IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> DIRECT DownloadS, Naruto, Bleach, Beck, To...
Revol
post Apr 1 2005, 16:03
Post #16

Koushaku

Group: Chuunin

QUOTE(Westy @ Apr 1 2005, 15:57)
Es jau nedomaaju samest visas iespeejamaas jauniznaakushaas animes, bet dazas galvenaas. Naruto jau nu noteikti vajadzeetu.
----
P.S
1h Naruto specialais (127,128) bija loti iespaidiigs smile.gif ceru, ka Naruto izdziivos peec Sasukes uguns jutsu  ph34r.gif  ph34r.gif .
*

Un kursh tad buus tas kas izlems kuras ir taas galvenaas? Es teiktu no paslaik ejoshajaam taas buutu - Mia-HiME, Starship Operators, School Rumble [vai kaads domaa savaadaak? tongue.gif ]. Beztam Naruto katraa gadiijuma nav nekaada vajadziiba likt, vinju ir tik vienkaarshi un aatri dabuut uzreiz kaa iznaak, pilns ar narutardiem torrentos utt.
Un kursh izlems kuru subu likt, es piemeeram, neesu nevienu [DB] Naruto vilcis un nevilkshu kameer buus kaads ne speedsubers kas veel subo.

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
volzha
post Apr 1 2005, 19:01
Post #17

Danshaku

From: Latvia, Riga

Vēl viena nevajadzīga lieta, jo kam ta vajadzīgie tie torrentu meklētāji kur var ātri jaunākās sērijas nokačāt. Ehh tāda sajūta ka naudu nav kur likt !

--------------------
IPB Image
Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās.
+Quote Post
Westy
post Apr 2 2005, 22:17
Post #18

Danshaku

Tad kaa buutu, ja, piemeeram, no O liidz C uploadaa mees tureetu tikai jaunaako Bleach seeriju (domaadams, ka visi paspees nokachaak, kam nu tur vajadzees ... ph34r.gif ). Peec tam vareetu apmainiit pret jaunaako Naruto liidz ****. Kopaa sanaak, ka vairaak pa 200mb nevajadzeetu.
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:09