![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Nolaadeets tas Bleach ar savaam debiilajaam seerijaam, PZC kaa saka
![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
kapeec jums visiem nepatiik shii episode? tiiri normaala seerija.. vareeja parekt!! un domaajams ka vinja tika veidota lai nedaudz atslabinaatu (vai otraadi) cilveeku praatus kas ir koncentreejushies uz taam ciinjaam tanii 'soul so..' (eatceros kaa tas rakstijaas).. lai cilveeki noveershas no paarmeerigas vardarbiibas!!
![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ne ne.. Tik sākumā tik daudzsološs šovs sāk līdzināties Naruto. Pēdējās 2 sērijas ir ieliktas pilnīgi lieki, notikumi neturpinās, sižets ir palicis pie 48 sērijas. Un kas tas skaitās? Seriāla stiepšana garumā, vairāk nekas. Paredzu tādu pašu likteni kā Naruto - naruto aizgāja greizi ap 100 sēriju, bleach šķiet ka ātrāk. Cik tad ilgi vēl būs šī stiepšana garumā. Mēs te kuro nedēļu gaidam lai tik noskatītos nākamo epu Bleach un beidzot ieraudzītu kāds tad izskatīsies viņa zobens otrajā pakāpē un kā viņam to izdosies dabūt. Bet nu pienāk kārtējā nedēļa, novelkam epu, noskatamies, neieraugam to ko gribējām ieraudzīt, un atkal gaidam nākamo nedēļu.
Nākamā sērija ar neizskatās daudzsološa ![]() -------------------- |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
FUI es nemaz sho 50 seeriju nenoskatiijos, Jurchikam taisniiba gaidam vesalu nedeelju un she tev - *****
![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
ja godiigi man bleach jau saak apnikt!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
Man jau Bleach apnika jau 35 seerijaa! Taads SVIESTS!!!!
Naruto par laimi neesmu skatiijies un negribu arii to dariit, jo man ljoti nepatiik, ka velk garumaa! Bleach ir nenormaali vilkts garumaa. Besii aaraa, ka 1 ciinja ilgst 2 seerijas, ka neko tur citu nevar redzeet, kaa kraasainus energjijas laukus - taa visa ir par daudz. Un vispaar taa anime ietureetais stils ir ljoti beernishkjiigs. Sizjets ir vienkaarshi jeels. Taa luuk! ![]() Neiesaku sho anime! |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Bleach salīdzonoši ar 'citām' animēm ir kaut kas daļēji jauns un baudāms. Tiem kas vēlās izbaudīt šo animi tad 1-49 sērījai var dabūt iekš torrents.lv . Visas serijas kas tur atrodās ir ar Lunar subiem.
Personīgi man, Bleach nežēlīgi patīk. Stāsts, tēlu un to pagātne ir vissnotaļ interesanta, tas tā lai pārāk daudz neteiktu. Iesaku Bleach |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
kad darit nav ko var kadu epu jau nolurit, bet nu pedejas serijas galigi garam. Sezu bez kompja visu nedelu, tad izlemju kad vajadzetu aiziet pie Andromensa un palurit to bleach un BAM kaut kads sviests.
"pamazam pariet pie bleach hatez" -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Es uz bleach aizdomīgi sāku skatīties kopš sērijas, kur šie ieradās Soul Society. Pirms tam bija jauks seriāls. Pēc tam, kā jau te tiek minēts, stiepšana garumā.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(bubu @ Sep 28 2005, 09:18) Es uz bleach aizdomīgi sāku skatīties kopš sērijas, kur šie ieradās Soul Society. Pirms tam bija jauks seriāls. Pēc tam, kā jau te tiek minēts, stiepšana garumā. Parakstos zem šiem vārdiem. Atkārtošos jau n-to reizi. Tēli un to rīcība bija loģiskāka, izprotamāka un, ko tur slēpt, skatāmāka, tad, kad darbības norisinājās "reālajā" pasaulē. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man gan vēl nav ne apnicis, ne garlaicīgi palicis. ō_o Turpinu skatīties ar interesi.
Žēl gan, ka Lunar vairs īsti nav speedsubs. =/ |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Tikko noskatījos 51. epu. Bleach atgriežas piepareizā storija. Ar vērienu!
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Noskatijos 50 epu biju mazliet vīlies ka vini velk visu garumā.
![]() Aigarus, Kur tu dabūji 51 epu? |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man patīk, tikai tik sasodīti lēni kačājas - sērija nedēļā
-------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
noskatiijos 50 epu, neko nevaru pateikt, jo man nepatiik ka kaut ko velk garumaa
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:11 |