IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

43 Pages V « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Bleach, Kaadas emocijas?
GunMetaL
post Jul 31 2005, 20:57
Post #241

hentai lion

Group: Chuunin
From: ZAFt headquarters

vismaz varēji pateikt ka ost labs <<
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aigarius
post Jul 31 2005, 21:27
Post #242

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 19:26)
Tātād.. manas domas par Bleach. Sižets ir ok, bet animācija gan mazliet biedē. Ļoti nepatīk kā ir uzzīmētas sieviešu pārstāves. It īpaši tā galvenā varone.. nu mati tādi nekādi, galva apaļa.. vienkārši briesmīga. Vēl zaļā krāsā nokrāsotu un izskatītos pēc citplanētieša. Pārējās sievietes nu ar tādas tādas.. nekāda kawaiiguma tur nav... Par dzekiem neko sliktu negribu teikt, uzzīmeti pat tīri labi. Noskatoties pirmo sēriju uzreiz sāku domāt kura gada anime, jo animācija mazliet līdzinās old school animēm. Nu monstri ar tādi.. izlīduši no kautkādas cartoon network multenes... tur tādi pabieži ir redzēti...
*

Manuprāt gan Rukia tēla puiciskošana, gan Hollow izskata 'atpazīstamība' un škietamais primitīvisms ir veidoti apzināti, lai 1) Rukias raksturu varētu dziļāk analizēt vēlāk, 2) lai Hollow'si nepārtop par uzmanības centru - stāsts nav par viņiem.

Animācija ir vienkāršota lai reprezentētu mūsu vienkāršo pasauli un arī visas sievietes vienkāršajā pasaulē nau nekādas kawaii, bet gan vienkāršas - tādas, kādas katru dienu uz ielas dučiem var redzēt.

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
ShinChan
post Jul 31 2005, 22:15
Post #243

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 19:26)
Tātād.. manas domas par Bleach. Sižets ir ok, bet animācija gan mazliet biedē. Ļoti nepatīk kā ir uzzīmētas sieviešu pārstāves. It īpaši tā galvenā varone.. nu mati tādi nekādi, galva apaļa.. vienkārši briesmīga. Vēl zaļā krāsā nokrāsotu un izskatītos pēc citplanētieša. Pārējās sievietes nu ar tādas tādas.. nekāda kawaiiguma tur nav... Par dzekiem neko sliktu negribu teikt, uzzīmeti pat tīri labi. Noskatoties pirmo sēriju uzreiz sāku domāt kura gada anime, jo animācija mazliet līdzinās old school animēm. Nu monstri ar tādi.. izlīduši no kautkādas cartoon network multenes... tur tādi pabieži ir redzēti...
*

Neviena nopietna argumenta. Ja tu būtu piekasījies sižetam, kurš vietām tiešām ir brēcoši stulbs tad vēl saprastu. Bet teikt ka sieviešu tēli ir tādi nekādi..nu piedodiet. Šis protams nav tenjou tenge, kuru cik noprotu ir sponsorējusi kāda Japānas krūšu implantu ražotne sadarbībā ar plastiskajiem ķirurgiem, un labi vien ir ka nav, jo piegriezies smirdīgais fanserviss ik uz soļa, taču vājais dzimums Blīčā ir pat ļoti jauks un piemīlīgs
Rokas nost no Rukia, kā tāds radījums vispār var nepatikt tongue.gif
image

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Sigfa
post Jul 31 2005, 23:10
Post #244

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

whoa! Monstrozaakais ziimejums! buus pasham arii jaapameklee.
+Quote Post
GunMetaL
post Jul 31 2005, 23:20
Post #245

hentai lion

njaa kas var būt labāks pa skaitsu meiteni savā skapī. lai nebūtu pa offtopiku tad piemetināšu death god in my closet kas izklausās stūlbi kapēc nevarētu būt ša death goddess in my closet. biggrin.gif
+Quote Post
+Chibi+
post Aug 2 2005, 09:34
Post #246

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 20:26)
Ļoti nepatīk kā ir uzzīmētas sieviešu pārstāves.
*

Ka gan tu, kawaii anime charu cienītājs, vari teikt, ka tevi biedē Bleach meitenes, ja starp tām ir arī Inoue, kas ir pilnīgi un caur caurēm kawaii anime meitene!!!!! ph34r.gif

Un old school? KUR? blink.gif Show me. Man ir alerģija uz old school. Varbūt pārstāšu skatīties Bleach, ja pierādīsi, ka tur ir old school. laugh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kikyou
post Aug 2 2005, 22:53
Post #247

Kami-sama

Pff, bieži esmu šitādus tekstus par Bleach animāciju dzirdējusi. Man personīgi patīk Bleach zīmēšanas stils - labi sader ar pašu seriālu. :3

Bet kā var Rukia nelikties cute... O_O
+Quote Post
GunMetaL
post Aug 3 2005, 00:11
Post #248

hentai lion

šādā pozā ja nepārprotami... bet kad aiziet runa par viņas zīmēšanas stilu tad ir vāks biggrin.gif
+Quote Post
Shinobi-sama
post Aug 4 2005, 02:36
Post #249

Lost in own dreams

From: Jelgava

QUOTE(+Chibi+ @ Aug 2 2005, 08:34)
Un old school? KUR?  blink.gif Show me. Man ir alerģija uz old school. Varbūt pārstāšu skatīties Bleach, ja pierādīsi, ka tur ir old school.  laugh.gif
*

Heh! Cik daudz labas mantas tev iet gar degunu!!!
Oldschool anime, taada kaada ataa ir ietureeta ieksj GTO, KareKano, Goldenboy, Bastard, Dragon Ride, Uruesei Yatsura, Hokuto no Ken, Kidou Senshi Zeta Gundam, Touch, Maison Ikkoku, Twilight Q, City Hunter, Kimagure Orange Road, Ranma , Video Girl Ai, Irresponsible Captain Tylor.. un veel daudzi aarkaaraatiigi labi shovi.

*Galvaa ieskrien kaadas veesmas par saistiibu ar chibi, nedaudz uzskaveejas un izpleen nebuutiibaa* happy.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
jurc
post Aug 6 2005, 02:59
Post #250

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

labi, ņemu atpakaļ savu vārdus par slikto animāciju. Tas viss ir daudz daudz labāk uzlabojies kopš pirmajām sērijām. Bet nu Ruchia man tomēr nesimpatizē.. galīgi man tā apaļā galva nepatīk. Pret monstriem ar savas domas neesmu mainījis, bet vismaz viņus vairs tik daudz nerāda. Kautgan jau esmu pieradis pie viņiem..
Tomēr izbrīna viens fakts - Ichigo cīnoties tik savainots un sagriezts tā ka teorētiski uz grīdas vajadzētu mētāties viņa iekšējiem orgāniem, bet šamais vēl ir spējīgs pretinieku pieveikt.. tur nu viņi ir mazliet pārspīlējuši..
Bet tā jau seriāls spārda pa konkrēto! biggrin.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
SheWr
post Aug 6 2005, 03:17
Post #251

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

hehe...man jau ar bleach saakumaa nepatika, bet kad iepaziistinaaja ar Soul Society, tad jau domas stipri mainiijaas.... 16tajaa seerijaa (laikam) saaksies viss tas labais...

--------------------
image
+Quote Post
GunMetaL
post Aug 6 2005, 03:38
Post #252

hentai lion

hmmmcik atceros man bleach tīri labi patika arī no sākuma nu animācija bij tāda dīvaina bet tās tikuntā nav tik baisa kā slayers. tuklāt esu tāds mazliet paķerts uz hero animem un seriāliem, filmām. turklāt kad džeks pirmo reiz tika pie sava sloulslayer maucamā es jau tiku iemests bleach fanu sastāvā...
+Quote Post
pinksakura
post Aug 6 2005, 14:32
Post #253

Hentai-chan

From: :D

ah jā shī tiešām laba anime.......ko es varu teikt SUPER! biggrin.gif

--------------------
Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger
[He does.]
Neo: ...and you give me my phone call.
+Quote Post
jurc
post Aug 11 2005, 14:18
Post #254

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Heh... ir kāds ievērojis ka iekš Bleach neviens cilvēks nav nomiris? Tagad itkā nomira Zaraki Kenpachi, bet nu tas ar nav droži zināms, varbūt vēlāk parādīsies. Ak jā, vēl pie sienas tika pielīmēts Sousuke... Bet nu tā miršanas koificents ir ļooooti zems. Viss parasti beidzas ar smagiem ievainojumiem un pretinieka pamešana cīņas laukumā.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Faplo
post Aug 11 2005, 15:25
Post #255

Samurai

From: Jaunogre

mm tiku jau lidz 36 serijau un tgd skatisos atlikusas kas noka4atas =] reali labs anime ( unreal )
+Quote Post

43 Pages V « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 18:36