IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

43 Pages V « < 37 38 39 40 41 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Bleach, Kaadas emocijas?
kayr0112
post Dec 8 2007, 01:10
Post #571

Heimin
*

Group: Chuunin
From: Ogre region

Tikko pēdējās trīs sērijas atkal bija normālas, bet pati jaunākā nu .... sviests.....

This post has been edited by kayr0112: Dec 8 2007, 01:11

--------------------
Dators ir bezspēcīgs amatiera rokās....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
FuschichO
post Dec 8 2007, 03:07
Post #572

Tennou

Nu nez, visādā ziņā, problēmas tiem chariem ir pieaugošas

--------------------
+Quote Post
Niks
post Dec 8 2007, 03:19
Post #573

Lira member

Uhhh.. To tavu pēdējo teikumu var visādi interpretēt. Pieaugošas problēmas - tad zemene tagad meklē sev darbu, ja? Jebšu tā blondā ar Nero Ultra Buffer tikusi pie sīkas, kaitinošas puņķu tapas? Vai arī vienkārši šamie arvienv vairāk un vairāk velk uz emo, jo tas tagad laikam skaitās kruti.
P.S. Un vēl jau var skatīties no otaku skatpunkta - pieaugošas problēmas ar čariem - arvien sliktāka animācijas kvalitāte.

This post has been edited by Niks: Dec 8 2007, 03:21
+Quote Post
FuschichO
post Dec 8 2007, 15:50
Post #574

Tennou

LoL. Es tikai cenšos glābt "Bleach". Es vienkārši nevaru izskaidrot, kas man tajā patīk. Ja tā multene skaitās shonen (I'm not really good at this), tad ņem vērā to, ka mana vīrišķā logikas daļa atrodas uz salīdzinoši zemākas pakāpes nekā tava un tāpēc man patīk salīdzinoši zemākas kvalitātes shonen stuff. Nu tas arī viss. Beidzās ar to, ka es nevis dodu "Bleach" cepumus, bet atņemu tos sev. Gan jau es arī kādreiz izaugšu par lielu un varenu vīru un spriedīšu tikpat kruti.

Es tā padomāju- mani laikam piesaista varoņu tipāži. Pats Izygo gan ne sevišķi, bet daži citi ir... murr-murr (tas gan no meitenes skatu punkta)

--------------------
+Quote Post
Kaede
post Dec 8 2007, 23:37
Post #575

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Vai es skatos Bleach? Jā, dažreiz vēl skatos. Kad nav ko darīt un gribas kaut ko smadzeņu atslodzei, taču pēdējā laikā pat tam Bleach man vairs neder. Aizmigt var arī daudz ērtākā veidā.

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
goku
post Dec 9 2007, 03:04
Post #576

Jinushi
**

Nu.. Es vēl skatos... parcik mangu neesmu aizticis... Nav galīgi garlaicīgi biggrin.gif Un ik pa laikam ir kāda laba sērija pat... Bet piekrītu par to, ka pieaugot, biš apnīk animes kā bleach. Jo no sākuma bija vnk.. OMFG sugee sugee FTW !! YEEY biggrin.gif a tagad.. ir meh.. common.. finish him already... Hmm paskatoties uz savu avataru un parakstu, baigi sagribējās nomainīt.. taču . me ir slinks happy.gif so nevermind...
Nu tas Diamond Dust Rebellion (bleach movie 2, no kura bija kadri jaunajā OP) izskatās, ka būs labāks movie par to pirmo... Bet nu, tāpat tāds sidestory ar vājo Itsygo būs unsure.gif
+Quote Post
Lawleit
post Dec 24 2007, 00:11
Post #577

Heimin
*

From: Basement

Drusku tik esu ielurejis "Balinataju" laugh.gif laugh.gif Galvenais varonis (ja nekludos ka vins ir galvenais) drusku izskatas pec pieagusha Naruto.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
volzha
post Dec 26 2007, 02:24
Post #578

Danshaku

From: Latvia, Riga

Ehh atsāku skatīties pēc pāris mēnešu pauzes, tikai laikam nokačāju kādas 10 sērijas tālāk nekā vajadzēja, bet tāpat visu var saprast. Godīgi sakot bleach ir labāks par Naruto, naruto man vispār vairs nervi netur skatīties, kā divi džeki pusi sērijas skrien viens otram blakām un sarunājas, tad jau labāk pokemonus skatīties!

--------------------
IPB Image
Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās.
+Quote Post
Tenma
post Dec 27 2007, 14:35
Post #579

Hakushaku

From: in your shadow...

eh, man vēl bleach nav paspējis apnikt. Tiesa gan, patīkamāk viņu ir skatīties vismaz pa 5 sērijām vienā piegājienā, jo tad ir lielākas cerības, ka darbība būs nopietnak pavirzījusies uz priekšu. Laikam tāpēc man labāk patīk pabeigtas animes skatīties.

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
..~Ze-fantast~..
post Feb 20 2008, 19:53
Post #580

Heimin
*

From: Cesis

hēi ningen!
tā kā mans slinkums lasīt šitās 30it cik tur lpp, tad uzdošu tieši jautājumu, kuru man neviens nav varējis līdz šim atbildēt.
vnk es nesaprotu (kā fakina muļķīte), kāpēc mainīts plot's animei.
un netaisieties par iedomīgiem auniem! tas ka es nezinu nav grēks!

ā, bet vispār - vāks ir ar bleach. vismaz man. apsēstība pietiekamos apmēros (izrēķināju,ka dienā apmēram 4as- 5as sērijas redzu, par mangu nemaz nerunājot)

--------------------
~Acchan~
IPB Image
+Quote Post
Spectre
post Feb 22 2008, 12:23
Post #581

Hentai

From: Bristol, UK

Animei pa vidu gāja FILLERI - tā ir episodes, kas necik nav saistīti ar oriģinālo story animei. Tie filleri gāja veselu gadu btw. FILLERI - tiek radīti, lai manga (komikss) varētu aiziet pietiekami tālu uz priekšu, jo anime bija pienākusi pārāk tuvu.
Same sh1t bija ar Naruto - tikai tam filleri gaja 2 ar pus gadu biggrin.gif
Pēc tam anime atsākās ar baigo sparu kas bij skatāms kādas 20-30 episodes.
Pēc tam Man Bleach pilnīgi un līdz galam ZB - ibo no actiona uzmeikoja letu kumedinju pasakumu ... voshem dropped nu jau kādus 3 menešus.

This post has been edited by Spectre: Feb 22 2008, 12:25

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
..~Ze-fantast~..
post Feb 22 2008, 16:57
Post #582

Heimin
*

QUOTE(Spectre @ Feb 22 2008, 13:23) *

Animei pa vidu gāja FILLERI - tā ir episodes, kas necik nav saistīti ar oriģinālo story animei. Tie filleri gāja veselu gadu btw. FILLERI - tiek radīti, lai manga (komikss) varētu aiziet pietiekami tālu uz priekšu, jo anime bija pienākusi pārāk tuvu.
Same sh1t bija ar Naruto - tikai tam filleri gaja 2 ar pus gadu biggrin.gif
Pēc tam anime atsākās ar baigo sparu kas bij skatāms kādas 20-30 episodes.
Pēc tam Man Bleach pilnīgi un līdz galam ZB - ibo no actiona uzmeikoja letu kumedinju pasakumu ... voshem dropped nu jau kādus 3 menešus.

beidzot kāds man izskaidro!
arigatou.
cik tad sērijas būs tādas? neatminies līdz kurai?

--------------------
~Acchan~
IPB Image
+Quote Post
Isabel Carmin fon Edelhain
post Feb 22 2008, 22:01
Post #583

Satsujin

From: Somewhere over the rainbow

Praktiski visa Bount arka ir filleri un vēl kautkur vēlāk jau arrancar arkā, tikai nespēšu pateikt kuras no epizodēm.

--------------------
+Quote Post
Roze
post Feb 22 2008, 23:17
Post #584

Hakushaku

Group: Kage

Nu tagad fileri ir mazāk bet kāds 10 minūšu (tātad apmēram 1/3 - 1/2 no kopējā garuma) recaps no iepriekšējās epizodes vai visa eventa kopumā..

Skatoties uz tekošo 161. liekas ka ar Ulquiorru tagad ņemsies pa kādam 10 epizodēm wink.gif

.. jāpiekrīt ka jābūt diezgan lielai meistarībai, lai atrastu līdzsvaru starp 'viss notika pārāk ātri bez jebkādas notikumu/personāžu attīstības' un 'viss ZB jau.. kad kaut ko jaunu parādīs??!'
+Quote Post
..~Ze-fantast~..
post Feb 25 2008, 10:20
Post #585

Heimin
*

mani, patiesībā nedaudz kaitina tas, ka ir tie filleri, bet jau jau nu nevar tikt manga līdzi, tad nu nevar.
bet cepuri nost, ja es nebūtu izlasījusi mangu, man ne prātā nenāktu,ka tas ir fakins iespraudums.
wink.gif
bēt nu tīri foorši!

es gan esmu tagad 93ajā sērijā, bet manga izlasīta (pieejamais daudzums), tāpēc nevaru neko īsti spriest par animi, tikai par mangu.

--------------------
~Acchan~
IPB Image
+Quote Post

43 Pages V « < 37 38 39 40 41 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25 July 2025 - 05:00