![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ehh... ja nemaldos, tad esmu pie kādas 24. epas.. Nu tjipa, kur Ichigo ar pārējie bija jāiegulda spēks tajā bumbā... nu.. sapratāt..
![]() Man liekas, ka Bleach paliek interesantāks, un interesantāks.. pēdējā laikā no Bleach vispār nevar atrauties.. poor me.. nevajadzēja sākt skatīties.. ![]() Anime man (vismaz pagaidām ![]() (These are only my thoughts) |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tomoko @ May 4 2006, 00:12) .. Man liekas, ka Bleach paliek interesantāks, un interesantāks.. pēdējā laikā no Bleach vispār nevar atrauties.. poor me.. nevajadzēja sākt skatīties.. ![]() ... tad pateikshu, kaads bleach paliek ap 70to. - naretardiskaaks. filljer filljerom pogonjaet. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
bleacham beidzot iznaaca naakamaa
![]() 78 dikti ilga pauziite bija -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nee paldies dievam peedeejaas epas bija dazhi pure sword fighti kas manu intresi nedaudz atdziivinaaja, lai gan tie super puper batou konkretnikaa jau besii laukaa, ehh vecie labie soul society fighti.
Ehh sapnjoju par advanceetaam ciinjaam ar kapteini Aizenu -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Javelk takaa buutu laukaa Aizens, ne? o.O
-------------------- Positive black.
![]() |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
QUOTE(Psycholog @ May 8 2006, 21:41) Jāizvelk un tad tā kārtīgi jāiepļaukā ar Zangetsu. ![]() Kāds varētu man pateikt, kad beigsies filleri? ![]() -------------------- |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
man ļooooooooooooooooooooti patīk!!! Rukia un Ichigo(šad tad arī Renji)manin mīļākie čari. Pagaidām tiku līdz 83.ep.,bet kaut kā tur trūkst...pārāk ilgi rāda kā Kurosaki ar to Bantou cīnas.Jebkurā gadījumā esmu stāvā sajūsmā par Bleach,tikai sasodīts-nevaru atrast 84.ep. grrrr........man patīk arī tas,ka ir kvalitatīvs anime un pats labākais,ka ar subiem!!! Dievinu šo anime!!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Spectre |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Uzmini kapēc tu nevari atrast Bleach 84 epu ?
84. Breaking Up of the Substitute Team? The Betrayal of Rukia - 23m - 13.06.2006 Tapēc ka viņa nav nemaz iznākusi ![]() Be smart Use AniDB Database This post has been edited by Spectre: Jun 9 2006, 12:30 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Jaasaka, ka bleach pashreizeejais filleris paliek labaaks. Staasts par baunto ir intirigjeejosh, iipashi iepatikaas ieskats veesturee 83 seerijaa. Jebkuraa gadijumaa, bleach pieraada, ka arii filleriem var buut jeedziigs storyline, kas neaprobezhojas ar taadiem one-shot staastiem kaa naruto (nu cik daudz var pastaastiit 20 minutees? ne suuda.) nezinaatu, ka tas ir filleris, nebuutu liidz taadam sleedzienam nonaacis (ka tas ir filleris :/ )
|
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Labs side story izdevies bleacham par tiem baoutno ( a piu viņ zin kā rakstās). Izskatās ka drīz quincy savus powerus arī atgūs, good for him.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tostarp Ičigo vārdu krājums nu jau sarucis līdz "What?" (tiek lietots pēc citu personāžu izteicieniem, neatkarīgi no tā vai sacītais ir saprasts vai arī nav) un "You bastard!!!" (plaša pielietojuma ķerciens, ko izmantot gan dodoties kaujā, gan 101 reizi ceļoties augšā pēc smaga trieciena, vai arī atskārstot, ka viņa zobena asmeni pretinieks var satvert ar diviem pirkstiem).
Scenāristi, maitas slinko un pārvērš rižiku par pēdīgo tupeni. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Jancho |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 8-August 06 ![]() |
man liekas tie vecumi bishkjinj paarspiileeti. Ichigo izskataas un uzvedaas ne tuvu kaa 15 gadiigs jaunietis, lai arii vinjam kaut visa famiilija buutu nospraagusi ne tikai mutere. Vinjam vismaz 20 gadiem jaabuut, bet shie visu laiku tikai savus 15, 15... nu besii, ja godiigi tas vecumu gljuks. Bet street fighter the animated movie bija liidziigi. Ryu un Kens nenormaalaakie muskulju kalni abiem izraadaas 16 gadi...
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
redzeetas daudzas animes kur arii elementary school beerns uzvedaas pieaugushaak/atbildiigaak par savu (tipiski parasti vieniigo no vecaakiem). zo njem vienkaarshi to kaa rakstura/personiibas iipashiibu, "distinctive trait".
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tad... no vena mana drauga es dzirdeju ka bus TIKAI 100 ep. Bet citi teica ka ar 100 ep beigsies fileri! Kas ir patiesiba?
|
Church |
![]()
|
Tad... no vena mana drauga es dzirdeju ka bus TIKAI 100 ep. Bet citi teica ka ar 100 ep beigsies fileri! Kas ir patiesiba? taapat kaa ar visu citu. kameer buus komerciaali ljoti veiksmiigs/populaars, turpinaasies. filleri beigsies, kad pietiekoshi daudz origjinaalajaa mangaa storyline pavirziisies lai vareetu atkal gjenereet materiaalu peec taas. visi paareejie mineejumi ir just a guess, sujeta sujet i tomljenjije duha ;> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 22:13 |