IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

13 Pages V « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jusu pirmais anime?, Kas tiesi patika sajas filmas?
Inx
post Dec 8 2005, 15:46
Post #106

Heimin
*

Group: Chuunin

Mjā... laikam pats pirmais, ko redzēju bija 80to gadu TV sērijas par kaut kādiem reiseriem, ko rādīja par vācu un krievu kanāliem. galīgi neatceros kā to animi sauca, bet tur galvenajam varonim bija tāda drūmi apgreidota balta mašīna, kas varēja lekt un ko visu vēl nē. bija ar Transformers, protams, bet tolaik nebija ne jausmas, ka tā ir anime, un kas īsti anime vispār ir.

This post has been edited by Inx: Dec 8 2008, 19:28
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Church
post Dec 9 2005, 00:22
Post #107

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(Inx @ Dec 8 2005, 14:46)
Mjā... laikam pats pirmais, ko redzēju bija 80to gadu TV sērijas par kaut kādiem reiseriem, ko rādīja par vācu un krievu kanāliem. galīgi neatceros kā to animi sauca, bet tur galvenajam varonim bija tāda drūmi apgreidota balta mašīna, kas varēja lekt un ko visu vēl nē. bija ar Transformers, protams, bet tolaik nebija ne jausmas, ka tā ir anime, un kas īsti anime vispār ir.
bet tā pirmoreiz atklāju animes patieso skaistumu ar Wonderful Days, kam jūtu uzpludā sekoja Hack Sign un X smile.gif
*

varbuut pirmais shows domaats gxp cyber formula vai speedracer .. transormers - nau anime. un lai cik ironiski nebuutu, - wonderful days - arii. ;D
+Quote Post
Church
post Dec 9 2005, 02:46
Post #108

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(Shumins @ Dec 8 2005, 23:30)
QUOTE(Church @ Dec 9 2005, 00:22)
...transormers - nau anime. un lai cik ironiski nebuutu....;D
*

Un kas tad shis ??? (transformers ir anime) ....
VAi labaak pasaki kaapeec domaa, ka tas nav ???
*

taapeec ka aciimredzami kljuudiijos ;> .. padomaaju kaadu laiku, ar ko vareeju sajaukt .. ka tik ne ar beast wars vai ko tamliidziigu? saa ..
vismaz par wonderful days gan esmu paarliecinaats. vairaakas pamataa animei raksturiigas iipatniibas / stils, - bet - korejieshu.
P.S.
bez wonderful days arii dazhas citas ne anime animaacijas savlaik ir man patikushas .. piem. jau mineetais (IIRC sheit?) Titan A.E., Oseam, Corto Maltese un veel dazhi gabali .. bet vairumaa gadiijumu tas ir kaa iznjeemums, ne likums, un vilshanaas nospiedoshajaa vairumaa amiishu kinematograafa un animaacijas produkcijaa kaareiz bij viens no pamat iemesliem gaumes/izveeles mainjai uz pamataa anime gabaliem.
+Quote Post
goku
post Jan 27 2006, 14:05
Post #109

Jinushi
**

heh, nu jaa beerniibaa tak skatiitas visaadas lietas smile.gif Ultrameni Iron Man, tad Spiderman, tad Biker Mice From Mars, visaadas Maskas biggrin.gif transformeri biggrin.gif bet nu pirmaa lieta ko es tagad skatiijos un domaaju ka vilku anime smile.gif nu jo tie augshaak mineetie laikam neskaitas kaa anime tongue.gif Bija Dragonball-Z rolleyes.gif kewl stuff biggrin.gif nu tad otraa anime kas skaitaas laikam ir Bleach un peectam Naruto un tagad Samurai Champloo ph34r.gif
aa jaa Sailormoon arii dazhas seerijas beerniibaa biju redzeejis smile.gif ciemos kad gaaju pie kaada biggrin.gif
+Quote Post
Marekso
post Jan 27 2006, 15:14
Post #110

Jinushi
**

From: Latvia

Man pirmā bija Ultra Man!:) Vai IRON man! smile.gif

--------------------
-------------------------------------------
image
+Quote Post
Deviks
post Jan 27 2006, 21:27
Post #111

Heimin
*

mana pirma anime bija laikam Ghost ship un ja es nemados, tad vinju vel radija tada raidijuma ka pasaka pasacinja ja nemaldos!
otra bija Devil man kura man paersonigi patika loti un paris guyver serijas, nu protams pa vidu no ritiem kad tv3 radija visadus tur pokemonus utt smile.gif un nesen es saku downloadot Berserk jo vinja tradas uz mdsl ftp saku skatities un :cool.gif: loti iepatikas, un shi laikam ir vieniga anime kur nav to man personigi lietu kur anime sejas mainas nezinu ka to pareizi nosaukt tur kaut kadas mistiskas asaras kuras list juram vai kaut kadas udens lases pie pieres , a un tad ari pie visa pasakdijos bloodlust D, un elfen liede - ieistu multenes kur ir versta vardarbiba pret berniem!!!
+Quote Post
Kaede
post Feb 15 2006, 19:28
Post #112

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Vispār, tas noteikti bija tik sen, ka es vairs neatceros. Sāku skatīties anime pa LNT un TV 3 un tad tie laikam sanāk kaut kādi Pokemoni/Digimoni. Bet tas es vēl biju pavisam maza, gāju k-kādā 5-6 klasītē un man patika tieši multenes, es par animi vēl tad nefanoju vispār. Var teikt, ka sāku tā nopietni par šitajām multenēm interesētries pēc Fruits Basketa nostīšanās, jo daudz ieteica un bildes arī patika. rolleyes.gif Bet mana pati pirmā anime bija chobits

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Psycholog
post Feb 15 2006, 19:34
Post #113

Danshaku

Laikam Dragonball bija pirmais, ko skatiijos..bet patiesiibaa neatceros vairs...bija tik daudz anime, kuras es skatiijos vienkarshi kaa multenes, kad biju siiks...
Pirmais, ko es atceros, ar ko man sākās anime ēra, bija Elfen Lied (nu tas gan patiesībā bija pēctam, kad es tā pusnenopietni biju noskatījies vairākas filmas, kuras rādīja animefestā)
Respektīvi esmu tajā visā nesen.

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
bladez
post Feb 15 2006, 20:26
Post #114

Danshaku

From: City of Townsville

Heh. Ja jūs sakat, ka sākāt nesen, tādā gadījumā es sāku gandrīz vakar (vispārībā tik' šomēness). Es vispār jau redzēju sen Anime (kautvai tie paši pokemoni, digimoni, yu-gi-oh), bet tā pa īstam sāku skatīties tikai ar Ragnarok the Animation.
+Quote Post
Angelina
post Feb 15 2006, 20:47
Post #115

Danshaku

From: tumši,spokaini bēniņi...

njaa,man ar pirmie bija Pokemoni.. vai tas nav viens aarpraats?? laugh.gif bet taa riktiigi nopietni skatoties pirmaa bija Hellsing un Chrno Crusade.. riktiigi patika rolleyes.gif

--------------------
image
+Quote Post
LeoR
post Feb 15 2006, 21:44
Post #116

Unregistered

Hmm, man pirmaa anime laikam bija Samurai Pizza Cats, bet bija taa, ka man taa multene nepatika vienkaarshi skatiijos gaidot naakamo multeni, taa pa iistam no anime man pirmais seriaals, kas patika bija Nanatsu no Umi no Tico, bet tas bija tik sen laugh.gif
+Quote Post
Sword
post Feb 16 2006, 00:28
Post #117

Samurai

From: Starp debesim un elli.

TAs bija tik sen ka nevaru acereties. Bet tagad ir vel realaki anime. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." ©
Angels banished from heaven have no choice but to become demons
IPB Image
Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!

IPB Image

http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero
IPB Image
+Quote Post
Arts
post Feb 16 2006, 01:08
Post #118

Koushaku

From: The world itself,in reality

Man pirmais bija Ultra Mens,tad Sailor Moon,Pekamoni un digimoni(fiškas laukā) tad nopietni ķēros pie animes pēc Chobits noskatīšanās un here we go.. smile.gif
Ahhh...un vēl atcerējos pa Vācijas kanālu redzēju dažas sērijas Megaman un Transformerus.Kāds vispār zin Megamanu?? huh.gif

This post has been edited by Arts: Feb 16 2006, 01:12

--------------------
IPB Image
When you do things right,people will think you haven't done anything at all.
+Quote Post
Alexiel aka Organic Angel
post Feb 16 2006, 22:18
Post #119

Jinushi
**

From: Latvia

Megaman Nt warrior was broadcasted on RTL2. But it is in the same category as Pokemon and Digimon. Honestly, this things are nice to watch after a hard day at school or university, and polish my German a little up. huh.gif
+Quote Post
WolfCry
post Feb 16 2006, 23:06
Post #120

Heimin
*

From: Riiga

Uj.. Pirmaa laikam buus Akira. Palika atminjaa laikam taapeec ka kaadas 2as naktis peec vinjas noskatiishanaas nevareeju norm. paguleet rolleyes.gif
+Quote Post

13 Pages V « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 23:15