![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
asfiksija |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 14-January 07 ![]() |
redzot jauno op, biju gan pārsteigta, gan sajūsmināta vienlaikus - man šausmīgi patīk Orihime
![]() nu jā, un tas pārsteigums tāpēc, ka baigi ātri animē viss iet uz priekšu, man ir tāda sajūta, ka tūlīt, tūlīt būs klāt visu 'mīļotie' filleri ![]() -------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
diez vai, ka būs filleri, jo līdz šim viss iet ļoti cieši pie mangas stāsta.
bet ja viņi tagad iespraudīs fillerus XD someone is going to die damn. btw kāds nezin kur novilkt op un ed dziesmas jaunās? |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Tikko noklausījos pirmo Bleach opening'u un sirsniņā silti palika. ^^
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Beidzot arii pievienojos Bleach skatiitaajiem. Tieshaam lieliska anime, spraigi notikumi, lielisi osti. ^^
btw kāds nezin kur novilkt op un ed dziesmas jaunās? Pameegjini pamekleet gendou aka sheit -------------------- |
IN`KO |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 8-October 05 From: Jelgava/Latvia ![]() |
Nju ko varu teikt..?
Ar katru jauno epu "Bleach" paliek arvien interesantaaks ![]() -------------------- |
Tatsuke-sama |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 10-April 07 ![]() |
QUOTE ja nemaldos bija nevis Tatsuke, bet gan Tatsuki un nevis Yuroichi, bet Yoruichi. XD zinu jau zinu, bet man labāk patiktos ja būtu Tatsuke un Yuroichi ^ ^ Vienā citā forumā bija paklīdušas baumas ka ķip beigās Ichigo un Orihime saiešot kopā, es ļoti ceru ka kāds pateiks ka tās ir pilnīgas muļķības un tikai baumas, ciest nevaru Orihimi... ![]() Un vispār cik pavisam Bleach paredzētas epizodes? |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
... Vienā citā forumā bija paklīdušas baumas ka ķip beigās Ichigo un Orihime saiešot kopā, es ļoti ceru ka kāds pateiks ka tās ir pilnīgas muļķības un tikai baumas, ciest nevaru Orihimi... ![]() tad citu skatiitaaju labaa es ceru ka tiks lietoti spoiler tagi <g> QUOTE Un vispār cik pavisam Bleach paredzētas epizodes? nav veel nekur dota info. arii manga, peec kuras tiek animeets, veel iraid in progress. uzmailo mangakai ;P |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
QUOTE ja nemaldos bija nevis Tatsuke, bet gan Tatsuki un nevis Yuroichi, bet Yoruichi. XD zinu jau zinu, bet man labāk patiktos ja būtu Tatsuke un Yuroichi ^ ^ Vienā citā forumā bija paklīdušas baumas ka ķip beigās Ichigo un Orihime saiešot kopā, es ļoti ceru ka kāds pateiks ka tās ir pilnīgas muļķības un tikai baumas, ciest nevaru Orihimi... ![]() Un vispār cik pavisam Bleach paredzētas epizodes? Kā es Tev piekrītu!!! Esmu ar visām četrām ķepām par to,lai Orihime izčabētu! Nesen noskatījos jaunāko epizodi un jāsaka,ka šoreiz patika.Nezinu,kas tieši,bet bija patīkami pavērot,kā Ichigo cieš (Man I'm bad)...Varbūt man tomēr vajadzētu ieklausīties tajā op dziesmā?...Varbūt iepatiksies...*ieslīga dziļās pārdomās* -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu jau krietnu laiku esmu pievienojusies šīs animes skatāju pulciņam. Pagaidām esmu gan tikusi tikai līdz 80 tajai sērijai, bet neko sliktu vēl pateikt nevaru, ārkārtīgi aizraujoši. Lai gan sākumā kaut kas nepiesaistīja un iesākt un iejusites tajā visā nebija vienkārši, tomēr tagad to vien gribas, kā turpināt skatīties tālāk.
![]() -------------------- |
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
bleach tiesam sak palikt arvien interesantak, ar nepacietibu gaidu nakoso mangas nodalu...
|
Joe |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 102 Joined: 1-October 04 From: http://mattfoto.info ![]() |
Jaunākajā sērijā bija pa daļai filleris
![]() -------------------- Hi
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
bij' bij' filleri nedaudz. tas lika šermuliem skriet pār kauliem, kaut tik neatsāktos filleri.
btw kāds nezin kad īsti iznāks bleach 274. mangas chapters, jeb jau iznācis? o.o |
Kaede |
![]()
|
Kds man nevar pateikt, kuras epas tieshi ir filleri? Neveelos tos skatiities.
-------------------- |
IN`KO |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 8-October 05 From: Jelgava/Latvia ![]() |
Kds man nevar pateikt, kuras epas tieshi ir filleri? Neveelos tos skatiities. Tomeer iesaku noskatiities arii Fillerus ![]() -------------------- |
Joe |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 102 Joined: 1-October 04 From: http://mattfoto.info ![]() |
Filleri sākās ap 65. sēriju un pēdējā filleru sērija bija 109.
-------------------- Hi
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 09:48 |