![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
man izliekas, ka filleriem vajadzeetu jau takaa beigties..veel tik vajag asarainu atvadiishanos no taam vinju lelleem..xD
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Un es domaju ka ciņa ar to Kariju bus 3 vai 4 epas... atri vis beidzas... bet ko viņš beigas gribeja pateikt?...
Ceru ka ar nakamo seriju fileri beigsies! |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nu man liekas anime visaa kopumaa ir ļoti ģeniāna...un filleros ariii taadas interesantas lietas var uzzzināt bet vissuperiigaakaas ir taas vinju reakcijas un sejas izteiksmes
![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Bleach bija labs līdz kādai padsmitajai epai - tālāk jau tā bija mirstoša draza, kuras agonija ir ievilkusies pa n-tajām epām nu jau vairāku gadu garumā.
|
hargh |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 13-February 05 ![]() |
Manuprat tiesi otradi. Man piemeram cinisanas ar tiem holow pat loti nepatika ja man nebutu teikts ka velak bus savadak es vinu butu partraucis skatities.
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Par spīti tam, ka mājās man pēkšņi nobrucis nets es tomēr tiku pie interneta un noskatījos 107. epu! Tiesa, tikai caur youtube, jo kačāt Bleach uz sveša datoru, pie kura palaiž uz pusstundu būtu nereāli (ņemot vērā manu fākingoto interneta ātrumu), bet tomēr bija tīri ok. Es naivi cerēšu, ka filleri beigsies, bet piekrītu jurcim, Ichigo bankai bija diezgan vājš.:/ Nekāda atšķirība no Zangetsu parastās formas nav un šaubos, ka Ichigo varētu pieveikt Kariyu, ņemot vērā, ka viņš pat Maki normāli nevarēja ievainot, bet es kā vienmēr naivi cerēšu, ka Ichigo būs pēkšņi kruti sakačājies, lai uzveiktu Kariyu..:B
|
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Kaut kāds vājprāts...Es tikai tagad secināju,ka skatos Bleach dēļ Rukia's un Ichigo...Nu cik var ņemties?...Tagad paskatījos būs vēl divas arkas ar jauniem ļaundariem un blā blā...Tad vēl tā sasodītā Inoue vēl tur galveno tēlos...grr...Cik var bezjēdzīgi cīnīties?!Tas tiešām jau sāk krist uz nerviem!!!
-------------------- даже добро делал всем на зло
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Kaut kāds vājprāts...Es tikai tagad secināju,ka skatos Bleach dēļ Rukia's un Ichigo...Nu cik var ņemties?...Tagad paskatījos būs vēl divas arkas ar jauniem ļaundariem un blā blā...Tad vēl tā sasodītā Inoue vēl tur galveno tēlos...grr...Cik var bezjēdzīgi cīnīties?!Tas tiešām jau sāk krist uz nerviem!!! Man gan liekas ka sizhets turpinaasies. Un kur tu izraavi par divaam jaunaam arkaam. Palasi AniDB epizozhu nosaukumus, ispeejams, tev naaks apgaismiiba!!! Savaadaak tevi jaanosauc nekaa citaadi kaa O-Baka-san. P.S. Iespeejams jamie sho to pieliks klaat pie main sizheta, bet tas tikai un vieniigi priecee. This post has been edited by Shinobi-sama: Jan 8 2007, 22:30 -------------------- ![]() |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Kaut kāds vājprāts...Es tikai tagad secināju,ka skatos Bleach dēļ Rukia's un Ichigo...Nu cik var ņemties?...Tagad paskatījos būs vēl divas arkas ar jauniem ļaundariem un blā blā...Tad vēl tā sasodītā Inoue vēl tur galveno tēlos...grr...Cik var bezjēdzīgi cīnīties?!Tas tiešām jau sāk krist uz nerviem!!! Man gan liekas ka sizhets turpinaasies. Un kur tu izraavi par divaam jaunaam arkaam. Palasi AniDB epizozhu nosaukumus, ispeejams, tev naaks apgaismiiba!!! Savaadaak tevi jaanosauc nekaa citaadi kaa O-Baka-san. P.S. Iespeejams jamie sho to pieliks klaat pie main sizheta, bet tas tikai un vieniigi priecee. How mean!!!Es paskatījos te un tur ir jauna arka,bet par to otru kkur citur izlasīju.AniDB es nelasīju,tāpēc nezinu...Un īstenībā man vienalga kādas tur arkas vai epas būs-tik un tā skatīšos! -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
How mean!!!Es paskatījos te un tur ir jauna arka,bet par to otru kkur citur izlasīju. Mangu kaut minimaali esi lasiijusi? Vispaar zini ko noziimee "arka", kaads ir shii vaarda pielietojums literatuuraa? -------------------- ![]() |
Rika |
![]()
|
How mean!!!Es paskatījos te un tur ir jauna arka,bet par to otru kkur citur izlasīju. Mangu kaut minimaali esi lasiijusi? Vispaar zini ko noziimee "arka", kaads ir shii vaarda pielietojums literatuuraa? Laikam bezjēdzīgi mēs te diskutējam...Netaisos strīdēties.Un jā,mangu neesmu lasījusi. -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
Njaa... kau tamliidziigu es toch negaidiiju
![]() Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Ichi sencis arii Shinigami... un pie tam veel Taicho class ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
jā XD 111 epa bija 'žoklis-uz-grīdas' variants. Bet man patika :3 atkal vismaz vērts gaidīt nākamo ceturtdienu. Bet kaut nu viņi ''Vaizardos'' fiksāk iepītu Hyori >_< [yē Hyori~]
nebiju gaidījusi, ka stāstā uzpledēs Ichigo tēvs XD mangu diemžēl sāku lasīt no 195 chaptera. cerams, ka nekas vairs neiebrauks filleros ^^ |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Yēy! Beidzot redzēju 117. epu :3
Esmu laimīga, jo viss perfekti notiek pēc mangas, Rukiai beidzot ir zanpakuto un mani nedaudz sasmīdināja Hitsugaya's gigai seiyuu. Somehow funny~ [Varbūt tādēļ, ka viņa balss bija ļoti uzkrītoši uke-like?] :B Un, es sevi pieķēru domājot - nu kādēļ tie arrancari nevarēja būt bishonen-īgāki~? T_T This post has been edited by Tomoko: Mar 4 2007, 00:16 |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Emocījas pozitīvas. Btw tiem kas nezin
http://www.readbleach.com/ ( Online mangu var lasīt, ļoti patīkami un ērti! ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 06:18 |