![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Westy @ Apr 1 2005, 15:57) Es jau nedomaaju samest visas iespeejamaas jauniznaakushaas animes, bet dazas galvenaas. Naruto jau nu noteikti vajadzeetu. ---- P.S 1h Naruto specialais (127,128) bija loti iespaidiigs ![]() ![]() ![]() Un kursh tad buus tas kas izlems kuras ir taas galvenaas? Es teiktu no paslaik ejoshajaam taas buutu - Mia-HiME, Starship Operators, School Rumble [vai kaads domaa savaadaak? ![]() Un kursh izlems kuru subu likt, es piemeeram, neesu nevienu [DB] Naruto vilcis un nevilkshu kameer buus kaads ne speedsubers kas veel subo. -------------------- |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Vēl viena nevajadzīga lieta, jo kam ta vajadzīgie tie torrentu meklētāji kur var ātri jaunākās sērijas nokačāt. Ehh tāda sajūta ka naudu nav kur likt !
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Tad kaa buutu, ja, piemeeram, no O liidz C uploadaa mees tureetu tikai jaunaako Bleach seeriju (domaadams, ka visi paspees nokachaak, kam nu tur vajadzees ...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |