![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
今日は。 this here has UNIX line endings oh, and UTF-8 without BOM, just as it should be! have fun ---- Lūdzu nevelc mani tajos smalkumos, ar ko atšķiras visādi UTF paveidi, un kāpēc Windows liek to BOF zīmi priekšā. PS Dīvaini, ka notepads tekstu parādīja bez "line endingiem", bet kopējot uz forumu parādījās viss kā vajag. Kā redzi, arī to es nezinu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Jēga tāda, ka praksē ar Notepad nevar normāli rediģēt failus, kas nāk no citam OS. Un līdzīgas problēmas ir arī citām MS programmām.
This post has been edited by Niks: Jan 19 2012, 21:01 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Njā, parasti attēlus skatos ar Windows Photo wiever. Tā kā mangu lasu reti un arī tad- pusi online, īpašas programmas nav vajadzīgas. Ja vajag pārlūkot lielu daudzumu failu un viss šķiet sajucis vietām, tad Adobe Bridge ir makten labs.
Rastra attēlu rediģēšanai: Photoshop Vektoriem: Illustrator Tekstam: Word, InDesign Skaidrs, ka par šiem skaistumiem (kas laikam vairs neskaitās skaisti datorspecu skatījumā) maksājusi neesmu, un droši vien mani var likt aiz restēm. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:18 |