IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

13 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jusu pirmais anime?, Kas tiesi patika sajas filmas?
Deadly Frozen
post Apr 25 2005, 21:55
Post #16

Jinushi
**

Group: Chuunin
From: Svešā ādā.

Es secināju, ka neatceros kā sauca pirmo anime, ko redzēju. Tas bija diezgan agrā bērnībā, reiķinot, ka bija ap 4-6 gadiem tātad aptuveni 8-10 gadus atpakaļ blink.gif Katrā gadījumā - tie nebija ne Digimoni, ne Pokemoni, lai gan grafikas ziņā stipri līdzīgi Sailor Moon, tomēr tas arī nebija tas. Katrā gadījumā, toreiz diiiikti tā multenīte patika happy.gif Smukas meitenes is good. Varbūt kaut kad izdosies atcerēties kā to multenīti sauca, jo viņa bija aw so cute un meitenītēm bija izcili liealas acis un gan gari un smuki, gan lokaini un smuki mati....
Anyway - ja kāds atcerās ko tādu aptuveni tajā laika sprīdī, ko rādija kādā no Latvijas kanāliem - varētu man paziņot kaut vai privāti. Tomēr patīkami būtu atcerēties bērnību happy.gif

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
anishuara
post Apr 25 2005, 22:44
Post #17

Hakushaku

From: somewhere deep inside

ir labi atcereties to kas liek lidot, vai ari tas kas tiesham patik... gan jau atceresies to anime jo es ari aizmirsu viena anime nosaukumu kur stasts bija par bralien kuri vareja parversties par pukiem un pectam nonaca kautkada paligona... blink.gif
tas ir forsh amine bet es neatceros ka tas saucas... wink.gif

--------------------
image
+Quote Post
Masha
post Apr 25 2005, 23:24
Post #18

Samurai

pirmo neatceros, bet kas mani tiesam ieintereseja anime busanas- Hellsing, kas tolaik gaja pa viva kanalu, nu kadu gadu atpakal...he he pavisam nesen:)
+Quote Post
not_alone
post Apr 25 2005, 23:36
Post #19

Shishaku

From: Nenoteikta atrašanās vieta

Sailor Moon *sniff*.............es raudaaju sad.gif beigaas sad.gif aa un candy candy biggrin.gif

--------------------
image
+Quote Post
xikes
post Apr 26 2005, 07:45
Post #20

Koushaku

Ui, tas bija sen..
Neatceros vairs kaa saucaas (jo tad gaaju kaut kur 1. vai 2. klasee) Bet nu, vinaa gaja no riitiem. Sizets bija par kaadu organizaciju, kas ciiniijas pret dazadaam bakteerijaam un viirusiem ar kosmosa kugim liidziigu transporta/kaujas liidzeki, kuru tad samazinaaja un ievadiija cilveeka organismaa.. Toreiz veel neapzinaajos, ka taa ir anime un nekaadi nevareeju iebraukt kas taa par valodu zem krievu(laikam) duba apakshaa skan.. smile.gif
Ja kaads atceras, ko liidziigu un mosh zin veel nosaukumu, tad mosh pasakiet..

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Apr 26 2005, 12:16
Post #21

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

Nu es iisti neatceros kuru no shiim divaam es redzeeju pirmo bet abas ir manas pirmaas anime: Ultramen, Candy.
+Quote Post
Taka
post Apr 26 2005, 13:16
Post #22

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(xikes @ Apr 26 2005, 06:45)
Ui, tas bija sen..
Neatceros vairs kaa saucaas (jo tad gaaju kaut kur 1. vai 2. klasee) Bet nu, vinaa gaja no riitiem. Sizets bija par kaadu organizaciju, kas ciiniijas pret dazadaam bakteerijaam un viirusiem ar kosmosa kugim liidziigu transporta/kaujas liidzeki, kuru tad samazinaaja un ievadiija cilveeka organismaa.. Toreiz veel neapzinaajos, ka taa ir anime un nekaadi nevareeju iebraukt kas taa par valodu zem krievu(laikam) duba apakshaa skan.. smile.gif
Ja kaads atceras, ko liidziigu un mosh zin veel nosaukumu, tad mosh pasakiet..
*

Geneshaft?

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
xikes
post Apr 26 2005, 16:30
Post #23

Koushaku

Ja var ticeet AniDB, tad Geneshaft iznaacis/raadiits vai kaa citaadi saistiits ar 2001. gadu. Manis piemineetais tika raadiits apmeeram ap 1991~1992 gadu.. Apraksts arii ne iipashi atbilst..
Nezinu vai tas vareetu buut iistais..

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Ito no Kazuki
post Apr 26 2005, 18:22
Post #24

Danshaku

From: Girl Next Door

"Devil Hunter Yoko", ~ 4 g.v. Ok, tad es nezināju, kas ir anime...Pirmais anime, ko skatījos tikai tāpēc, ka tas ir anime un nekā labāka nebij, bī Pokemoni *atceras vecos, labos laikus - brrrrrrr* Bet pirmais anime, kuru noskatījos un tiešām novērtēju - "Spirited Away" pirms pāris gadiem Arsenālā (tajā pašā - arī "VHD:Bloodlust" *drool*)

--------------------
image

Boundless Love
These falling dreams
One life one flower for the frail reality
+Quote Post
+Chibi+
post Apr 26 2005, 21:02
Post #25

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(not_alone @ Apr 25 2005, 23:36)
Sailor Moon *sniff*.............es raudaaju  sad.gif  beigaas  sad.gif  aa un candy candy biggrin.gif
*

smae here. SailorMoon bija mana pirmā anime obsession, hah hah, nu, liekot brālim un vecākiem ierakstīt man sērijas, kad es pati nebiju mājās.. Hah hah, es esmu lepna par to, ka emsu redzējusi visas visas. ^^v Tikai ne to no pirmāš sezonas, kur Minako pārģērbās par SM.. BEt nu labi, heh... laugh.gif

Un Candy, aaaaaaa!!!! es neredzeju pēdējo sēriju!!!!!! sad.gif Un tad man za4ux izstāstīja, tas bija pirmais vienojošais elementas Kaigan sanāxmē, heh. ^^

Un pirmā anime, kuru es apzināti lādēju jau kā potenciāls anime fans, bija DN Angel. happy.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kikyou
post Apr 26 2005, 22:03
Post #26

Kami-sama

Vispār pirmā anime, tāpat kā dažiem citiem, bija Ultramen. laugh.gif
Pirmais pamatīgais obsession bija Pokemoni.
Pirmā novilktā anime būtu Tokyo Underground, ar kuru es arī sāku apzināties, ka es skatos tieši "anime". :3
+Quote Post
Hellsin-The Alucard
post Apr 27 2005, 21:01
Post #27

Heimin
*

Hmm,pirmasi anime...Aa Njindzas manuskripts...Forshs movjs...
+Quote Post
GunMetaL
post Apr 27 2005, 23:36
Post #28

hentai lion

From: ZAFt headquarters

šis topiks ir ar vienu konkrētu jautajumu. kā tu saki skatīties animi un visu patejo kas ar to saistīts. cik vecs biji utt ka to uztvēra draugi un ta talak smile.gif

mani animes fana ceļi sakas kads es kadu dienu rakājos pa dc meklejot kartējo spēliti ko novilkt. vardsakot biju no spēlem neatraujams geimers nu lab es tad uz labu laimi vilku dažadu useru file listus uzdūros useram ar niku "Mary" no failu lista noka4aju outlaw star 24 sēriju ta joka p\ec lai paskatītos kada ir anime nu labi es to noka4aju uz nosense . biggrin.gif lai cik divaini nebūtu sadistiskajam geimeram iepatikās anime tad noka4aju ari vienu seriju no gundam wing tiesa neatceros kuru sēriju gundami man iepatikās viss vairāk no visiem animes tipiem.
ta saku ka4at aizvien vairāk un vairāk animi un protams gundamus bez tiem es vairs iztikt nevaru smile.gif) tapēc man vienmer velkas kada no gundamu serijām...
tad man bija 14 gadu tiesa tagad man ir 15 ār pusi taka animi skatos jau pus gadu un esu pilnība apmierinats ar dzivi. vienigi kļustu bēdigs kad esu pabeidzis skatīties kadu animes serialu sad.gif jo gribētu lai serials nekad nebeiktos... bet tas no manas puses ir mazliet stulbi.

pacik visi mani draugi ir counter strikeri un geimeri un sēlētaji vini nav no miermīlīgajiem tapec viņiem vai vismaz viņui smadzenem ir gruti uztvert to ka es varu skatīties animi un vel klausīties tadu muziku (ostus no animem)

tauta mani nesaprata

varsakot viņiem tikai dziesma ""besi"" smadzenes man jau ari patik musdienu muzika bet netik lielos daudzumos vismaz ne latviešu ta saucama ''grupa'' + vel man riebjas reps un hiphops. parējos muzikas stilus vel man ta tiri nekas patik klausities..

ja šads topiksir jau bijis prosto izdzesiet viņu ja nau tad dalieties sava pieredze ar to kā jus sakat skatities mantu smile.gif wink.gif wink.gif wink.gif

EliminatoR šāds topiks jau bija so...

This post has been edited by Batou: Apr 28 2005, 00:27
+Quote Post
anishuara
post Apr 28 2005, 09:41
Post #29

Hakushaku

From: somewhere deep inside

QUOTE(EliminatoR @ Apr 27 2005, 23:36)
šis topiks ir ar vienu konkrētu jautajumu. kā tu saki skatīties animi un visu patejo kas ar to saistīts. cik vecs biji utt ka to uztvēra draugi un ta talak smile.gif

mani animes fana ceļi sakas kads es kadu dienu rakājos pa dc meklejot kartējo spēliti ko novilkt. vardsakot biju no spēlem neatraujams geimers nu lab es tad uz labu laimi vilku dažadu useru file listus uzdūros useram ar niku "Mary" no failu lista noka4aju outlaw star 24 sēriju ta joka p\ec lai paskatītos kada ir anime nu labi es to noka4aju uz nosense . biggrin.gif lai cik divaini nebūtu sadistiskajam geimeram iepatikās anime tad noka4aju ari vienu seriju no gundam wing tiesa neatceros kuru sēriju gundami man iepatikās viss vairāk no visiem animes tipiem.
ta saku ka4at aizvien vairāk un vairāk animi un protams gundamus bez tiem es vairs iztikt nevaru smile.gif) tapēc man vienmer velkas kada no gundamu serijām...
tad man bija 14 gadu tiesa tagad man ir 15 ār pusi taka animi skatos jau pus gadu un esu pilnība apmierinats ar dzivi. vienigi kļustu bēdigs kad esu pabeidzis skatīties kadu animes serialu sad.gif jo gribētu lai serials nekad nebeiktos... bet tas no manas puses ir mazliet stulbi.

pacik visi mani draugi ir counter strikeri un geimeri un sēlētaji vini nav no miermīlīgajiem tapec viņiem vai vismaz viņui smadzenem ir gruti uztvert to ka es varu skatīties animi un vel klausīties tadu muziku (ostus no animem)

tauta mani nesaprata

varsakot viņiem tikai dziesma ""besi"" smadzenes man jau ari patik musdienu muzika bet netik lielos daudzumos vismaz ne latviešu ta saucama ''grupa'' + vel man riebjas reps un hiphops. parējos muzikas stilus vel man ta tiri nekas patik klausities..

ja šads topiksir jau bijis prosto izdzesiet viņu ja nau tad dalieties sava pieredze ar to kā jus sakat skatities mantu  smile.gif  wink.gif  wink.gif  wink.gif

EliminatoR šāds topiks jau bija so...
*

man gan patika shis topiks jauki uzzinat kautko jaunu... uzskatu ka tas gaja no sirds... vismaz kad es taisiju so topiku man bija nodoma ka viss ari ta notiksies... biggrin.gif

--------------------
image
+Quote Post
FaNtA
post Apr 28 2005, 21:07
Post #30

Danshaku

From: uz pasūtijuma ^_^

PIRMO wub.gif es redzēju kaados 4 gados, un tas bij fāterim video kasetee par kkaadiem robotiem un skaistaam meiteneem rolleyes.gif bet diemzeel bez nosaukuma, un paarus gadus atpakaļ centos viņu atkal dabuut, bet meklējumi bija bez rezultaatiem unsure.gif

--------------------
/moo
i has a signuchar
and i did it for the lulz.
+Quote Post

13 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:20