![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
es zinaaju, zinaaju ka kakjiitis ir meitene
![]() yes sievieshu intuiicija for evaa ![]() paaraak smuks kakjis lai buutu vieieshu kaartas ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jaaaa... es ar zinaaju, man nospoiloja pie kaadas 20. seerijas... ~_~
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Vajadzēja man šodien lasīt šo topiku... Tikai šovakar 41-o sēriju gribēju skatīties.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Shin-chan hmm manaama neizpratne Tev ir es skatos =)
To fight 4 victory es uzskatu taa ir dziives iistenaa patiesiiba =) bez nekaadiem aizspriedumiem bez liekiem parmetumiem, ciiniities, jo uzvara ir bauda. The way of true Samurai - no fame needed, no reason is needed, just to prove 4 himself =) Shajaa zinaa man loti patika [kautgan loti daudzi spoilo nost un noliek lidz ar zemi] samurai deeper Kyo. ![]() Tiesa man gribaas redzeet Ichigo iisto speeku =) shis ir vina tikai 1/2 no speeka cik mums deva noprast ieprieksheejaas epas un taa maska ar diivaini vislaik figuree ^^ -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(bubu @ Jul 21 2005, 14:41) piedod, bet to ka kakjim jaabuut vinjai, tas taa teikt ir man muuzja sapnis ![]() ![]() skaista melna kakjeniite ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
nekas, bij tāpat interesanti.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Spectre @ Jul 22 2005, 08:50) Shin-chan hmm manaama neizpratne Tev ir es skatos =) To fight 4 victory es uzskatu taa ir dziives iistenaa patiesiiba =) bez nekaadiem aizspriedumiem bez liekiem parmetumiem, ciiniities, jo uzvara ir bauda. Huh? Man tiešām ir neizpratne. Pilnīgi atsakos izprast apdauzītu dzīšanos uz mērķi, redzot, ka veiksmīga iznākuma iespēja nepārsniedz 1%, un ja viss Blīčā notiktu, tā kā tam vajadzētu notikt, tad Ičigo un viņa team atstieptu pekas jau drīz pēc pirmajām sadursmēm ar death gods, taču tādā gadījumā mēs nedabūtu ar action piesātinātu anime uz <100 sērijām, vai ne? Uzvara, manā, un jebkura saprātīgi domājoša cilvēka izpratnē nevar būt par pašmērķ, uz ko jādzenas par katru cenu. Iedomājies situāciju, mazs aplenkts cietoksnis bez stratēģiskas un ekonomiskas nozīmes. Cietoksnī 100 cilvēku, aplencēju skaits 10 000. Karavadonis noziedo 9000 lai iekarotu cietoksni. It kā uzvara, bet vai ir tā vērts? Uzvara ir bauda? Runā tā it kā būtu kāds viduslaiku kareivis, kas ar lielu kaifu pēc smagas cīņas dzēra vīnu no apsisto ienaidnieku galvaskausiem. Kā arī pretēji šejieniešu lielajai jūsmai, mani ne īpaši iepriecina Yoruichi-san dzimumaiņa. Nafig tas bija vajadzīgs? Fanu serviss? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu tad beidzot mans brālis nokačāja Bleach......varu sākt skatīties!!!!!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(alt @ Jul 21 2005, 14:19) es zinaaju, zinaaju ka kakjiitis ir meitene ![]() yes sievieshu intuiicija for evaa ![]() paaraak smuks kakjis lai buutu vieieshu kaartas ![]() tikko noskatījos uzreiz devos uz šo topiku, lai meklētu tavus sajūsmas saucienus ![]() hyper kawaii! alt, vari sākt meklēt sev jaunu avataru no šīs sērijas kadriem ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
piebalsojot ShinChan'a iespējamam sašutumam par kaķi: man kā Bleach mangas lasītājam bij tāds NELIELS (~ taads -> X_x wtf!?)izbrīns, kad tas (kaķis) pirmo reizi parādījās un ierunājās. nevajadzēja tā būt.tad laikam jau tiešām animētās versijas taisītājiem sagribējās skatītājus iepriecināt ar superduper īpašu pārsteigumu vai, kā jau tas tika minēts, iepsējamai fanservis (laikam no abiem piemēriem liela atšķirība nav)...bet tā līdz šim viens no skatāmākajamiem garajiem seriāliem (naruto man interesi vairs nesaista, un palicis vēl one piece)..ir ok.
-------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu es noskatījos!(Lidz 41 protams).....Man pat vārdu trūkst cik izcils...Tā 41 bija vnk cool....bet vislabaak man patika ciņa ar 11 division-Zaraki Kempachi...tas bija cool!!!...Un vispaar es ar nepacietiibu gaidu nākāmās sērijas!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man gan briizhiem nepatiik Bleach'a izteiktais DBZ'iskums. Smuki un kuuli jau ir, bet apzhljembaati ariidzan.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu tiiri labas bij shiis peedeejaas seerijas. Cerams ka naakamaa kauja buus labi uztaisiita - jo pat mangaa bij skaisti.
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tātād.. manas domas par Bleach. Sižets ir ok, bet animācija gan mazliet biedē. Ļoti nepatīk kā ir uzzīmētas sieviešu pārstāves. It īpaši tā galvenā varone.. nu mati tādi nekādi, galva apaļa.. vienkārši briesmīga. Vēl zaļā krāsā nokrāsotu un izskatītos pēc citplanētieša. Pārējās sievietes nu ar tādas tādas.. nekāda kawaiiguma tur nav... Par dzekiem neko sliktu negribu teikt, uzzīmeti pat tīri labi. Noskatoties pirmo sēriju uzreiz sāku domāt kura gada anime, jo animācija mazliet līdzinās old school animēm. Nu monstri ar tādi.. izlīduši no kautkādas cartoon network multenes... tur tādi pabieži ir redzēti...
Neskatoties uz šiem trūkumiem, pārējais ir ok... Patīkams seriāls.. Gribu tik pateikt ka tās ir manas domas un nemaz negribu lai jūs pierādāt pretējo, un nosodat mani kapēc es tik slitki domāju. Mani pirmie iespaidi paliek mani pirmie iespaidi un saku kā ir. Varbūt ir vēl kāds kas ir vienās domās ar mani... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |