![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nevelk, nevelk garumā. :3
Garumā vilkšana ir cīņas izstiepšana pa 5 sērijām. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Hah hah, pēdējā bija laba... ^^ Bleach gan ir zaudējis manu augstum augsto labvēlību, taču šī sērij bija varen funny, hah ha.... XD
-------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu jaa. 30 seerijaa biju gaidiijis ka Ichigo ar Renji jau izkausies, bet nekaa - atkal jaagaida nedeelja. vismaz mani ljoti pieriecee tas ka katras jaunaas seerijas beigaas paraada par katru kapteini klipinju
![]() -------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
ta nedeļa vilksies ka gads kura tu esi bijis bez interneta un animem un visa pārēja kas tev dargs
|
Baka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
Mjaa. Biju iepriecinaats ka Abarai Renji ir krutaaks nekaa pirmstam, bet nu es domaaju, ka Ichigo suliigi par vinju panjirgaajaas un paraadiis ko maak
![]() -------------------- -------------------------------------------------------
えとう、私は馬鹿です。. ------------------------------------------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
njaaa saliks un saliks vel daudzus
![]() ![]() un ke4upa pludiem pab animem tak nav filma laikam sajaucu ar kill bill ![]() ![]() katra gadijuma tesiņs buss jauks ![]() ![]() ![]() p.s gaidīšu ar nepacietību |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
diez vai ichigo tiks diezko daudz apdauziits, jo vinjam tach veel jaatiek liidz tornim un priekshaa veel 13 kapteinji - diez vai vinsh tur tiks zaudeejis pusi asinju.....
GunMetaL |
![]()
|
tu joko parasti galvanie varoņi līdz finalam ir pa mata tiesu no miršanas.
bet reti kad viņi mirst hehe dzīves ironija reala dzīve tas viss nebūs ja kads sagribēss telot varoni ![]() ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
tiko noskatijos 31 epu.... nu super ichigo pamatigi ar renji iztesas
![]() ties tākā viņi tur tēšas var radīt plaisas līdz pat zemes centram.... renji tika pamatīgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sakauts par to vai viņš mirs to nezinu bet šauboas vai jo kādam tak japaziņo rukia ka viņas draudzinš ticis tik tālu. bet tiakai viens mīnus es nezinu vai izturēsu līdz nakamajai sērijai ![]() ![]() kominasai... par manu dramatizēšanu ![]() |
SheWr |
![]()
|
heh...izdziivos. mangaa vinsh veel daudz paraadaas.
bet jautaajums - kur tu tik aatri dabuuji seeriju? vai arii tas bija RAW izlaidums? -------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
RAW RAW mani tas tiesa neintrese jo var jau ari iztikt bez subiem pectam novilkt ar subiem............... jo ja ierauga bleach tas tak ir arkartas situacija un javelk nost
te es gandriz katru dienu parbaudu vai nav jaunais bleach http://bleach-news.skynetblogs.be/ |
SheWr |
![]()
|
Nu seerija jau laba, tik zheel ka shoreiz Lunar neizlaida, bet gan Chihiro (daudz zemaaka kvlaitaate...). Zheel gan ka taa apskaadeeja Renji...
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
nice nice fighting tieshaam bija intresanti skatiities =)
nakoshaa gan taada recap epa izskataas bet nu nekas kaa saciit perezemujem -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
SheWr |
![]()
|
man bleacham tagad labs stimuls gadiit jaunaas seerijas (pat ja taas izskataas sliktas). Kursh kapteinis buus naakamajaa beigu dziesmaa...? shitas man neliek mieru katru nedeelju kaa gaidu jauno bleach seeriju....
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Man jaasaka, ka Ichigo acis, kad baltas, izskataas tieshaam vareni...
Naakamaa seerija laikam saksos- Renji atminjas par Rukiu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |