![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(lastguru @ Nov 17 2005, 00:20) BTW, seerijas saakumaa ir pieziime no DB: "I hear Bleach is going on a 22 episode filler-arch like Naruto"... huh? ievēroju šo arī, un nu...man kaut kā liekas, ka Bleach filleri varētu būt jēdzīgaki par Naruto.. Varbūt tapēc, ka Bleach ir jēdzīgāks... Ichigo kļūšana stiprākam labi redzama, nevis Naruto gadījums ar viņa mūžīgo klonēšanas jutsu.... Un Ichigo ir drusku mazāk idiots... Un tur ir pietiekmai daudz tēlu, lai katru sēriju uztaisītu kā atsevišķā tēla personal side story, kas varētu būt interesanti, so... we'll see. -------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
bleach 59 epa. atkal patiikami paarsteidz skatiitaajus
![]() ![]() ![]() kuchiki tika smagi sakauts un vinja bankai izkuupeejis gaisaa kad ichigo to ''sapleesa'' tiesa kuchiki paaraak dusmiigs pa to neizskatijaas. un aizgaaja atkal paraadijis savu krutumu ar flash step. tagad atliek gaidiit kaa taalaak paveersiisies shizhets vai arii saaksies BRIESMIIGIE filleri ![]() |
Dzy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 20-September 05 From: Bauska <=> Rīga ![]() |
Jūūūū, šī epa bij laba... Tas ir tas, kas Bleach`ā man patīk - neparedzams sižets ar negaidītiem pavērsieniem. Nejauši biju apskatījies vienu mangas chapteru, kur esošie notikumi tālu no anime darbības, un atkal sižets galīgi pārmainījās! Jaunais Ichigo vairs nav gaisagrābslis, kā no sākuma, paaudzies gan morāli, gan fiziski. Man k-kur sēž tāda doma, ka Zangetsu parādīs/iemācīs Ichigo vēl kādu Bankai paņēmienu, šis viņa demonstrētais laikam nebūs vienīgais
![]() ![]() P.S. Nākamā epa iznāks tikai 6. decembrī!!! ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
ChunkY |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 14-October 05 ![]() |
Shii bija laba epa, patika kaa Ichigo leenaam paarveertaas pr Hollow un peec tam to masku noraava, cerams ka beigaas paskaidros kaapeec tas taa bija. Ciinja arii bija laba, izraadaaaaaas ka Zangetsu ir vairaaki speeciigi uzbrukumi.
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(lastguru @ Nov 16 2005, 23:20) BTW, seerijas saakumaa ir pieziime no DB: "I hear Bleach is going on a 22 episode filler-arch like Naruto"... huh? Zinot DB, diez vai taa buus. XD Vinjiem parasti seerijas saakumaa vienmeer ir kautkaada random fraaze, tur "Chocolate ice cream is better than strawberry ice cream" un tamliidziigi. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Gribeetos jau beidzot kau kaadu atrisinaajumi nebeidzamie fighti ir nogurdinoshi, peec ichigo galvenaas ciinjas bishkjinj zudusi intrese.
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Meklējot vēl neiznākušo 60. epu uzgāju feiku, kurā vienkārši greizi nosubota 59.sērija. Mani, piemēram, uzjautrināja. Iesaku novilkt... Torrents dabūjams šite
-------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Vispar kads ir redzjis bleach 60. seriju.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
khem khem... kaa cilveeks kas divas reizes peec kaartas novilcis 59.seeriju ar franču subiem arii es noskatiijos to BEIDZOT ar anglu subiem...
![]() MIILU ICHIGO!!!! nez nez vai veel krutaaks vinjs var palikt... ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Es jau nobijos.
![]() ![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nuuu es domaju ka Ichigo vēl ļoti tālš ceļš ejams, vinš vēl pat 1/20 daļu sava spēka nav atklājis
![]() Rēķinat ka vinš māk tikai 1 attaku ar savu Bankai .... varu dereet tur būs vēl vismaz 10 jutsu. Takšto vēl viss priekšā, atceratie, ka Hollowiem arī ir kings, + galvenais līderis iekš Shinsengumi worlda arī izskatijās diezgan dzīvelīgs =))) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Janus |
![]()
|
Noskatijos Bleach 60. seriju
![]() mems ![]() gaidijis. ![]() Nakosai serijai jabut loti interesantai ![]() ![]() -------------------- |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
He he, visi tik par peedeejaam epaam runaa, es gan tikai saaku skatiities
![]() ![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Rinchis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 19-October 04 From: Liepāja ![]() |
Esmu ticis jau līdz 30-tajām epām un nemaz negribas atiet no kompja ...
cepuri nost šī ir anime uz goda -------------------- Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:25 |