![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
imho labaakaa un aatraakaa un taalaak tikusii alternatiiva lunar subiem - manga itself <g>
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
haha KAA DVD-ripi nemaz jēdzīgi uz mana kompīša nevelkas ar to H264 kodējuma, bet bilde dikti smuka izskatās.
|
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
Nu beidzot saakaas normaals "bleach" atkal :>
Kenpachi FTW ! ^.^ -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
ChunkY |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 14-October 05 ![]() |
Beidzot buus kaads reaals actions naakamajaa seerijaa(i hope so), savaadaak dazhas no ieprieksheejaam seerijaam bija mazliet garlaiciigas.
Mangu vareetu lasiit, tikai , man liekas, ka ir jau kaads ap 200tais mangas izdevums, un anime un manga tomeer mazliet atshkjiraas, taapeec tas buutu baigais chakars to vis lasiit. -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Mjaa kaa parasti viss stundu garais special bija jaanobeidz tajaa vietaa kur jaasaakaas ritiigam action
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Fausts |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 14-October 05 ![]() |
-Bleach- ir viens no visu laiku labākajiem Anime, kādu esmu jebkad redzējis! 52-53 sērija...komentārs-
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
ohohoh 54 serija ir laba, beidzot ichigo paradijas, ir pat stipraaks neka es domaaju :>
-------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
ChunkY |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 14-October 05 ![]() |
RAW versiju noskatiijies ja? Es arii meegjinaau to abuut, bet no aarvalstu torrentiem man BitComets uzkaraas. Buus jaagaida kad iznaaks ar subiem tad.
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
uff, nenoliedzami lieliska seerija. Bleach is back on track. Un pats balinaataajs ir kljuvis tiiri stiliigs.
|
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Ichigo māk lidot.
![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Tas laikam deelj taa apmetnja, pats forshaakais kaa vinsh piekaava tos 3 vice captains.. price less. Vinji visi ir nuubi, vieniigais tas ichigo taads uber bleachers^^ jaa jaa vinsh ar savu zanpaktou var notureet miljons reizes speeciigakau slejeru.... yeah right
![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
sugoi sugoi sugoi! Viena no labākajām epām. Ichigo māk lidot, tas gan nav pieskaitāms pie plusiem.. bet nu... ir labs.
Nākamā solās arī būt vienreizēja.... Bet nu līdz Ichigo Bankai vēl ilgi domāju ka būs jāgaida. -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Tā lidošana ir tas mētelis, neatceros kā viņutursauca, kas bija Yorouchi
![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Man taa tikai shiekt vai tiesaam starp 53 un 54 epu kkas ir norauts hmm. Bet sitaa epa bija vienkaarsi super bez sava zanpaktou piekaut tos vice-cap mm... . Un tagad vins izkataas tiiri labi , mazliet atgaadina Ragnarok omg
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:02 |