad Ičigo un viņa team atstieptu pekas jau drīz pēc pirmajām sadursmēm ar death gods, taču tādā gadījumā mēs nedabūtu ar action piesātinātu anime uz <100 sērijām, vai ne? Uzvara, manā, un jebkura saprātīgi domājoša cilvēka izpratnē nevar būt par pašmērķ, uz ko jādzenas par katru cenu. Iedomājies situāciju, mazs aplenkts cietoksnis bez stratēģiskas un ekonomiskas nozīmes. Cietoksnī 100 cilvēku, aplencēju skaits 10 000. Karavadonis noziedo 9000 lai iekarotu cietoksni. It kā uzvara, bet vai ir tā vērts? Uzvara ir bauda? Runā tā it kā būtu kāds viduslaiku kareivis, kas ar lielu kaifu pēc smagas cīņas dzēra vīnu no apsisto ienaidnieku galvaskausiem.

Kā arī pretēji šejieniešu lielajai jūsmai, mani ne īpaši iepriecina Yoruichi-san dzimumaiņa. Nafig tas bija vajadzīgs? Fanu serviss?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Winry
post Jul 22 2005, 21:41
Post #233

Shishaku

Nu tad beidzot mans brālis nokačāja Bleach......varu sākt skatīties!!!!! cool.gif

--------------------
"Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
+Quote Post
Church
post Jul 22 2005, 22:15
Post #234

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(ShinChan @ Jul 22 2005, 19:17)
Kā arī pretēji šejieniešu lielajai jūsmai, mani ne īpaši iepriecina Yoruichi-san dzimumaiņa. Nafig tas bija vajadzīgs? Fanu serviss?
*

officiant! suudziibu graamatu <g>
+Quote Post
aigarius
post Jul 22 2005, 23:01
Post #235

Hentai no Kami (変態の神)

QUOTE(alt @ Jul 21 2005, 14:19)
es zinaaju, zinaaju ka kakjiitis ir meitene tongue.gif zionaaju
yes sievieshu intuiicija for evaa tongue.gif
paaraak smuks kakjis lai buutu vieieshu kaartas tongue.gif
*

tikko noskatījos uzreiz devos uz šo topiku, lai meklētu tavus sajūsmas saucienus biggrin.gif
hyper kawaii! alt, vari sākt meklēt sev jaunu avataru no šīs sērijas kadriem wink.gif

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
Dzonis
post Jul 22 2005, 23:21
Post #236

Shishaku

piebalsojot ShinChan'a iespējamam sašutumam par kaķi: man kā Bleach mangas lasītājam bij tāds NELIELS (~ taads -> X_x wtf!?)izbrīns, kad tas (kaķis) pirmo reizi parādījās un ierunājās. nevajadzēja tā būt.tad laikam jau tiešām animētās versijas taisītājiem sagribējās skatītājus iepriecināt ar superduper īpašu pārsteigumu vai, kā jau tas tika minēts, iepsējamai fanservis (laikam no abiem piemēriem liela atšķirība nav)...bet tā līdz šim viens no skatāmākajamiem garajiem seriāliem (naruto man interesi vairs nesaista, un palicis vēl one piece)..ir ok.

--------------------
+Quote Post
Winry
post Jul 26 2005, 11:54
Post #237

Shishaku

Nu es noskatījos!(Lidz 41 protams).....Man pat vārdu trūkst cik izcils...Tā 41 bija vnk cool....bet vislabaak man patika ciņa ar 11 division-Zaraki Kempachi...tas bija cool!!!...Un vispaar es ar nepacietiibu gaidu nākāmās sērijas! biggrin.gif

--------------------
"Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
+Quote Post
Sigfa
post Jul 26 2005, 12:41
Post #238

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

man gan briizhiem nepatiik Bleach'a izteiktais DBZ'iskums. Smuki un kuuli jau ir, bet apzhljembaati ariidzan.
+Quote Post
SheWr
post Jul 31 2005, 19:34
Post #239

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

nu tiiri labas bij shiis peedeejaas seerijas. Cerams ka naakamaa kauja buus labi uztaisiita - jo pat mangaa bij skaisti.

--------------------
image
+Quote Post
jurc
post Jul 31 2005, 20:26
Post #240

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Tātād.. manas domas par Bleach. Sižets ir ok, bet animācija gan mazliet biedē. Ļoti nepatīk kā ir uzzīmētas sieviešu pārstāves. It īpaši tā galvenā varone.. nu mati tādi nekādi, galva apaļa.. vienkārši briesmīga. Vēl zaļā krāsā nokrāsotu un izskatītos pēc citplanētieša. Pārējās sievietes nu ar tādas tādas.. nekāda kawaiiguma tur nav... Par dzekiem neko sliktu negribu teikt, uzzīmeti pat tīri labi. Noskatoties pirmo sēriju uzreiz sāku domāt kura gada anime, jo animācija mazliet līdzinās old school animēm. Nu monstri ar tādi.. izlīduši no kautkādas cartoon network multenes... tur tādi pabieži ir redzēti...
Neskatoties uz šiem trūkumiem, pārējais ir ok... Patīkams seriāls..

Gribu tik pateikt ka tās ir manas domas un nemaz negribu lai jūs pierādāt pretējo, un nosodat mani kapēc es tik slitki domāju. Mani pirmie iespaidi paliek mani pirmie iespaidi un saku kā ir. Varbūt ir vēl kāds kas ir vienās domās ar mani...

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post

43 Pages V « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 18:37