![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
~Nefi~ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 18-January 06 From: I'm hiere and that's good ![]() |
Mans pirmais, pēc kura es vispār par anime sāku interesēties ir Chobits, pirms tam kuras multenes bija, tās es neskaitu.
-------------------- ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
hehee, maneejaa Ultraman - veel atceros no3dienas 7njiem paarceela uz 2dienas 6iem^^ un veel kendija, bet to saaku skatiities tikai no vidus...peec tam man visu laiku patika anime, lai gan nezinaaju kas taa taada ir, un visi smeejaas par mazoo jociigo meteniiti^^
-------------------- ![]() |
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
Man pirmaa anime laikam jau bija KKJ
-------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Hehhhz, mans pirmais anime (neskaitot digimonus un paareejos moshkjus
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
yoji |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 23-January 06 From: trance.jp ![]() |
Mans pirmais anime bija Hellsing! Shodien tieshi noskatiijos, to jaunaako seeriju
-------------------- ![]() Hellsing - nu tas ir kaut kas vienreizējs! Neko tādu iepriekš nebiju redzējis! |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Pirmais laikam bija Hellsings, vai Love Hina, bet tad uz kādu laiku par animi aizmirsu, un tad nāca Berserk, kas visu izmainija, kopš tā laika skatos daudz ( cik nu tas ir) un dikti
![]() -------------------- whatever.....
|
yoji |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 23-January 06 From: trance.jp ![]() |
Hellsinga ljooti laba muuzika, kas pastiprina to garshu!!!
-------------------- ![]() Hellsing - nu tas ir kaut kas vienreizējs! Neko tādu iepriekš nebiju redzējis! |
sad_angel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 9-March 06 ![]() |
Hmmm, gruuti pateikt.... Ir bijusjas daudzas animes beerniibaa, bet mani taa pamatiigaak aizraava Princess Mononoke, bet taa pa animeem saaku intereseeties peec Trinity Blood 1. seerijas noskatiisjanaas...
-------------------- |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Pirmā anime bija ''Wonderful days '' kad to skatijos nemaz nebija jausma kas ir anime .Natceros ka dabuju ''My hime'' laikam kautkā no trubaz novilku ,pectma vairāk bez animes gandrī dzivot nevar
![]() -------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nesen rokoties AniDB uzskrēju kautkam ko sen skatijos. Nav gan pirmā, bet vnk mīļa anime Biene Maya.
-------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Mar 12 2006, 00:35) Nesen rokoties AniDB uzskrēju kautkam ko sen skatijos. Nav gan pirmā, bet vnk mīļa anime Biene Maya. Va velns shitaa arii ir anime ![]() Bet nu spoku kugji es manliekas skatiijos veel pirms shiis -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Šigeru |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
Parastais Dragonball bija tas kas manu nevainību ņēma( ziņā pa anime) kopš RTL2 to rādija esmu atkarīgs.
|
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Mans pirmais bija Ragnarok The Animation , jo es speeleeju un fanoju par Ragnarok Online. Tad es noleemu paskatiities vel citu intereses peec , tas bija FMA un taa vis aizlidoja uz priekshu ar anime.
-------------------- yokubou
|
Devillly |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 84 Joined: 14-January 06 ![]() |
Nu tad taa..man pirmais anime bija...labi neatceros, bet laikam jau Elfen Lied... Aaa jaa tieshaam, pareizi tas bija Elfen Lied!
![]() ![]() -------------------- I am so lonely...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |