IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

43 Pages V « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Bleach, Kaadas emocijas?
+Chibi+
post Nov 23 2005, 12:59
Post #376

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(lastguru @ Nov 17 2005, 00:20)

BTW, seerijas saakumaa ir pieziime no DB: "I hear Bleach is going on a 22 episode filler-arch like Naruto"... huh?
*

ievēroju šo arī, un nu...man kaut kā liekas, ka Bleach filleri varētu būt jēdzīgaki par Naruto.. Varbūt tapēc, ka Bleach ir jēdzīgāks... Ichigo kļūšana stiprākam labi redzama, nevis Naruto gadījums ar viņa mūžīgo klonēšanas jutsu.... Un Ichigo ir drusku mazāk idiots... Un tur ir pietiekmai daudz tēlu, lai katru sēriju uztaisītu kā atsevišķā tēla personal side story, kas varētu būt interesanti, so... we'll see.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
GunMetaL
post Nov 23 2005, 19:10
Post #377

hentai lion

Group: Chuunin
From: ZAFt headquarters

bleach 59 epa. atkal patiikami paarsteidz skatiitaajus biggrin.gif ... ar to ka ichigo mazliet nojuudzoties paraadot kuchiki savu hollow formu smile.gif un kaarteejo launo uber kuulo uzbrukumu '''black moon fang'' kaujas laikaa jau izskatijaas ka ciinaas labais pret ljauno ^^ . lainu kaa man patika ichigo ljaunaa puse biggrin.gif
kuchiki tika smagi sakauts un vinja bankai izkuupeejis gaisaa kad ichigo to ''sapleesa'' tiesa kuchiki paaraak dusmiigs pa to neizskatijaas. un aizgaaja atkal paraadijis savu krutumu ar flash step. tagad atliek gaidiit kaa taalaak paveersiisies shizhets vai arii saaksies BRIESMIIGIE filleri biggrin.gif kautgan skjiet ka vel jau jaatrisina mistera smaidinja(ichimaru) sataisiitie meesli un otraa plaana teeshinji(ar uber grandpaa). ko lai saka teeshinji turpinaas, jaagaida tikai naakamaas epas un jaacer ka nebuus filleru laikmets
+Quote Post
Dzy
post Nov 23 2005, 19:25
Post #378

Lira member
**

From: Bauska <=> Rīga

Jūūūū, šī epa bij laba... Tas ir tas, kas Bleach`ā man patīk - neparedzams sižets ar negaidītiem pavērsieniem. Nejauši biju apskatījies vienu mangas chapteru, kur esošie notikumi tālu no anime darbības, un atkal sižets galīgi pārmainījās! Jaunais Ichigo vairs nav gaisagrābslis, kā no sākuma, paaudzies gan morāli, gan fiziski. Man k-kur sēž tāda doma, ka Zangetsu parādīs/iemācīs Ichigo vēl kādu Bankai paņēmienu, šis viņa demonstrētais laikam nebūs vienīgais wink.gif Un atkal bija hihināšanas lēkme kautiņa beigās, kad Ichigo sāka krist laugh.gif
P.S. Nākamā epa iznāks tikai 6. decembrī!!! sad.gif

--------------------
Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
+Quote Post
ChunkY
post Nov 23 2005, 19:38
Post #379

Heimin
*

Shii bija laba epa, patika kaa Ichigo leenaam paarveertaas pr Hollow un peec tam to masku noraava, cerams ka beigaas paskaidros kaapeec tas taa bija. Ciinja arii bija laba, izraadaaaaaas ka Zangetsu ir vairaaki speeciigi uzbrukumi.

--------------------
image
+Quote Post
Kikyou
post Nov 27 2005, 09:26
Post #380

Kami-sama

QUOTE(lastguru @ Nov 16 2005, 23:20)
BTW, seerijas saakumaa ir pieziime no DB: "I hear Bleach is going on a 22 episode filler-arch like Naruto"... huh?
*

Zinot DB, diez vai taa buus. XD Vinjiem parasti seerijas saakumaa vienmeer ir kautkaada random fraaze, tur "Chocolate ice cream is better than strawberry ice cream" un tamliidziigi.
+Quote Post
kaarleens
post Nov 29 2005, 12:08
Post #381

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

Gribeetos jau beidzot kau kaadu atrisinaajumi nebeidzamie fighti ir nogurdinoshi, peec ichigo galvenaas ciinjas bishkjinj zudusi intrese.

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
CirvjaKaac
post Dec 2 2005, 22:32
Post #382

Danshaku

From: Kačoku zāle

Meklējot vēl neiznākušo 60. epu uzgāju feiku, kurā vienkārši greizi nosubota 59.sērija. Mani, piemēram, uzjautrināja. Iesaku novilkt... Torrents dabūjams šite

--------------------
Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
+Quote Post
Janus
post Dec 5 2005, 05:11
Post #383

CLRAWE

From: Soul society

Vispar kads ir redzjis bleach 60. seriju. huh.gif Nekur nav. mad.gif Citi ari nevar atrast. dry.gif

--------------------
+Quote Post
Andiigais
post Dec 5 2005, 17:17
Post #384

Jinushi
**

From: Ogre, Riiga

QUOTE(Janus @ Dec 5 2005, 05:11)
Vispar kads ir redzjis bleach 60. seriju.  huh.gif  Nekur nav.  mad.gif  Citi ari nevar atrast.  dry.gif
*

Vai ta nelasiiji forumaa, ka tikai 6. decembrii, t.i. riit tikai iznaaks naakamaa - 60. epa!
dry.gif
+Quote Post
Lija
post Dec 5 2005, 17:28
Post #385

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

khem khem... kaa cilveeks kas divas reizes peec kaartas novilcis 59.seeriju ar franču subiem arii es noskatiijos to BEIDZOT ar anglu subiem... cool.gif nju ko varu teikt...
MIILU ICHIGO!!!!
nez nez vai veel krutaaks vinjs var palikt... happy.gif
+Quote Post
Janus
post Dec 5 2005, 17:51
Post #386

CLRAWE

Es jau nobijos. tongue.gif Man tikai nesen radas iespeja daudz laika pavadit otaku. Nesu vel tik daudz izlasijis. sad.gif

--------------------
+Quote Post
Spectre
post Dec 6 2005, 12:01
Post #387

Hentai

From: Bristol, UK

Nuuu es domaju ka Ichigo vēl ļoti tālš ceļš ejams, vinš vēl pat 1/20 daļu sava spēka nav atklājis tongue.gif

Rēķinat ka vinš māk tikai 1 attaku ar savu Bankai .... varu dereet tur būs vēl vismaz 10 jutsu.

Takšto vēl viss priekšā, atceratie, ka Hollowiem arī ir kings, + galvenais līderis iekš Shinsengumi worlda arī izskatijās diezgan dzīvelīgs =)))

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Janus
post Dec 7 2005, 04:36
Post #388

CLRAWE

Noskatijos Bleach 60. seriju smile.gif un biju
mems blink.gif lai nu ko, bet sitadu joku nebiju
gaidijis. tongue.gif
Nakosai serijai jabut loti interesantai smile.gif ka vini tiks ara no sitam problemam. huh.gif

--------------------
+Quote Post
Chufanzo
post Dec 7 2005, 16:54
Post #389

Danshaku

From: Riga...

He he, visi tik par peedeejaam epaam runaa, es gan tikai saaku skatiities wink.gif Man vislabaak patika tas lielais sargs pie baltajiem vaartiem, ar diviem lieliem axe, vienkaarsi jautrs teels wink.gif (nerunaajot par galvenajiem chariem)

--------------------
Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
image
+Quote Post
Rinchis
post Dec 7 2005, 21:22
Post #390

Heimin
*

From: Liepāja

Esmu ticis jau līdz 30-tajām epām un nemaz negribas atiet no kompja ...
cepuri nost šī ir anime uz goda

--------------------
Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!!
+Quote Post

43 Pages V « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18 June 2025 - 14:25