![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Inx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-December 05 ![]() |
Mjā... laikam pats pirmais, ko redzēju bija 80to gadu TV sērijas par kaut kādiem reiseriem, ko rādīja par vācu un krievu kanāliem. galīgi neatceros kā to animi sauca, bet tur galvenajam varonim bija tāda drūmi apgreidota balta mašīna, kas varēja lekt un ko visu vēl nē. bija ar Transformers, protams, bet tolaik nebija ne jausmas, ka tā ir anime, un kas īsti anime vispār ir.
This post has been edited by Inx: Dec 8 2008, 19:28 |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Inx @ Dec 8 2005, 14:46) Mjā... laikam pats pirmais, ko redzēju bija 80to gadu TV sērijas par kaut kādiem reiseriem, ko rādīja par vācu un krievu kanāliem. galīgi neatceros kā to animi sauca, bet tur galvenajam varonim bija tāda drūmi apgreidota balta mašīna, kas varēja lekt un ko visu vēl nē. bija ar Transformers, protams, bet tolaik nebija ne jausmas, ka tā ir anime, un kas īsti anime vispār ir. bet tā pirmoreiz atklāju animes patieso skaistumu ar Wonderful Days, kam jūtu uzpludā sekoja Hack Sign un X ![]() varbuut pirmais shows domaats gxp cyber formula vai speedracer .. transormers - nau anime. un lai cik ironiski nebuutu, - wonderful days - arii. ;D |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Shumins @ Dec 8 2005, 23:30) QUOTE(Church @ Dec 9 2005, 00:22) Un kas tad shis ??? (transformers ir anime) .... VAi labaak pasaki kaapeec domaa, ka tas nav ??? taapeec ka aciimredzami kljuudiijos ;> .. padomaaju kaadu laiku, ar ko vareeju sajaukt .. ka tik ne ar beast wars vai ko tamliidziigu? saa .. vismaz par wonderful days gan esmu paarliecinaats. vairaakas pamataa animei raksturiigas iipatniibas / stils, - bet - korejieshu. P.S. bez wonderful days arii dazhas citas ne anime animaacijas savlaik ir man patikushas .. piem. jau mineetais (IIRC sheit?) Titan A.E., Oseam, Corto Maltese un veel dazhi gabali .. bet vairumaa gadiijumu tas ir kaa iznjeemums, ne likums, un vilshanaas nospiedoshajaa vairumaa amiishu kinematograafa un animaacijas produkcijaa kaareiz bij viens no pamat iemesliem gaumes/izveeles mainjai uz pamataa anime gabaliem. |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
heh, nu jaa beerniibaa tak skatiitas visaadas lietas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aa jaa Sailormoon arii dazhas seerijas beerniibaa biju redzeejis ![]() ![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Man pirmā bija Ultra Man!:) Vai IRON man!
![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
Deviks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 23-January 06 ![]() |
mana pirma anime bija laikam Ghost ship un ja es nemados, tad vinju vel radija tada raidijuma ka pasaka pasacinja ja nemaldos!
otra bija Devil man kura man paersonigi patika loti un paris guyver serijas, nu protams pa vidu no ritiem kad tv3 radija visadus tur pokemonus utt ![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Vispār, tas noteikti bija tik sen, ka es vairs neatceros. Sāku skatīties anime pa LNT un TV 3 un tad tie laikam sanāk kaut kādi Pokemoni/Digimoni. Bet tas es vēl biju pavisam maza, gāju k-kādā 5-6 klasītē un man patika tieši multenes, es par animi vēl tad nefanoju vispār. Var teikt, ka sāku tā nopietni par šitajām multenēm interesētries pēc Fruits Basketa nostīšanās, jo daudz ieteica un bildes arī patika.
![]() -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Laikam Dragonball bija pirmais, ko skatiijos..bet patiesiibaa neatceros vairs...bija tik daudz anime, kuras es skatiijos vienkarshi kaa multenes, kad biju siiks...
Pirmais, ko es atceros, ar ko man sākās anime ēra, bija Elfen Lied (nu tas gan patiesībā bija pēctam, kad es tā pusnenopietni biju noskatījies vairākas filmas, kuras rādīja animefestā) Respektīvi esmu tajā visā nesen. -------------------- Positive black.
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Heh. Ja jūs sakat, ka sākāt nesen, tādā gadījumā es sāku gandrīz vakar (vispārībā tik' šomēness). Es vispār jau redzēju sen Anime (kautvai tie paši pokemoni, digimoni, yu-gi-oh), bet tā pa īstam sāku skatīties tikai ar Ragnarok the Animation.
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
njaa,man ar pirmie bija Pokemoni.. vai tas nav viens aarpraats??
![]() ![]() -------------------- ![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hmm, man pirmaa anime laikam bija Samurai Pizza Cats, bet bija taa, ka man taa multene nepatika vienkaarshi skatiijos gaidot naakamo multeni, taa pa iistam no anime man pirmais seriaals, kas patika bija Nanatsu no Umi no Tico, bet tas bija tik sen
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
TAs bija tik sen ka nevaru acereties. Bet tagad ir vel realaki anime.
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Man pirmais bija Ultra Mens,tad Sailor Moon,Pekamoni un digimoni(fiškas laukā) tad nopietni ķēros pie animes pēc Chobits noskatīšanās un here we go..
![]() Ahhh...un vēl atcerējos pa Vācijas kanālu redzēju dažas sērijas Megaman un Transformerus.Kāds vispār zin Megamanu?? ![]() This post has been edited by Arts: Feb 16 2006, 01:12 -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Alexiel aka Organic Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-November 05 From: Latvia ![]() |
Megaman Nt warrior was broadcasted on RTL2. But it is in the same category as Pokemon and Digimon. Honestly, this things are nice to watch after a hard day at school or university, and polish my German a little up.
![]() |
WolfCry |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 16-February 06 From: Riiga ![]() |
Uj.. Pirmaa laikam buus Akira. Palika atminjaa laikam taapeec ka kaadas 2as naktis peec vinjas noskatiishanaas nevareeju norm. paguleet
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:15 |