IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

43 Pages V « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Bleach, Kaadas emocijas?
ShinChan
post Aug 11 2005, 15:32
Post #256

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

QUOTE(JurCHiX @ Aug 11 2005, 13:18)
Heh... ir kāds ievērojis ka iekš Bleach neviens cilvēks nav nomiris? ...Viss parasti beidzas ar smagiem ievainojumiem un pretinieka pamešana cīņas laukumā.
*

Diagnoze - hronisks DBZisms biggrin.gif

QUOTE(Faplo @ Aug 11 2005, 14:25)
mm tiku jau lidz 36 serijau un tgd skatisos atlikusas kas noka4atas =] reali labs anime ( unreal )
*

Un tagad uzraksti to pašu, bet tikai latviski. Nudien nesapratu.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Faplo
post Aug 12 2005, 18:01
Post #257

Samurai

From: Jaunogre

Eh nevermind nu biju domajis ka superigs anime ir. Tikko pabeidzu skatīties 44 sēriju āāā nevaru sagaidīt nakošo nedēļu.
+Quote Post
Sērfijs
post Aug 12 2005, 23:01
Post #258

Shishaku

Group: ALK

Vai tas tikai man tā likās, jeb tas Ishida novelkot cimdu bez maz vai par Sephiroth`u kļuava tikai garāki mati, bez brillēm un melns mētelis un voala.
Par 44 epas beigām gribās teikt - CRAP!!!

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
Sigfa
post Aug 15 2005, 10:54
Post #259

Kami-sama

From: Starp pudelēm un četrām sienām

jaa, seerijas eigas vareeju buut vairaak emocionaalas ar to kaa ishida nomirst Inoue-san uz rokaam piemeeram. Vispaar jau seerija skaista un tiiri iespaidiiga. Ishida level-up dabuujis biggrin.gif

koeficients ir gan zems mirshanai, tagad tam techno vecim gan vajadzeeja atstiept kaadu kaaju.
+Quote Post
ShinChan
post Aug 15 2005, 11:48
Post #260

ultrafilozofs

44 epa - Terminator II "The Judgement Day" biggrin.gif

Ishida gan krietnu strēķi labāks par Ichigo, vismaz smadzenes nav valrieksta lielumā un it kā ir arī iemesls cīnīties (uzskatu ka "rižikam" tāda nav). Priecē arī tas, ka jauki tiek ievērots "stage" princips. Nozūmējam (ja spējam) vienu pretinieku, uz reiz nākamais stāv priekšā. Tas ka stundu var demolēt Soul society īpašumu saceļot nenormālāko troksni un mētājot zibeņus, kas būtu samanāmi pat pa 100 km un tajā pašā laikā nepiesaistot neviena cita kā vien abu cīnītāju uzmanību, lai gan visi ir "mobilizēti" un pastiprināti nododas iebrucēju meklēšanai. Nu piedošanu, tas jau ir pārāk stulbi.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
aigarius
post Aug 15 2005, 11:57
Post #261

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

QUOTE(ShinChan @ Aug 15 2005, 10:48)
44 epa - Terminator II "The Judgement Day" biggrin.gif

Ishida gan krietnu strēķi labāks par Ichigo, vismaz smadzenes nav valrieksta lielumā un it kā ir arī iemesls cīnīties (uzskatu ka "rižikam" tāda nav). Priecē arī tas, ka jauki tiek ievērots "stage" princips. Nozūmējam (ja spējam) vienu pretinieku, uz reiz nākamais stāv priekšā. Tas ka stundu var demolēt Soul society īpašumu saceļot nenormālāko troksni un mētājot zibeņus, kas būtu samanāmi pat pa 100 km un tajā pašā laikā nepiesaistot neviena cita kā vien abu cīnītāju uzmanību, lai gan visi ir "mobilizēti" un pastiprināti nododas iebrucēju meklēšanai. Nu piedošanu, tas jau ir pārāk stulbi.
*

Daži aspekti:
1. reāli cīņas nerisinās vairāk par pāris minūtēm, mums viņas vienkarši izvelk, palēnina, komentārus un fashbackus saliet. ir ļoti normāli, ka pat ātrās reaģēšanas vienībām vajag vairāk nekā pāris minūtes, lai nonāktu notikumu vietā (vairākas reizes tika atzīmēts - "mūkam, tūlīt te tik daudz viņējo būs...")
2. Ja paskatāmies kaipteiņu līmeņa cīņas, tad vienkāršie karavīri vienkārši nevarētu atrasties tādu cīņu tuvumā lielā psiholoģiskā spiediena dēļ - viņi drīzāk bēgtu prom. (skat. vājāko "mūsējo" komandas reakciju uz kapteiņu parādīšanos uz tilta pie baltā torņa un vairākus citus gadījumus)
3. Sajūtot, ka cīņā jau ir kapteinis, pārējie ļoti labi apzinās, ka viņi nevar kapteinim reāli palīdzēt, bet tikai maisītu un tāpēc izvairās no kaujas lauka līdz cīņa nav galā.

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
ShinChan
post Aug 15 2005, 12:24
Post #262

ultrafilozofs

QUOTE(aigarius @ Aug 15 2005, 10:57)
Daži aspekti:
1. reāli cīņas nerisinās vairāk par pāris minūtēm, mums viņas vienkarši izvelk, palēnina, komentārus un fashbackus saliet. ir ļoti normāli, ka pat ātrās reaģēšanas vienībām vajag vairāk nekā pāris minūtes, lai nonāktu notikumu vietā (vairākas reizes tika atzīmēts - "mūkam, tūlīt te tik daudz viņējo būs...")
2. Ja paskatāmies kaipteiņu līmeņa cīņas, tad vienkāršie karavīri vienkārši nevarētu atrasties tādu cīņu tuvumā lielā psiholoģiskā spiediena dēļ - viņi drīzāk bēgtu prom. (skat. vājāko "mūsējo" komandas reakciju uz kapteiņu parādīšanos uz tilta pie baltā torņa un vairākus citus gadījumus)
3. Sajūtot, ka cīņā jau ir kapteinis, pārējie ļoti labi apzinās, ka viņi nevar kapteinim reāli palīdzēt, bet tikai maisītu un tāpēc izvairās no kaujas lauka līdz cīņa nav galā.
*

1. Cīņa ar Renji risinājās vismaz 1/2 stundu. Un tikai nezin kāpēc vietā, kur visi nemitīgi jūt viens otra vareno "spirtu" tik pārcilvēciskas mokas sagādā nokļūšana pie iebrucējiem, kuri kā likums ne īpaši steidzas pamest kaujas lauku.
2. Ļoti ērta atruna. Cik mums bija to kapteiņu un leitnantu? Man domāt tie "spiedienu" spēj turēt? Kas traucē kādam pārītim mesties virsū Ichigo un pieklapēt viņu? Ak jā, pareizi viņi takš izbauda katru cīņu un kas tā būs par cīņu kurā valdīs izteikts disbalanss. Tādā gadījumā varēja atmest to smieklīgo "trauksmi" un vienkārši atrast visus iebrucējus (ar ožas palīdzību) un uzrīkot turnīru. Bet atkal, no skatītāja viedokļa tas vairs nebūs tik interesanti.
3. blink.gif nepārliecina

Nav jau tā ka es baigi kritizēju Blīču, taču tas ir mans pienākums noŗādīt uz acīmredzamām plaisām sižetā un pretrunām varoņu uzvedībā.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Ramiel
post Aug 18 2005, 18:01
Post #263

Danshaku

savus komentarus tu arii varetu paturet sev jo diezvai kadam vini tik dikti interese smile.gif

nenjem personigi, bet tavi komentari mani nu dien padara traku smile.gif

--------------------
Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/)
(O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
(> <) to help him achieve world domination.
+Quote Post
ShinChan
post Aug 18 2005, 23:14
Post #264

ultrafilozofs

QUOTE(Raggaman @ Aug 18 2005, 17:01)
savus komentarus tu arii varetu paturet sev
*

man patīk dalīties. Ir taču Ziemassvētku laiks.
jo diezvai kadam vini tik dikti interese smile.gif
*

priecājos, ka esi aptaujājis visus forumiešus un uzzinājis, ka mani komenti nevienam neinteresē. Mani vienmēr ir sajūsminājusi cilvēku spēja savu personisko viedokli un spriedelējumus uzdot par visas sabiedrības, vai šajā gadījumā visu foruma biedru kopēju viedokli.
nenjem  personigi, bet tavi komentari mani nu dien padara traku smile.gif
*

Ko tu saki!? Varbūt kādu nervus nomierinošu tējiņu tev ieteikt, vai iešaut ciskā trankvilizatora kapsulu? Tiešām nevēlies? Nu ko man tavā labā darīt, nerakstīt komentārus šajā forumā, lai vēl vairāk netracinātu?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Sigfa
post Aug 18 2005, 23:27
Post #265

Kami-sama

ShinChan- atrast kam piesieties nav liela maaksla, katrs no mums to pieprot, un ja nepieprot, tad var izdariit, jo tas tieshaam ir vienkaarshi, bet aizstaaveet kautko taadu, par ko ieprieksh neesi domaajis, vai pareizaak- aizdomaajies, ir daudz gruutaak. Njem to galvaa.

Un seriaals nevienaa punktaa nav taisiits balstoties uz reaalaas dziives principiem vai iipashu logjiku (runaaju paarsvaraa par kaujaam) un ir lielaakoties fanserviss. Ja tev ir veelme skatiities ko reaalistiskaaku, es tev varu piedaavaat, piemeeram, GTO. Shii shova veidotaaji noteikti necenshas padariit peec iespeejas reaalistiskaaku, tieshi preteeji. Taakaa es domaaju, ka nemaldiishos ja teikshu, ka tava kritika par sho seriaalu ir kaa balta lapa. Ljauj veelreiz atkaartoties- shii shova meerkjis ir piesaistiit ar vizuaalo izpildijumu un iespadiigumu, atshkjiriigo stilu 'kinematograafijaa' nevis logjiku. Tas tomeer ir fighting anime.

Tas nu arii viss ko gribeeju bilst.
+Quote Post
ShinChan
post Aug 23 2005, 17:09
Post #266

ultrafilozofs

QUOTE(Sigfa @ Aug 18 2005, 22:27)
ShinChan- atrast kam piesieties nav liela maaksla, katrs no mums to pieprot, un ja nepieprot, tad var izdariit, jo tas tieshaam ir vienkaarshi, bet aizstaaveet kautko taadu, par ko ieprieksh neesi domaajis, vai pareizaak- aizdomaajies, ir daudz gruutaak. Njem to galvaa.
Un seriaals nevienaa punktaa nav taisiits balstoties uz reaalaas dziives principiem vai iipashu logjiku (runaaju paarsvaraa par kaujaam) un ir lielaakoties fanserviss. Ja tev ir veelme skatiities ko reaalistiskaaku, es tev varu piedaavaat, piemeeram, GTO. Shii shova veidotaaji noteikti necenshas padariit peec iespeejas reaalistiskaaku, tieshi preteeji. Taakaa es domaaju, ka nemaldiishos ja teikshu, ka tava kritika par sho seriaalu ir kaa balta lapa. Ljauj veelreiz atkaartoties- shii shova meerkjis ir piesaistiit ar vizuaalo izpildijumu un iespadiigumu, atshkjiriigo stilu 'kinematograafijaa' nevis logjiku. Tas tomeer ir fighting anime.
Tas nu arii viss ko gribeeju bilst.
*

Atbildu tev tikai tamdēļ, ka tavi pieņēmumi par mani un manu gaumi iekš anime ir klaji aplami.

Pirmkārt, es nepiesienos. Katrā postā uzsveru, ka neskatoties uz nepilnībām un pretrunām (uz kurām arī norādu savos komentāros), Blīču skatos un skatos ar interesi. Esmu pat Blīču aistāvējis. Es pamatā, kritizēju tikai to, ko pats esmu skatījies un atzinis par ko tādu kam ir piemitis vai piemīt potenciāls, taču zināmu iemeslu dēļ tas nav pilnībā ticis izmantots. Bleach nav izņēmums šajā kārtībā.

Otrkārt, kritizēt pamatoti nav nemaz tik viegli. Kasīties kasīšanās pēc gan ir. Man pašam neliekas, ka būtu samuldējis galīgo bezsakaru no operas "tas tur galīgi sakssss, jo viņam ir zili mati un šķības kājas".

Treškārt, par spīti tam, ka man tik tiešām vairāk simpatizē "smagā gala" anime ar ēdmaņu pelēkajai vielai, es tomēr savā būtībā palieku visēdājs un pārtikā patērēju arī kautiņ tipa, ecchi, comedy un cita veida izstrādājumus. Kas protams, man dažubrīd liek šausmināties par ekrānā norīsošajiem stulbumiem un pliekanajiem tekstiem, taču tas viss pieder pie lietas. No augstāk minētā arī izriet tas, ka es Blīčveidīgās anime nebūt nemeklēju reālistisku cīņu horeogrāfiju un dabīgu izlieto asiņu litrāžu, kā arī saprotu, ka šāda tipa ražojumos ir nepieciešams, lai cilvēks saņemot cirtienu, kas spētu nogāzt ziloni tomēr beigās paliktu dzīvs. Jo citādi mums būtu garlaicīgi, cīņas ātri beigtos, varbūt nebūtu īpaši baudāmas, un līdz ar to spētu sapelnīt tās veidotājiem mazāk naudas, vai ne? Nu re, un tieši tāpēc ne jau cīņas, to apmēri un veiktais demage ir mans kritikas objekts, ja mēs aplūkojam Bleach. Kritiku es vērsu uz pavisam ko citu, un proti, tēlu neloģisko uzvedību.

Ceturtkārt, gribi labu piemēru tam, ka fighting anime tomēr var saturēt labus cīņu skatus, interesantus tēlus, labu sižetisko līniju, LOĢIKU (lai kā šis vārds tev nepatiku un lai cik ļoti tā trūktu citās kautiņtipa anime)? Lūdzu, tas pats Samurai Champloo, kurā ir ieturēts perfekts balanss starp visām šīm lietām, visu sasienot kopā ar jauku homora lentu.

Lai nebūtu tā, ka es tikai kritizēju un bubinu, pārmaiņas pēc pateikšu arī kaut ko pozitīvu.
Bleach līdzīgu ražojumu vidū (tas pats Naruto būtu jāņem kā uzskatāmākais līdzenieks) izceļās ar labu OST'u, kā arī patīkamu tendenci nevilkt neko garumā. Ja kaut kam ir jānotiek tad tas notiek un notiek samērā ātri, nevis mēginot mūs nogalēt aiz garlaicības vai noslīcināt nenozīmīgu tekstu plūdos.
Lai kā es kritizētu pašu Ichigo un vēl dažu labu "varoni", tēlu sistēma ir izstrādāta diezgan labi. Dažubrīd ir gan saprātīgs developments, gan regulāra dabūšana pa mizu. Jauki tas, ka šajā šovā īr izpludināta robež starp to, kurš ir labais, kurš ļaunais, lai gan gribētos lielāku skaidrību par pašu soul society, kāpēc tāds naids pret visu un visiem? Labāk patika pirmā šova daļa, kurā notikumi risinājās "reālajā" pasaulē, nevaru pat īsti izskaidrot, kas man īsti tur labāk patika taču tā nu tas ir. Šobrīd notiekošais, kā jau augstāk minēju vairāk atgādina kādu datorspēli, taču ceru, ka kaut kas šajā kāretībā mainīsies, tad kad kritis būs galvenais "boss", lai kurš tas būtu.

P.s. Pirksteļi notirpa šo paladziņu drukājot, bet ņemiet par labu. Cerams, ka nu vismaz ir ieviesta jel kāda skaidrība par manu attieksmi pret Bleach un anime kopumā.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Sigfa
post Aug 23 2005, 18:44
Post #267

Kami-sama

QUOTE(ShinChan @ Aug 23 2005, 17:09)
Atbildu tev tikai tamdēļ, ka tavi pieņēmumi par mani un manu gaumi iekš anime ir klaji aplami.

Pirmkārt, es nepiesienos. Katrā postā uzsveru, ka neskatoties uz nepilnībām un pretrunām (uz kurām arī norādu savos komentāros), Blīču skatos un skatos ar interesi. Esmu pat Blīču aistāvējis. Es pamatā, kritizēju tikai to, ko pats esmu skatījies un atzinis par ko tādu kam ir piemitis vai piemīt potenciāls, taču zināmu iemeslu dēļ tas nav pilnībā ticis izmantots. Bleach nav izņēmums šajā kārtībā.

Otrkārt, kritizēt pamatoti nav nemaz tik viegli. Kasīties kasīšanās pēc gan ir. Man pašam neliekas, ka būtu samuldējis galīgo bezsakaru no operas "tas tur galīgi sakssss, jo viņam ir zili mati un šķības kājas".

Treškārt, par spīti tam, ka man tik tiešām vairāk simpatizē "smagā gala" anime ar ēdmaņu pelēkajai vielai, es tomēr savā būtībā palieku visēdājs un pārtikā patērēju arī kautiņ tipa, ecchi, comedy un cita veida izstrādājumus. Kas protams, man dažubrīd liek šausmināties par ekrānā norīsošajiem stulbumiem un pliekanajiem tekstiem, taču tas viss pieder pie lietas.  No augstāk minētā arī izriet tas, ka es Blīčveidīgās anime nebūt nemeklēju reālistisku cīņu horeogrāfiju un dabīgu izlieto asiņu litrāžu, kā arī saprotu, ka šāda tipa ražojumos ir nepieciešams, lai cilvēks saņemot cirtienu, kas spētu nogāzt ziloni tomēr beigās paliktu dzīvs. Jo citādi mums būtu garlaicīgi, cīņas ātri beigtos, varbūt nebūtu īpaši baudāmas, un līdz ar to spētu sapelnīt tās veidotājiem mazāk naudas, vai ne? Nu re, un tieši tāpēc ne jau cīņas, to apmēri un veiktais demage ir mans kritikas objekts, ja mēs aplūkojam Bleach. Kritiku es vērsu uz pavisam ko citu, un proti, tēlu neloģisko uzvedību.

Ceturtkārt, gribi labu piemēru tam, ka fighting anime tomēr var saturēt labus cīņu skatus, interesantus tēlus, labu sižetisko līniju, LOĢIKU (lai kā šis vārds tev nepatiku un lai cik ļoti tā trūktu citās kautiņtipa anime)? Lūdzu, tas pats Samurai Champloo, kurā ir ieturēts perfekts balanss starp visām šīm lietām, visu sasienot kopā ar jauku homora lentu.

Lai nebūtu tā, ka es tikai kritizēju un bubinu, pārmaiņas pēc pateikšu arī kaut ko pozitīvu.
Bleach līdzīgu ražojumu vidū (tas pats Naruto būtu jāņem kā uzskatāmākais līdzenieks) izceļās ar labu OST'u, kā arī patīkamu tendenci nevilkt neko garumā. Ja kaut kam ir jānotiek tad tas notiek un notiek samērā ātri, nevis mēginot mūs nogalēt aiz garlaicības vai noslīcināt nenozīmīgu tekstu plūdos.
Lai kā es kritizētu pašu Ichigo un vēl dažu labu "varoni", tēlu sistēma ir izstrādāta diezgan labi. Dažubrīd ir gan saprātīgs developments, gan regulāra dabūšana pa mizu. Jauki tas, ka šajā šovā īr izpludināta robež starp to, kurš ir labais, kurš ļaunais, lai gan gribētos lielāku skaidrību par pašu soul society, kāpēc tāds naids pret visu un visiem? Labāk patika pirmā šova daļa, kurā notikumi risinājās "reālajā" pasaulē, nevaru pat īsti izskaidrot, kas man īsti tur labāk patika taču tā nu tas ir. Šobrīd notiekošais, kā jau augstāk minēju vairāk atgādina kādu datorspēli, taču ceru, ka kaut kas šajā kāretībā mainīsies, tad kad kritis būs galvenais "boss", lai kurš tas būtu.

P.s. Pirksteļi notirpa šo paladziņu drukājot, bet ņemiet par labu. Cerams, ka nu vismaz ir ieviesta jel kāda skaidrība par manu attieksmi pret Bleach un anime kopumā.
*

skaidriiba man jau bija pirms savu postu rakstiiju. Vienkaarshi gribeeju noraadiit uz to, ko tu pateici nekorekti un uzsverot pashsaprotamas lietas.

tavi pieņēmumi par mani un manu gaumi iekš anime ir klaji aplami.

labi, pie taa arii paliksim.
+Quote Post
Rudoru-san
post Aug 23 2005, 18:57
Post #268

Tidus

Hmmm... Visā visumā es piekrītu Shin-chanam...
Bleach ļoti velk uz komerciālas Animes pusi... Dažbrīd sāk līdzināties Bleach datorspēles & merchandise reklāmai... Un tomēr diezgan baudāma Anime, neskatoties uz visu... tongue.gif
Apsveicami ir arī reāli labie sound tracki un dažādie endingi. Bleach vispār būtu krietni izcēlusies, ja darbība turpinātos cilvēku pasaulē, bet tad scenārija autoriem būtu jāizdomā kaut kas svaigs... Vieglāk ir piepildīt Animi ar bruņotiem samurajiem, un viss notiek! ph34r.gif tongue.gif
Ooops, man taču avatārā Ichigo! blink.gif
Ok, ok, I'm shuting up, Bleach rullē... laugh.gif

This post has been edited by Rudoru-san: Aug 23 2005, 18:59

--------------------
IPB Image
Thank u
+Quote Post
slay3r
post Aug 23 2005, 18:59
Post #269

Danshaku

Bleach ir ļoti labi animēts un baudāms. Nenoliegšu to ka tā cīņa ar Renji bija izvilkta garumā bet toties šis garums kompensējās ar visādām atmiņām un varoņu pagātnēm. etc. Bleach ir kvalitatīvi uzīmēts un paldies dievam izvilcis mani no NARURO, kurš pēdējās sērījās tā vien šķiet ka ir 'sūd*gi" uzīmēts.. smile.gif

P.s
No offtopics here, please.
+Quote Post
Rudoru-san
post Aug 23 2005, 19:11
Post #270

Tidus

Jā, Bleach radītāji cenšas sabalansēt action ar viskautko citu, un animācija/ kustības/ skaņa un visa veida still frames ir ļoti, ļoti labi paveikti. Par attēla kvalitāti nevar sūdzēties, tikai slavēt. Man ļoti patika dažādā veida zobeni, it īpaši zangetsu un zabimaru. smile.gif
Pirmās sērijas cilvēku pasaulē daudziem patīk labāk dēļ Kona (vismaz ārzemniekiem forumos).
Stilīgākais Anime-lion-plush characters... Whatever... He he, kāds atcerās, kad Kons teica
"He he, nice angle" skatoties Rukiai zem svārkiem? laugh.gif Tā laikam bija pirmā reize, kad es riktīgi ņirdzu skatoties Bleach... biggrin.gif

--------------------
IPB Image
Thank u
+Quote Post

43 Pages V « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 22:28