![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
kayr0112 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 7-December 07 From: Ogre region ![]() |
Tikko pēdējās trīs sērijas atkal bija normālas, bet pati jaunākā nu .... sviests.....
This post has been edited by kayr0112: Dec 8 2007, 01:11 -------------------- Dators ir bezspēcīgs amatiera rokās....
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu nez, visādā ziņā, problēmas tiem chariem ir pieaugošas
-------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Uhhh.. To tavu pēdējo teikumu var visādi interpretēt. Pieaugošas problēmas - tad zemene tagad meklē sev darbu, ja? Jebšu tā blondā ar Nero Ultra Buffer tikusi pie sīkas, kaitinošas puņķu tapas? Vai arī vienkārši šamie arvienv vairāk un vairāk velk uz emo, jo tas tagad laikam skaitās kruti.
P.S. Un vēl jau var skatīties no otaku skatpunkta - pieaugošas problēmas ar čariem - arvien sliktāka animācijas kvalitāte. This post has been edited by Niks: Dec 8 2007, 03:21 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
LoL. Es tikai cenšos glābt "Bleach". Es vienkārši nevaru izskaidrot, kas man tajā patīk. Ja tā multene skaitās shonen (I'm not really good at this), tad ņem vērā to, ka mana vīrišķā logikas daļa atrodas uz salīdzinoši zemākas pakāpes nekā tava un tāpēc man patīk salīdzinoši zemākas kvalitātes shonen stuff. Nu tas arī viss. Beidzās ar to, ka es nevis dodu "Bleach" cepumus, bet atņemu tos sev. Gan jau es arī kādreiz izaugšu par lielu un varenu vīru un spriedīšu tikpat kruti.
Es tā padomāju- mani laikam piesaista varoņu tipāži. Pats Izygo gan ne sevišķi, bet daži citi ir... murr-murr (tas gan no meitenes skatu punkta) -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Vai es skatos Bleach? Jā, dažreiz vēl skatos. Kad nav ko darīt un gribas kaut ko smadzeņu atslodzei, taču pēdējā laikā pat tam Bleach man vairs neder. Aizmigt var arī daudz ērtākā veidā.
-------------------- |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Nu.. Es vēl skatos... parcik mangu neesmu aizticis... Nav galīgi garlaicīgi
![]() ![]() ![]() Nu tas Diamond Dust Rebellion (bleach movie 2, no kura bija kadri jaunajā OP) izskatās, ka būs labāks movie par to pirmo... Bet nu, tāpat tāds sidestory ar vājo Itsygo būs ![]() |
Lawleit |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 30-January 07 From: Basement ![]() |
Drusku tik esu ielurejis "Balinataju"
![]() ![]() -------------------- ![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Ehh atsāku skatīties pēc pāris mēnešu pauzes, tikai laikam nokačāju kādas 10 sērijas tālāk nekā vajadzēja, bet tāpat visu var saprast. Godīgi sakot bleach ir labāks par Naruto, naruto man vispār vairs nervi netur skatīties, kā divi džeki pusi sērijas skrien viens otram blakām un sarunājas, tad jau labāk pokemonus skatīties!
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
eh, man vēl bleach nav paspējis apnikt. Tiesa gan, patīkamāk viņu ir skatīties vismaz pa 5 sērijām vienā piegājienā, jo tad ir lielākas cerības, ka darbība būs nopietnak pavirzījusies uz priekšu. Laikam tāpēc man labāk patīk pabeigtas animes skatīties.
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
..~Ze-fantast~.. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 20-February 08 From: Cesis ![]() |
hēi ningen!
tā kā mans slinkums lasīt šitās 30it cik tur lpp, tad uzdošu tieši jautājumu, kuru man neviens nav varējis līdz šim atbildēt. vnk es nesaprotu (kā fakina muļķīte), kāpēc mainīts plot's animei. un netaisieties par iedomīgiem auniem! tas ka es nezinu nav grēks! ā, bet vispār - vāks ir ar bleach. vismaz man. apsēstība pietiekamos apmēros (izrēķināju,ka dienā apmēram 4as- 5as sērijas redzu, par mangu nemaz nerunājot) -------------------- ~Acchan~ ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Animei pa vidu gāja FILLERI - tā ir episodes, kas necik nav saistīti ar oriģinālo story animei. Tie filleri gāja veselu gadu btw. FILLERI - tiek radīti, lai manga (komikss) varētu aiziet pietiekami tālu uz priekšu, jo anime bija pienākusi pārāk tuvu.
Same sh1t bija ar Naruto - tikai tam filleri gaja 2 ar pus gadu ![]() Pēc tam anime atsākās ar baigo sparu kas bij skatāms kādas 20-30 episodes. Pēc tam Man Bleach pilnīgi un līdz galam ZB - ibo no actiona uzmeikoja letu kumedinju pasakumu ... voshem dropped nu jau kādus 3 menešus. This post has been edited by Spectre: Feb 22 2008, 12:25 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
..~Ze-fantast~.. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 20-February 08 From: Cesis ![]() |
Animei pa vidu gāja FILLERI - tā ir episodes, kas necik nav saistīti ar oriģinālo story animei. Tie filleri gāja veselu gadu btw. FILLERI - tiek radīti, lai manga (komikss) varētu aiziet pietiekami tālu uz priekšu, jo anime bija pienākusi pārāk tuvu. Same sh1t bija ar Naruto - tikai tam filleri gaja 2 ar pus gadu ![]() Pēc tam anime atsākās ar baigo sparu kas bij skatāms kādas 20-30 episodes. Pēc tam Man Bleach pilnīgi un līdz galam ZB - ibo no actiona uzmeikoja letu kumedinju pasakumu ... voshem dropped nu jau kādus 3 menešus. beidzot kāds man izskaidro! arigatou. cik tad sērijas būs tādas? neatminies līdz kurai? -------------------- ~Acchan~ ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Praktiski visa Bount arka ir filleri un vēl kautkur vēlāk jau arrancar arkā, tikai nespēšu pateikt kuras no epizodēm.
-------------------- |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Nu tagad fileri ir mazāk bet kāds 10 minūšu (tātad apmēram 1/3 - 1/2 no kopējā garuma) recaps no iepriekšējās epizodes vai visa eventa kopumā..
Skatoties uz tekošo 161. liekas ka ar Ulquiorru tagad ņemsies pa kādam 10 epizodēm ![]() .. jāpiekrīt ka jābūt diezgan lielai meistarībai, lai atrastu līdzsvaru starp 'viss notika pārāk ātri bez jebkādas notikumu/personāžu attīstības' un 'viss ZB jau.. kad kaut ko jaunu parādīs??!' |
..~Ze-fantast~.. |
![]()
|
mani, patiesībā nedaudz kaitina tas, ka ir tie filleri, bet jau jau nu nevar tikt manga līdzi, tad nu nevar.
bet cepuri nost, ja es nebūtu izlasījusi mangu, man ne prātā nenāktu,ka tas ir fakins iespraudums. ![]() bēt nu tīri foorši! es gan esmu tagad 93ajā sērijā, bet manga izlasīta (pieejamais daudzums), tāpēc nevaru neko īsti spriest par animi, tikai par mangu. -------------------- ~Acchan~ ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 05:00 |