![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Nu njemot veeraa to, ka vinji pat fillerus diezgan interesantus bleacham taisa, es teiktu, ka interese par sho anime tik aatri tautai noteikti nepazudiis un ka mees veel 100 epas jau nu noteikti varam gaidiit no bleach.
Jus a guess -------------------- Positive black.
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ak jel, Karamele mani kautkādā veidā pielauza skatīties Bleach (neapzināti!). And so, atsāku skatīties no 66. epas. Bet gosh.. - tie filleri.. o__O Nu, skatīšos, kas notiks tālāk.. Ja jau atsāk skatīties, tad atsāk..
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
wī šodien iznāca 100 epa ^^ *twiches*
jā, jā Tomoko, tev ir jānoskatās belach lai es tevi varētu tirdīt par lietām, kas saistītas ar bleach. Bet nu jau tas sākas kā atkarība xD kad nebiju noskatījusies visu, tad caur youtube rāvu kādas 10 epas dienā, kad beidzaš ko skatīties es nevarēju padzīvot xD Lai nu ko, bet Bleach patiešām viena no labākajām animēm ko esmu redzējusi, cenšos ar to aplipināt visus iespējamos cilvēkus. Pat muteri piespiedu noskatīties dažas epas ^^ |
rommels |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 29-July 06 ![]() |
Mjaa es i but domat ka shii viena no labakam anime, vienigais kas ta ja i tas ka shad tad episodes aizkavejas bet hey manga tak nekur nepazud
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
yay vakardien iznāca 101 epa un ja nemaldos šodien 250 chapters ^^
dattebayo malači kā vienmēr nosubo jaunākās epas =w= |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
nu beidz, labaakais anime tas nav, varbuut labaakais kill-powerup-repeat ' zjanraa' , bet tieshaam ir daudz labaaki peec manaam domaam visos stuuros. labi ja beidzaas filleri paskatiishos, sakaardinaajaat.
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
labaakais anime pie kaa taisiiit amv
bet ja godiigi tad no 64 seerijas man anime saaka riebties..es galiigi pie taas migu ciet..sakiet jel kad vinji beidzot, kuraa seerijaa ,saaks raadiit to ko vinji atteelo mangaa peec shinigami world apciemojuma? man taas djelas ar dolls un piu piu...jau galiigi...>___< manga the best!!!! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Karamele |
![]()
|
Manga patiešām ir labāka (yē šorīt iznāca 252. chapters)
Drž jau biegsies tas sviests ar Bounto (vai kā viņ tur). Negribas spoilerot, iesaku noskatīties pašiem 103. epu. bija laba *sarauj Ishida* ^^ |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
ak die vinji tur jau vairaak kaa 30 seerijas njemas...ehhh..nu kas tur taads tajaa 103 seerijaa(ja neveelies spoilerot visiem tad vienkaarshi pm)..ishida beidzot atguva speejas...pag,neee tam vinjam vajag teevu..nu jaa..
;p |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
īstenībā škiet ka tagadējie fīleri iet uz beigām, nekas daudz no tiem bounty nav palicis. Max kādas 10 sērijas, kur tā pat visas sērijas noteikti cīnīsies ar to baltmataino. Anyway, šie fīleri ir pat skatāmi un interesanti salīdzinot ar Naruto fīleriem.
![]() -------------------- |
vampire_kiss |
![]()
|
ooo ,beidz,Naruto diivainaas ne pa teemu misijas vispaar ir kaut kaads unikums...vinji kaadreiz domaa arii apstaaties un ieiet normaalas sliedees?
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ehh, esmu atpalikusi no dzīves - nupat noskatījos 97. epu. Protams, filleri tie jau ir, bet Jurc'im vien būs jāpiekrīt - tie filleri ir skatāmi. ^^
Btw, kurā datumā domāts izlaist Bleach filmu, kāds zin? This post has been edited by Tomoko: Nov 22 2006, 09:24 |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
... Btw, kurā datumā domāts izlaist Bleach filmu, kāds zin? http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...me&aid=4515 Year: 16.12.2006 iemaacieties pamazaam pashi atrast nfo :/ |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Kopsh vasaras beigaam nebiji sekojis liidzi, taga panjeemu nonstopaa 20 epas. Nu Batoni man aknaas seezh konkreeti, bet kad fighti atgriezhas soulu socitejaa paliek akal intresanti. Cerams ka vinji tiks beidzot novaakti, un saaksies ciinja ar holowiem a ichigo saaks ciinju ar savu dark side =). Un veel tik atliek cereet ka buus briljanti sword fighti captain vs captain vai ichigo vs aizen nu voshem no piu bounto.
Protams jaapiemin ka tiemzheel viss labaakais laikam tomeer shim shovam ir aiz muguras. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 02:05 |