IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

43 Pages V « < 40 41 42 43 >  
Reply to this topicStart new topic
> Bleach, Kaadas emocijas?
puisiitis
post Oct 21 2009, 14:25
Post #616

Heimin
*

Group: Chuunin
From: jurmala

mhm, manas domas par one piece ir tadas pasas ka lestatam, bet nu ta jau gaumes lieta.
bleach varetu but kaut kur viduu, uz beigu pusi, bet naruto un one piece pie pedejam vietam
trakakais gan ko esmu redzejis bija ninja scroll. vnk briesmas. visu gan nemaz neskatijos.

This post has been edited by puisiitis: Oct 21 2009, 14:26

--------------------
IPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tor-sp
post Oct 28 2009, 00:23
Post #617

Heimin
*

IPB Image
Информация о серии

Название: Блич фильм третий: Исчезая в темноту, я звала тебя
Оригинальное название: Bleach Movie 3: Fade to Black
Год выхода: 13.12.2008
Жанр: приключения, фэнтези, сёнэн
Режиссер: Абэ Нориюки

О фильме:
Взрыв таинственной реяцу прогремел в Сообществе душ, в самом центре Сэйрэтэя, вызвав крупные разрушения. В то же время Рукию Кучики поразило изменение, заставившее её утратить нечто важное внутри себя. Киске Урахара отправляет Ичиго Куросаки в Сообщество душ, чтобы разобраться в происходящем.
Достигнув Сэйрэтэя, Ичиго подвергся нападению синигами, когда-то бывших ему союзниками. Но сейчас они забыли и о нём, и о Рукии. И теперь, в одиночку скрываясь от ареста, Ичиго должен отыскать Рукию и раскрыть причины мистического проишествия, пока еще не слишком поздно.
Продолжительность: 94 мин.
Перевод: Любительский(один голос)

Файл
Формат: WMV
Качество: DVDRip
Видео: 560x304, 985 кб/с
Звук: MP3, 192 кб/с

Скачать с русской озвучкой.
+Quote Post
Church
post Oct 28 2009, 03:17
Post #618

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

nav ko izdaliit atsevishkji ovas/movies no main shova. un veelams posteet savu viedokli/veerteejumu, nevis copypasteet ne to no trackera entrija, ne to no oficiaalas reliizes dvd vaacinja. <merged>
P.S.
un forums, cik liidz shim man naivi likaas, ir domaats latvieshiem/latvieshu valodaa.
+Quote Post
tor-sp
post Oct 28 2009, 03:57
Post #619

Heimin
*

nu un.
kam vajag nokacas.
he.

This post has been edited by tor-sp: Oct 28 2009, 04:11
+Quote Post
kaarleens
post Oct 28 2009, 10:22
Post #620

Hentai

From: Jelgava

drizaak jau nevajag, maz te to hardcore bleach fanaatu palicis kam buutu vlom sikatiities kau kaadu filer ovu.

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Maalis
post Oct 28 2009, 14:42
Post #621

Heimin
*

From: Rīga

Es esmu noskatījies šos 3 lielos anim, gan naruto, gan one piece kā arī bleach. Katrai ir savas īpašības, un visas man patīk.

Bet. One piece pavilkusi ir visvairāk, lai gan nosākuma man likās galīgs bull@#its, jo nu, iepriekš nebiju skatījies tāda veida animes, īpaši jau zīmēšanas stila ziņā. Aizrauj ka es jums saku, un pāsmieties tur katrā sērijā var.
Bleach ar labs ir interesanti un jautri.
Naruto no visiem lkm ir vispiņķerīgākais. Saistības tur vienam ar otru trakas un ilgi jāgaida līdz ko saproti, atšķirībā no bleach un one piece kur ir action uzreiz. vislabāk tas ir one piece.

one piece 10/10
bleach 9/10
naruto 8.7/10

ko man negribās skatīt - dragon ball tra tra tra. k.kā galīgi nepavelk...

Mans viedoklis lūk kāds smile.gif jocīgi pastāstīju gan, bet ir.

--------------------
Yosh!

Searching for One Piece!
+Quote Post
Church
post Oct 28 2009, 18:20
Post #622

sewer rat

From: latvia / riga

QUOTE(tor-sp @ Oct 28 2009, 02:57) *

nu un.
kam vajag nokacas.
he.

Sheit ir vieta runaam par shoviem kas skatiiti, nevis tikai un vieniigi reliizhu trakeros announci. un he-he ne he-he, bet citu viedoklju ignoreeshana var aatri rezulteeties nespeejaa izteikt savu.
+Quote Post
Hikaru
post Jul 2 2010, 11:52
Post #623

Tennou

From: Latvia

Nē, es tomēr nesaprotu. Kāpēc Shinigami ietekmē vecums? Viņi taču ir spirit-veidīgas būtnes, cik es saprotu. Tam vajadzētu nozīmēt, ka viņi nenoveco. Tagad šis nāves vecis izelpo/izplata savu laika/novecošanas auru, kam, man liekas, vispār nevajadzētu ietekmēt shinigami, un tām būtu jābūt pilnīgi bezjēdzīgām spējām pret shinigami. Bet tomēr shinigami ir arī skelets no kauliem. blink.gif Jā, esmu pie 276. sērijas.

Vai es kaut ko ne tā saprotu. Shinigami ir spirt-veidīgas būtnes, kas dzīvo savā spirit-veidīgajā pasaulē. Cilvēki uz zemes, kad nomirst, dvēseles aizlido uz spiritu pasauli. Daži izredzētie kļūst par shinigami. Vai tomēr shinigami pasaule ir kaut kāda nezināmās izcelsmes starppasaule? Kas notiek kad shinigami nomirst? Ja viņu nogalina, tad varētu pieņemt, ka speciālu "maģisku" apstākļu dēļ entity tiek kaut kādā veidā izdzēsts. Bet kā shinigami nomirst no vecuma? Vai tiešām viņi noveco? Vai otra dvēsele pēc shinigami miršanas kaut kāda paliek? Man liekas viņiem ir jābūt nemirstīgiem.

Vai tiešām Dieva šaja pasaulē nav?

Ja shinigami ir spirit-veidīga būtne, tad teorētiski, kad viņš atrodas uz zemes pie cilvēkiem, viņam būtu jābūt caurstaigājamam, un viņam būtu jāvar iet cauri mājas sienām utt. Bet tomēr, kad shinigami cīnās pret ļauniem moškiem un uz shinigami nokrīt ēkas gabals, tad viņš mocās atbrīvities no uz viņu sakritušā smaguma.
Ja, tomēr, pieņemt ka shinigami, par spīti spirit-veidīgumam, nav caurstaigājami, bet vienkārši neredzami cilvēkiem, jo kā mēs dažreiz redzējām arī tie mošķi nav caurstaigājami (tikai neredzami), jo viņi varēja ņemt un ievainot reālus cilvēkus, tad rodas tāds jautājums. Kā izdodas no reāla cilvēka ķermeņa ar cimda palīdzību atdalīt shinigami spiritu, ja viņi abi nav caurstaigājami? Vai tomēr šī speciāla procesa laikā, notiek "maģija", kas padara shinigami uz īsu brīdi caurstaigājamu? Vai tiešām tad shinigami nevar visu laiku atrasties šādā procesa stāvoklī, kamēr viņš ir spirit?

Vispār, seriāls ir ļoti neinteresants, neloģisks un garlaicīgs. Nesaprotu, kāpēc šim ir tik augsts vērtējums. Vai tāpēc, ka bērniem patīk klaunveidīgi monstri, vai tāpēc, ka te ir kaut kāds character development, kurš biežāk krīt uz nerviem?

P.S. Starp citu, kurš plāno nākošā animefestā cosplay'ot Ichigo jaunā transformācijas formā (kad cīnījās pret Ulquiorra)? laugh.gif

This post has been edited by Hikaru: Jul 2 2010, 13:43
+Quote Post
Lars
post Jul 7 2010, 00:46
Post #624

Jinushi
**

Ir pagājis jau labs laiks, kad atmetu blīčam ar roku. Šķiet kaut cik varēja skatīties līdz ~130 sērijai, kad šamie izlauzās cauri Seireitejam un "izglāba" Rukiju (un arī tas - baigi velkot gumiju). Pēc tam viss sižets sāka iet pa spirāli, viens un tas pats, atkal un atkal, tikai "krutākā" līmenī. Domājams blīčam nepievērsīšos vairs nekad, tāpat kā naruto.
+Quote Post
Bloody Prince
post Aug 9 2010, 19:32
Post #625

Heimin
*

NU ja bleach man ari liekas interesants it ipasi tagad
+Quote Post
Keydan
post Aug 10 2010, 00:27
Post #626

Key-dano

Wait, what?

Bleach atkal kļuva interesants? No f'ing way.
+Quote Post
Tigra2
post Aug 10 2010, 00:58
Post #627

kawaii tora

QUOTE(Bloody Prince @ Aug 9 2010, 19:32) *

liekas interesants

D:

P.S. Kad es pēdējo reizi mēģināju skatīties, Uloquiora bija pārvērties par pus-vārnu un atakoja Ichigo, un tad Ichigo šamo nosita, atdzīvojoties no mirušajiem. Tas ir like - D:

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
ETM
post Aug 10 2010, 09:51
Post #628

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Nu kāda velna pēc jātaisa spoileri? Nu nepatīk tev tā animīte, bet ir tak pilns ar cilvēkiem kas skatās arī šitādu gumijas staipīšanu, tāpat kā ir cilvēki kas skatās animi strīmā, tapēc ka viņiem ir slinkums uzspiest peli 4 reizes lai novilktu normālas kvalitātes relīzi. Nav laibi šitā spoilot.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Keydan
post Aug 10 2010, 15:56
Post #629

Key-dano

Es tik nevaru saprast ka var partasit tadu labu animu (Bleach up till ~70ep) par... par... *****
+Quote Post
Sigfa
post Aug 10 2010, 19:24
Post #630

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

QUOTE(Keydan @ Aug 10 2010, 15:56) *

Es tik nevaru saprast ka var partasit tadu labu animu (Bleach up till ~70ep) par... par... *****

ko tu no viņas gaidīji līdz ~70ep? bija taču skaidrs, ka tas ir naruto klons jau kopš paša sākuma.
+Quote Post

43 Pages V « < 40 41 42 43 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 20:19