![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Baka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
Nu nez nez. Es shaubos vai Bleach vareetu kljuut tik populaars cik Naruto. Bleach ir savi plusi, bet tik pat daudz miinusi. Vieniigais kas ieksh Naruto ir kaitinoshi ir tas, ka vinji atljaujas veselu seeriju uztaisiit pilnu ar atminjaam, kad vaidzeeja buut kaartiigai ciinjai, kaa spilgts piemeers tam ir 129 epizode
![]() -------------------- -------------------------------------------------------
えとう、私は馬鹿です。. ------------------------------------------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Bleach nu okej tik populaars kaa Naruto jaunu vinsh nav, bet teikshu atklaati neatpaliek
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaasaka, ka Bleach man simpatizee vairaak par naruto. Ichigo ir stils un iekshas, turpretii Naruto ir brainless idiot. Cik var vienu un to pashu tehniku... kage bunshin, kage bushnin, f*ck, man jau riebjas skatiities
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Jaunajam openingam man nepatika tikai tas ka vini jau visu parada uz prieksu.
![]() ![]() -------------------- |
Baka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
QUOTE(Janus @ Apr 11 2005, 08:56) Jaunajam openingam man nepatika tikai tas ka vini jau visu parada uz prieksu. ![]() ![]() Nolaadeets!!! Es speciaali neskatiijos to opening, lai neko shitaadu neuzzinaatu, bet tu tikko visu izdariiji openinga vietaa ![]() Veel gribeeju piebilst par to Naruto kage bunshinu. Taisa ta vinsh biezhi, bet gandriiz katru reizi vinsh iepin arii kautko jaunu tajaa visaa. Pret Kimimaro bija patiikami skatiities, kad katram bunshinam bija deamon fox acis, tik zheel ka vinsh kimimaro pat neieskrambaaja ![]() -------------------- -------------------------------------------------------
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 10 2005, 21:21) jaasaka, ka Bleach man simpatizee vairaak par naruto. Ichigo ir stils un iekshas, turpretii Naruto ir brainless idiot. Cik var vienu un to pashu tehniku... kage bunshin, kage bushnin, f*ck, man jau riebjas skatiities ![]() Pilnībā piekrītu. ![]() Tas, kas man Bleach noteikti patīk vairāk ir tas, ka katram sitienam nav savs nosaukums. ![]() Vēl man Bleach patīk par chariem kā uztaisīts - pat visnopietnākais chars var pēkšņi kļūt par nenopietnu. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mjā, katru 5dienas rītu skatos gan vienu, gan otru [ gan Naruto, gan Bleach], tādēļ tie divi man ir pilnīgi vienādā līmenī.. Kaut gan jāatzīst, ka Bleach ir daudz, daudz vairāk style, un tas tomēŗ ir kvalitatīvāks. Kvalitatīvāka.
![]() Heh, bet gan jau arī Bleach tiks līdz gariem fightiem.. Galvenais, ka ir, un daudz. ^^ Mwe heh heh [ es nemaz neesmu agresīva]. ![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
27.tajā epā jau bija pietiekoši garš fights, garāku nemaz nevajadzēja
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ja kads speciali neskatas openingu lai neuzinatu kurs pret kuru cinas tad labi
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
QUOTE(Janus @ Apr 15 2005, 13:50) Ja kads speciali neskatas openingu lai neuzinatu kurs pret kuru cinas tad labi ![]() ![]() nee tu neko daudz nesabojaaji tur vareeja tikai redzeet kuri capteni ciinissies pret katru no LABAJIEM ![]() -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
Janus |
![]()
|
Baka |
![]()
|
Hmmm. Peedeejaa seerija (28) bija tiiri aizraujosha. Man patika vis vairaak mirklis, kad Ganju palaida savu fireworks un raadiija Ichigo
![]() -------------------- -------------------------------------------------------
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
mjā, par opening song es arī interesējos.... ja nu kās atrod, dalieties..
Beh. Man Belach vairs TIK ļoti kā sākumā neaizrauj.. Fangirlism is fading off. Sižetiskā līnija pārāk sazarota kļūst, i mean, Naruto slimība - davai rādam 5 sekundes katru varoni, bet kopīgā ainā nekādas virzības uz priekšu tā arī nenotiek.. Like, skat, šitajā sērijā nekas daudz neattīstījās... Vai varbūt es vinekārši esmu kļuvusi via nu pārāk prasīga, vai arī pārāk nepacietīga... ![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
hoho... atziishos ka saakumaa Bleach paartraucu skatiities jo apnika taa visa Hollowu padariishana, bet tagad itkaa sanjeemos un noskatiijos pa dienu visas seerijas liidz jaunaakajai! Neko iipashi daudz nevaru pateikt - vienkaarshi lieliski!! visos briizhos var izsmieties un kautinji ar ljoti labi. Nu, par godu bleach - man jauns avatars
mazs jautaajums - kuraas dienaas iznaak jaunaas Bleach seerijas? -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() Jaunaas seerijas iznaak 4dienaas . Vai man liekas ,vai arii bleachu saaka vilkt garumaa kanaruto? -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:08 |