![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() Aaaahhh.... kadeļ gan es agrak nepienacu pie datora.... tie majasdarbi grrrr..... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Lija @ Mar 21 2005, 17:01) Klausās tauta, kas vācas uz pankūku strelku!!! Vai kāds kaut ko no anime ņems līdzi??? Ja kas varu paņemt pēdējās Bleach sērijas iekļaujot 23 (diemžēl tas ir viss kas uz doto brīdi man darbā ir pieejams!!) ![]() btw, tas gan neder publiskaj skatiishanai .. bet runaajot par bleachu iesaku mangu palasiit attieciigo. vieniigais, ka padara animes skatiishanos pliekanu caur gariem zobiem, ibo "vsjudu mi bilji, vsjo mi znaem" ;> |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Mar 21 2005, 19:13) ![]() ![]() Aaaahhh.... kadeļ gan es agrak nepienacu pie datora.... tie majasdarbi grrrr..... ![]() kai droshi driikst veel ierasties.... mees veel tikai pasakas lasaam>:P -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() (Heh visu laiku kaut ko palaižu garam... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oki, par tusu pagājušovakar pie Alt... Bija tiešām baigi interesanti... Ievilkās līdz 6.00 rītā... Bija gan pankūkas, gan ļoti interesanta sabiedrība (šeit domāti visi kustoņi, lai neteiktu vairāk!!! )
![]() p.s. Man pat nedaudz kakls aizsmacis no vakardienas!!! ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Jā, sabiedrība bija ļoti interesanta.
![]() Tik žēl, ka anime nesanāca paskatīties. Es gan 1:00 jau aizgāju prom... Varbūt jūs tur pēc tam tikāt pie anime skatīšanas? |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
man te alt lika pajautāt kā jums gāja ar medu un asām garšvielām?
![]() -------------------- |
Lija |
![]()
|
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
hmmmm............................................................ *kasa galvu* Nevar buut, ka nevienam nebija mana numura.
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Bija, mēs speciāli dabūjām tavu nummuru, un rakstījām sms, un es mēģināju zvanīt, bet tu neatbildēji... kautkas nebija štokos, paši baigi brīnījāmies...
Njā.... a man nāk miegs, nez, zili brīnumi ne? Itsevišķi zinot ka gulēts vēlarvien nav un nebūs. ![]() Alt... worship tevi pr rūpēm, tu pusvakaru virtuvē nosēdēji... brrr... man sirdsapziņa moka. -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
he,he.. es ar mocos ar miegu...
![]() Chibi, tagad gan lielākajai daļai ir tavs Nr... (protams ja tas ir pareizais) p.s.tu no tarakāniem baidies??? ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 22 2005, 15:17) Jūs tur skatās nenomokat tak nabaga alt... ![]() ![]() -------------------- |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Mjā tuss bija izdevies, anime gan nesanāca paskatīties. Ja nākamreiz sadomāsim, ko tādu darīt, tad vienkāršāk man būs visu datoru paņemt līdz, jo vēlreiz gar tajiem grūti iespraužjmajiem vadiem krāmēties negribas..
![]() Paldies, Alt, par pankūkām un Edagaram par brokastīm (gaļa ar medu <- tas bija interesanti). Hikaru, Teiku atradi ātri? ![]() Tos prusakus ir jāredz! Tik milzīgi! un viens otrs brīvi rāpo pa grīdu.. Lija bija STĀVĀ sajūsmā.. ![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
X_Kamui |
![]()
|
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:17 |