![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Dzy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 20-September 05 From: Bauska <=> Rīga ![]() |
Ja kādam vajag RAW versiju (no SaiyaMan) 51. epai, tad man pēc pusotras stundas būs, varu izlikt kā torrentu iekš tracker.live.lv , trakeris sāka darboties 26. septembrī, pieteicos uz uploadera amatu
![]() ![]() ![]() Edited: Ja kādam interesē, esmu ielicis Bleach 51 RAW! Plus vēl ir FF VII: Advent Children OST -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
peec 50. epas 51. jau bij patiikamaak skatiities
![]() ![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
51 pirmaa jau normaala atkal buus actions:) 52 epaa mineets kkas par speeciigaaka shini gami vai what ever paraadiishanos:) nez kursh gan tas buus, vai nu ichigo vai tas byakuya boya
-------------------- Cute little pervert ^^
|
Dzy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 20-September 05 From: Bauska <=> Rīga ![]() |
Noskatījos 52 RAW epizodi. Beidzot parāda, kāds izskatās Bankai! Pie tam, no vairāku personāžu puses! (hmm, cik daudz es te drīkstu muldēt, lai nesagandētu sev veselību?
![]() ![]() P.S. Jūs taču zināt, kur Latvijā meklēt šo RAW, vai ne? ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Shis te, to kur dabuut zinu bet kur tu dabuu subus prieksh taam epaam, man ar njihongo ga nav labi:)
-------------------- Cute little pervert ^^
|
Dzy |
![]()
|
Versijas ar subiem es parasti ņemu iekš http://www.animesuki.com un parasti no Lunar, bet tagad Bleach-Society krietni ātrāk nosubo, jāgaida, kamēr šamējie nosubos un tad es klusītiņām vilkšu un ielikšu tai Latvijas trekerī
![]() P.S. kas ir njihongo? ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Trešais openings ir ģeniāls...
![]() Šito neredzēt ir noziegums pret cilvēci... Davai, visi ātri lādē jaunāko sēriju, vai vismaz openingu... This is fabolous... Trūkst vārdu, lai aprakstītu emocijas... Drīzāk jau to vārdu ir par daudz... Damnit, I love Bleach... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pēdējā bildē divas pelēkas rokas atplēš caurumu debesīs... Laikam jau tas domāts kā "nekad nekas nebūs kārtībā, tik un tā kāds monstru bariņš visu izjauks" ![]() Un mūzika arī ir vnk dievīga, velk uz metālu... ![]() -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Es labāk pagaidīšu Lunar relīzes, augšā nopostētiem scrēniem kvalitāte vienkārši baisi sūdīga
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Bleach society subu kvalitaate ir kretiiniski shkjiiba un nepaarbaudiita, bet video q gan ir sakariigs.
|
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Ieskataties DB http://yhbt.mine.nu/t/ sirsnīgi iesaku to kā alternatīvu Lunar. Visai pieņemama kvalitāte īsā laikā.
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
DB ir labs, pat ljoti.
|
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
He, he, tie screenshoti ir no windows media klipiņa, nevajag jau uzreiz ar Lunar subiem salīdzināt...
![]() P.S. Manuprāt Lunaram ir grūtības jauno dziesmu pārtulkot... ![]() -------------------- |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Runājo par DB . Tiaki tagads noskatījos 52-53, jāsaka ka Luanr līmenim klāt nestāv, es pat uz sava necilā PC un nkudī necilās skaņasas kartes ļoti izjutu trūkumu pēc kvalitātes, bet nu katrā ziņā DB varētu mēģinat likt ka 2. labāko pieejamo.
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Oct 10 2005, 20:24) QUOTE(Sigfa @ Oct 10 2005, 20:48) Bleach society subu kvalitaate ir kretiiniski shkjiiba un nepaarbaudiita, bet video q gan ir sakariigs. QUOTE(Sigfa @ Oct 10 2005, 21:21) VISI slikti !!! ![]() Laba kvalitāte ir KAA DVD-ripi. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:03 |