![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
shinigami666 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 29-July 08 ![]() |
Es dodu priekšroku Bleach mangai nekā animei, jo anime mūžīgi ir pārpildīta ar filleriem un animācija varēja būt labāka. Un visspēcīgākais iemesls kāpēc es dodu priekšroku mangai ir tas, ka es sāku tieši ar mangu, anime es iepazinu vēlāk. X3
|
Lestats |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 21-June 09 From: Tukums ![]() |
nu jaaa..bet cik es esmu iepeetiijis bleach manga ta zimeshana pavaaja salidzinot ar gantz vai vagabond mangu
![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=D2oen1s7Ijc 0:28 kāds zin skaņdarba nosaukumu? savilkos soundtrackus uz nebēdu, bet vai nu tajos konkrētā nav, vai nu man ir izdevies hroniski viņam pārlēkt vairākas reizes pārķemmējot! btw, vispār bleach ir jauki soundtracki.
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tā kā šī ir diezgan jauna sērija un ja šis skaņdarbs agrāk nav skanējis, tad vai nu tas būs nākosā soundtrackā, ja tāds būs, vai nu vispār nebūs. Dažreiz soundtrackos vispār neliek vislabākās melodijas, kas skan animēs.
Bet vispār Bleach soundtrakus neesmu klausījies, tāpēc nezinu. ![]() |
Lestats |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 21-June 09 From: Tukums ![]() |
ehh vienmēr esmu vēlējies vnk novilkt visu muzonu kas skan iekš bleach ...proti full vers...
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Es dodu priekšroku Bleach mangai nekā animei, jo anime mūžīgi ir pārpildīta ar filleriem un animācija varēja būt labāka. Un visspēcīgākais iemesls kāpēc es dodu priekšroku mangai ir tas, ka es sāku tieši ar mangu, anime es iepazinu vēlāk. X3 mjā, manga rullē, ja nebūtu filleru arku, es animi laikam pat neskatītos (par 227 sēriju vnk biju starā!). ik pa laikam uz kādiem pāris mēn nometu un tad atkal noskatos, kas iekrājies. un esmu jau pacentusies OST sarakņāt pa torrentiem ![]() This post has been edited by Tenma: Aug 10 2009, 05:41 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sword |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Interesanti jau ir paskatities Bleach bet sak apnikt tas ka vini maina vienu stastu pret citu un ta visu laiku (Vismaz anime, par mangu nezinu) butu vismaz pabeigusi vienu no pedejiem stastiem. Riktigi kaitina
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
ConfuseD |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 27-June 09 ![]() |
Kāds var pateikt kuram mangas chapteram atbilst pēdējā (pirmsfilleru) Bleach sērija???
-------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
Kāds var pateikt kuram mangas chapteram atbilst pēdējā (pirmsfilleru) Bleach sērija??? http://www.onemanga.com/Bleach/339/ apmēram atbilst pēdējajai sērijai pirms filleriem-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lestats |
![]()
|
juuu Bleach:Fade to black iznācis...vel gan subs nav
-------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Čau.
Es Bleach biju kkā nometusi zemē, jo pie ~70 ep visu laiku filleri un pazuda interese. Domāju, ka jāsaņemas un beidzot jānoskatās līdz jaunākajai un sāku noskaidrot, tieši kur sākas/beidzas filler epizōdes. So, ja kādam tas ir nepiesiešams, reku - http://www.bleachforums.com/showthread.php?t=15197 - viss uzskaitīts + arī kura ep atbilst mangas čapteriem etc. Neticami, ka biju iesprūdusi pie tās 70. sērijas un izrādās, ka filleri vēl līdz 109. turpinās. x.x I mean, come on! -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Es arī Bleach uz ilgu laiku biju atmetusi. Vairāk gan tāpēc, ka man besīja gaidīt katru nedēļu jaunu epu - gribējaas visu un uzreiz. Pagājušajā vasarā izdomāju, ka atkal jānoskatās visas epas no sākuma līdz beigām. Bleach nelika vilties - nu vienīgā skrobe, ka tik daudz filleru, lai gan pēdējais, kas tiek pašlaik veidots pagaidām liekas tīri interesants un skatāms.
Fade to black arī noskatījos. Bija labs. Pat ļoti. Līdz brīdim, kad pie filmas beigām parādījās tas monstrs - tur jau smagi sāka vilkt uz tentakļiem ![]() |
puisiitis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 26-August 09 From: jurmala ![]() |
pasreizejie filleri iespejams ir viens no labakajiem gabaliem kas bleach ir kops pirmas soul society arkas.
fade to black gan bija briesmigs. neko tik sliktu pedeja laika neesmu skatijies ^^, -------------------- |
ANimeFreAK |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 11-October 05 ![]() |
Lai tur vai kas bet pati labākā anime kas ir pārspējusi visas līdz šim redzētās ir One Piece. Lieliskāku es vnk nevaru atrast!
tad nu jā, protams, Naruto un Bleach ir listē nākamie, un tad jau seko tādi trakāki kā Gantz vai Death note ![]() Bet nu One Piece.... (love) -------------------- YOSH! Ir skaidri zināms ir mērķis un mēs uz to ejam! |
Lestats |
![]()
|
man gan one piece liekas baigā kaka...
buts thats only my personal view. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:58 |