![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
man gan liekas, ka tiesi tagad paliek atkal interesanti... bija jau iestidzis vienaa un tajaa pasaa kvalitaatee - reznja, reznja, reznja...
![]() tacju kad vinji ir atpakalj uz zemes paraadaas jaunas veel neredzeetas skjautnes teelu iekseejaas un aareejaas buutiibaas.. (Reinji - civilo dreebees *wub wub*) protams arii Kons ir atpakalj - jau paspeeju noilgoties... ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Noskatiijos 68-69 seeriju - patiesiibaa es juutos smagi viilies...iziet taadam stulbumam cauri tikai taadeelj, ka dzheks izdomaaja vinjus patreneet :|
-------------------- Positive black.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Psycholog @ Feb 16 2006, 00:51) Noskatiijos 68-69 seeriju - patiesiibaa es juutos smagi viilies...iziet taadam stulbumam cauri tikai taadeelj, ka dzheks izdomaaja vinjus patreneet :| A ko tad tu gribēji - n-sēriju garās cīņas? No tā visa ir mazliet jāatpūšas, un šīs sērijas ir tieši radītas tam. Ir interesanti apskatīties uz visām tām mīklām, pašam mazliet padomāt, kā no tā izkļūt ārā. Lai arī tā bija spēle, tomēr Ichigo atklāja ka Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. viņš nav spējīgs izmantot Bankai iekš reālās pasaules .Lai arī šis skaitās fīlers, tomēr ir ļoti interesants (salīdzinot ar Naruto ¬_¬ ) -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Es negaidiiju ciinjas, bet kautko vismaz origjinaalaaku
![]() (par bankai vinjsh arii Renji vareeja pajautaat ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
MMm uz doto briidi viens no labaakajiem bleach endingiem , noskatoties 68-69 seeriju kljuust skaidrs no kurienes tie dziivniecinji
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
kaa man besii araa kaa gan bleachaa gan citos anime vinji ziime 15-16 gadiigus beernus jopta
tas ir censored visi izskataas peec 25 gadiem kaa minimums un vispaar kaads var iedomaaties kaa izskataas kaada 16 gadiiga meitene ,kam taadas kruutis kaa inoue, tas ir vaaks, ar taadu neviens uz ielas neraadiitos a par pashu bleach kaa tadu, sviests besii aara, saakotneeji likaas ok, bet tagad pilniiga shnjaga, nekas nestaav klaat onegai teacher vai green green, gto un golden boy censored This post has been edited by lastguru: Feb 17 2006, 01:50 -------------------- Cute little pervert ^^
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nu, nupat noskatiijos 1. epu
![]() Protams, daudz ko nevaru teikt, bet izskataas labi! Humorinjsh ar labs un veel Rukias ziimeejumi.. XDDD Can't wait till i get next episode~!! |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Vieniigais ko varu teikt ir ka ishida atguus savas speejas ar vampiirelju paliidziibu un atkal buus krutais vecis.
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Сериал - очень хороший. Но потом начинает очень бесить (особенно тех кто осилил его, и досмотрел до 70ой серии)! 1 серия нормальных действий, динамики, и 2 серии нудных, банальных совсем не смешных бесед!!! Ну разве так можно?
|
Psycholog |
![]()
|
QUOTE(Keydan @ Apr 19 2006, 15:27) Сериал - очень хороший. Но потом начинает очень бесить (особенно тех кто осилил его, и досмотрел до 70ой серии)! 1 серия нормальных действий, динамики, и 2 серии нудных, банальных совсем не смешных бесед!!! Ну разве так можно? Vot vot...i ja vse vremja smotrju s nadezhdami, 4to oni vernutsa ka takomu zhe kvalitetu kak na4ili...eti novei6ie serie ne o4enj to interesnie... -------------------- Positive black.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man patīk, bet kā jau te vairums saka, asums ir zudis. Kaut nu buutu taapat kaa vecajos labajos laikos soul society.
Man vispaar patiktu, ja Išida apkāstu tos soul suckers un dabuutu speejas un aizlaistos. Vismazz kautkas jauns. -------------------- |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
-------------------- whatever.....
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(fuzz @ Apr 26 2006, 20:32) ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
WAAAAAAAARRRGGHHHHHHTTT!!!!!!!! EEEOOOWWWLLAAAOOOWWEEE!!!!!! tikko saaku skatiities bleach.... labaakais tas, ka man jau kaadu gadu galvaa rosaas doma par graamatu ar liidziigu sizhetu. arii cilveeku un garu mijiedarbiiba. vairaak neteikshu, bet nobriedinaashu pavisam, jo mazliet savaadaak buus
![]() bet bleach vnk rullee (man tAAAAA patiik lieli zobeni (cirvji labaak ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 22:14 |