![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
vai arii man ta tikai liekas vai arii ar katru seeriju "ekshns" notrulinaas
pirmajaas 60 serijaas bija "WOOOOW" a tagad kautkaads suuds baigi kruti > lec > skanja "CHVAHH" > un tad asinji> un tad runaa WTF? |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ehhh sāk patiešām likties, ka viss labais ir garām >< cerams drīz beigsies tas bounto sviests un viss atkal būs labi un interesanti [ehh naivās cerības] bet es varu saderēt, ka karyas nāvi viņi izvilks pamatīgi ilgi...
105 epa bija visnotaļ interesanta paldies dievam salīdzinājumā ar 104 bija atvieglojums, ka nebija tā nohaltūrēts vizuālajā ziņā. Vienīgais, kas savā labumā nemainas laikam ir shinigami cup golden XD |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Jā, Sihigami Zukan joprojām ir kruts. :B
Pirms pāris dienās tomēr beidzot noskatījos 106. epu. Sākumā nedaudz pārsteidza openingā un endingā notiekošais, bet tomēr atnāca Karamele, kura apgaismoja mani, ka tas ir no Bleach filmas.:B Tagad nevaru sagaidīt nākošo epu >.<' (Yup, filmu arī) This post has been edited by Tomoko: Dec 12 2006, 08:22 |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Noskatoties 107 sēriju, pat atradās ko pateikt.
Pamanījāt sērijas sākumā, kad Ichigo bankajojās, ļoti kvalitatīvi bija uzzīmēts. Tas protams priecē, ka palielinoties sēriju skaitam palielinās ari zīmēšanas kvalitāte. Pretētji Naruto, kur zīmēšanas kvalitāte ir kritusi ļoti zemu. Un tā frāze ko teica tas mazais rozā plīšu zaķis - "It's time for the final battle at last!" cik tomēr ir dziļdomīga un tieša. Tas nozīmē ka filleriem drīz būs beigas! Spriežot pēc nākamajiem sēriju nosaukumiem - nākamo sēriju vēl kausies, aiznākamā bus tīri atskats uz iepriekšējām sērijām. Tātad - jaunais gads sāksies vai nu ar jauniem filleriem, vai arī turpināsies pēc mangas stāsta. Vēl pieņemu tādu variantu - pēc 2 dienām iznāks Bleach filma. Tad šī filma būs kā sākums nākamajam seriāla stāstam. Domāju ka ne velti tagad nomainīja OP un ENDingu seriālam. Katrā ziņā pārmaiņas gaidāmas, tik jāgaida kādas. -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Jautaajums vieniigais taads vai Bleach filma airosies tv vai arii Kino, ja kino tas i suudiigi jo paies veeraa njemams laiks ka mees vinju vareesim ieveerteet.
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Grr...kas tie pa ļautiņiem Bleach 107. ep. sākuma un beigās?! Labi,štrunts tur ar to onkulīti,cik noprotu tas ir kkāds ļaunais..Bet kas ar to sarkanacaino skolnieci?!?!Esmu šokā 0_0,un tas nav šoks tapēc,ka tas ir labi,nē nē,es pat nezinu,kas par šoku tas ir,bet nu kkas briesmīgs!!!
Ja tiktiešām viņi ir no filmas-kāda velna pēc jāliek personāži no filmas uz anime (līdzīgs gadījums,kā ar bounto,kuri nebija mangā)! Es esmu confused... -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Rika, kas tad tur tik traks ir? Vienkārši parāda kadrus no filmas, lai tevi ieinteresētu. Nekā briesmīga nesaskatu.
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Kaut kaa nejuut speeku tam Ichigo Bankai. Peedeejaa epaa vinjsh tur mulljaajaas ar to, kuram bija jaabuut jau mirusham. Gribas lai aatraak beidzas, jo saak jau pamatiigi besiit battle bez progresa, nodraazti klishejisku fraazhu apmainja un savstarpeejaa njunnjaashana par atbildiibas izvilkishanu.
-------------------- ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Vairaakus meeneshus nebiju skatiijies tagad asaaku...nemaz taas pirmaas 20 seerijas ar to Kon nebiju Redzeejis...vinjsh krutais dzjeks...laacis...ummmm..manta...tjipa...
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tas lācis - Kon - ir visforšākais čars visā animē, dēļ kā vispār ir vērts skatīties šo anime... BET filleri viņu sabojāja...
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tas dzeltenais lācis jau tikai filleros parādījās. Mangu nelasu, bet šķiet ka tur tādi nav.
Nu nez, man tās plīšu mantas bik tracina, kaut kā šausmīgi bērnišķīgi šķiet. Tad jau labāk viņi varēja palikt tajos ķermeņos kādi tie sākumā bija. -------------------- |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Gomen,bet es tāda esmu-lai arī man nepatīk pārmaiņas,es pie tam ātri pierodu.Nu nezinu,ja tie ir tikai kadri no filmas,tad ir O.K,bet,ja tas tur tagad būs iekš anime...
Ha,pilnīgi piekrītu,labak,lai būtu palikuši tajos ķermeņos,it sevišķi Nova labi izskatījās,bet par Kon...Hmm,viņam jau tik un tā nebija cita ķermeņa un tas lācis mani tīri apmierina!^_^ -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
phe mantinjas, nobesija ar to ka piu saradas tik daudz ka gandriiz katram uz pleca viena vareja sedeet
kur kautko tik debilu var izdomat? piu ![]() This post has been edited by Righorn: Dec 19 2006, 04:57 |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
phe mantinjas, nobesija ar to ka piu saradas tik daudz ka gandriiz katram uz pleca viena vareja sedeet kur kautko tik debilu var izdomat? piu ![]() Nekas, tūlīt sāksies trešā (tip 1.daļa līdz 5 Komandas kpateiņa Aizena aiziešanai, 2. daļa līdz bountu (vāciešu ![]() ![]() Drīz Ichigo vajadzētu iemācīties jaunu bankai triku (es ceru). |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
woot, jaunais filmas op mani nokaitināja >< Rukia parādīja savu bankai lai gan pēc mangas tam vajadzēja notikt krietni vēlāk. diemžēl jaunās epas un filma nav redzēta, bet man ir aizdomas, ka skatīšos tikai tad kad piu piu bounto (vai kā tur bija) būs nosprāguši. dažās epas gan bija vietām nohaltūrēta animācija, bet visā visumā tas mani apmierina. ^^ bleach tomēr viena no favorītajām animēm.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 02:04 |