![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tiku līdz 62. sērijai....... Anime diezgan... jā....... Ar 39. sēriju sākās kaut kas interesants. Un pēc tam katra 3., 4. sērija bija interesanta (kuras varēs arī atstāt). Cīņas galvenokārt sastāv no runāšānas. Principā, kārtējā anime par neko.... kuru varēs vienreiz paskatīties un aizmirst.
|
Aektan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 15-January 06 ![]() |
šeit var dabut pedejas Bleach Episodes un ja es nekljudos tad tas ir vislielakais Bleach Fan Portal. Tur var jau dabut 64-65 episode torrentus
-------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
a labaak mekleet uzreiz pie fansubberiem nevis caur visaadiem fanu portaaliem. look in here: http://yhbt.mine.nu/t/
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Aektan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 15-January 06 ![]() |
Xex.. bet tur nav 65 episode
![]() -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
a lasiit mees maakam? pirmajaa rindinjaa ir 65. epizode... nu labi, otrajaa, bet whaever..
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
nu jaa 66 epizodee atklaajas, ka jaunie enemies ir mod souls
![]() ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
I like šīs sērijas....tieši pēdējās,,,,tā meitenīte baigi krīt uz nerviem...bet nu viņai labi sanāk novest...itsevišķi vic-capteini un Ichigo....tā kā gaidu nākamās!!(interesanti)
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Aektan |
![]()
|
that Big Ben man pisses me of
![]() ![]() -------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Filleri man pēc būtības kretinē, lai arī cik labi tie būtu. Damn!
![]() P.S. Mans minējums par fillera beigām - visi trīs mod-souli kļūs draudzīgi un iegūs leļļu ķermeņus a la Kon. -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(CirvjaKaac @ Feb 1 2006, 22:36) Filleri man pēc būtības kretinē, lai arī cik labi tie būtu. Damn! ![]() P.S. Mans minējums par fillera beigām - visi trīs mod-souli kļūs draudzīgi un iegūs leļļu ķermeņus a la Kon. Tas bija intro vai outro peec kura to var secinaat? ![]() Es gan shaubos, ka ar to kautkas beigsies... -------------------- Positive black.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
66 epai smēlušies ideju no Cube.
Par endingu piekrītu, ar kaut kā sirdī ieķērās... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Man ar pamatīgi Cube atgādināja, bet bija diezgan funny. Vidus daļa mazliet gan bija sastiepta.
P.S> Tas lācīts/lauvens rullē vispār un outro it īpaši ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Nju tieshi kaa peec visu 3 Cube noskatiishanaas shitas bleach variants pa cube galiigi nekam nedereeja
![]() ![]() Piekriit tam, kas teica, ka tas skukjis i kaitinosh... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
vispaar seriaals paliek garaliciigaaks, nav vais tik intresanti kaa tad kad darbiiba notika soul socitijaa
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:20 |