![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Bleach owno, tik tieshaam owno, fightings bija labs, un atshkiriiba no Naruto, te vismaz galvenis teels kautko developee un maacaas no savam kluudam un attiista savu speeku, nevis tikai bezjeedziigi vicinaas ar swordu
![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
i can't wait next ep......
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa njaa milzigs zobens+neželīgs dveseles spēk+ichigo====== HAOSSS and destruction. džeks dveseļu sabiedrību vel pamatīgi pabojas hehe bet viņam vaidzetu vairak pielietot smadzenes cīnoties. ja n''akama serija ir atmiņu ainas tad foršs man jau sen gribās uzināt kas īsti ir tam renji ar rukiu pacik nesu lasijis bleach mangu ![]() |
Baka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
Nu pateikshu vienu, ka shitaa epa bija super kruta!
![]() BET... Renji paaraak aatri izeeda. Interesanti bija tikai tajaa mirklii, kad raadiija kaa Ichigo ar veikala paardeveeju kaavas!!! Tas bija uzjautrinoshi. Un atgaadinaashu visiem, ka TEJU TEJU (18/05/2002) buus iznaacis Bleach! soundtrack!!! To gan es gaidu ar nepacietiibu. Un veel Bleach patiikami uzlabo garstaavokli, kad nobesies skatoties Naruto kaarteejo stulbo seeriju kur piebaazts ar gejiskaam kraasinjaam un uzkraasotaam Sasukes luupinjaam + mega daudz atminju sceenu, kuras mees esam redzeejushi jau 40 reizi!! -------------------- -------------------------------------------------------
えとう、私は馬鹿です。. ------------------------------------------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
yea ost sen jau gribās pilnu ost.
|
Baka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 7-March 05 From: Hell ![]() |
Tas gan, speciaali skatos iipashos faitus, kuraa skan reaalais, bet gljukainais muzons
![]() -------------------- -------------------------------------------------------
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
wow. respect. Šitā sērija manī izdzēsa negatīvās vilšanās sajūtas pēc pēdējās Naruto sērijas. RESPECT. Vienu mirkli likās, ka sāk kaut kā vilkties and bremzēt, kad viņi tur bezjēgā skraidīja pa koridoriem jau kuro sēriju, bet šoreiz - wuuuuu.... Ļoti labi. Eh, par to es mīlu Bleach, it's not so predictable as most of other things i watch are. Heh. Anyway. Resolve, Ichigo, resolve.. XD
-------------------- ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Sita serija bija patiesam laba.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Laba sērija.
![]() Ichigo gluži no gaisa to paņēmienu neizvilka. Atmiņu aina tur bija vajadzīga. :3 Bet atšķirībā no tā, kā parasti Naruto notiek, to cīņu pabeidza jau šitajā sērijā tā, ka nebūs jāmokās līdz nākamai nedēļai. Nice. Yay baltajām ačelēm. ō_ō |
GunMetaL |
![]()
|
renji bija kluvis stiprāks tas tiešam ir patiesība...............................................
Bet vai tas viņam palīdzeja ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Renji- lielgabalu, atvainojiet, Ichigo galja.
|
GunMetaL |
![]()
|
tas jā bet es te pa fināla iznākumu runāju
![]() nejau ichigo tikai izškaidīts pret klinti mos akmeni ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
tā kautkas nav katrība ir jau otridienas vakars bet es vel nesu dabujis bleach 32 ep....
vai es kautko būtu palaidis garām kas te pie velna notiek............ es jūdzos nost....................... }=] |
Baka |
![]()
|
Es parasti ceturtdienaas dabuunu, bet nu what ever laikam
![]() + veel shodien ir TAA diena, kad iznaak Bleach! OST!!! Sen gaidiitais mirklis ir klaat! -------------------- -------------------------------------------------------
GunMetaL |
![]()
|
vari pateikt kura torrenta lai nav lieki jarakajas pa torrentiem ? ^^
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |