![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
Es secināju, ka neatceros kā sauca pirmo anime, ko redzēju. Tas bija diezgan agrā bērnībā, reiķinot, ka bija ap 4-6 gadiem tātad aptuveni 8-10 gadus atpakaļ
![]() ![]() Anyway - ja kāds atcerās ko tādu aptuveni tajā laika sprīdī, ko rādija kādā no Latvijas kanāliem - varētu man paziņot kaut vai privāti. Tomēr patīkami būtu atcerēties bērnību ![]() -------------------- ![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
ir labi atcereties to kas liek lidot, vai ari tas kas tiesham patik... gan jau atceresies to anime jo es ari aizmirsu viena anime nosaukumu kur stasts bija par bralien kuri vareja parversties par pukiem un pectam nonaca kautkada paligona...
![]() tas ir forsh amine bet es neatceros ka tas saucas... ![]() -------------------- |
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
pirmo neatceros, bet kas mani tiesam ieintereseja anime busanas- Hellsing, kas tolaik gaja pa viva kanalu, nu kadu gadu atpakal...he he pavisam nesen:)
|
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
Sailor Moon *sniff*.............es raudaaju
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ui, tas bija sen..
Neatceros vairs kaa saucaas (jo tad gaaju kaut kur 1. vai 2. klasee) Bet nu, vinaa gaja no riitiem. Sizets bija par kaadu organizaciju, kas ciiniijas pret dazadaam bakteerijaam un viirusiem ar kosmosa kugim liidziigu transporta/kaujas liidzeki, kuru tad samazinaaja un ievadiija cilveeka organismaa.. Toreiz veel neapzinaajos, ka taa ir anime un nekaadi nevareeju iebraukt kas taa par valodu zem krievu(laikam) duba apakshaa skan.. ![]() Ja kaads atceras, ko liidziigu un mosh zin veel nosaukumu, tad mosh pasakiet.. -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu es iisti neatceros kuru no shiim divaam es redzeeju pirmo bet abas ir manas pirmaas anime: Ultramen, Candy.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(xikes @ Apr 26 2005, 06:45) Ui, tas bija sen.. Neatceros vairs kaa saucaas (jo tad gaaju kaut kur 1. vai 2. klasee) Bet nu, vinaa gaja no riitiem. Sizets bija par kaadu organizaciju, kas ciiniijas pret dazadaam bakteerijaam un viirusiem ar kosmosa kugim liidziigu transporta/kaujas liidzeki, kuru tad samazinaaja un ievadiija cilveeka organismaa.. Toreiz veel neapzinaajos, ka taa ir anime un nekaadi nevareeju iebraukt kas taa par valodu zem krievu(laikam) duba apakshaa skan.. ![]() Ja kaads atceras, ko liidziigu un mosh zin veel nosaukumu, tad mosh pasakiet.. Geneshaft? -------------------- Press any key to continue
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ja var ticeet AniDB, tad Geneshaft iznaacis/raadiits vai kaa citaadi saistiits ar 2001. gadu. Manis piemineetais tika raadiits apmeeram ap 1991~1992 gadu.. Apraksts arii ne iipashi atbilst..
Nezinu vai tas vareetu buut iistais.. -------------------- |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
"Devil Hunter Yoko", ~ 4 g.v. Ok, tad es nezināju, kas ir anime...Pirmais anime, ko skatījos tikai tāpēc, ka tas ir anime un nekā labāka nebij, bī Pokemoni *atceras vecos, labos laikus - brrrrrrr* Bet pirmais anime, kuru noskatījos un tiešām novērtēju - "Spirited Away" pirms pāris gadiem Arsenālā (tajā pašā - arī "VHD:Bloodlust" *drool*)
-------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(not_alone @ Apr 25 2005, 23:36) smae here. SailorMoon bija mana pirmā anime obsession, hah hah, nu, liekot brālim un vecākiem ierakstīt man sērijas, kad es pati nebiju mājās.. Hah hah, es esmu lepna par to, ka emsu redzējusi visas visas. ^^v Tikai ne to no pirmāš sezonas, kur Minako pārģērbās par SM.. BEt nu labi, heh... ![]() Un Candy, aaaaaaa!!!! es neredzeju pēdējo sēriju!!!!!! ![]() Un pirmā anime, kuru es apzināti lādēju jau kā potenciāls anime fans, bija DN Angel. ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vispār pirmā anime, tāpat kā dažiem citiem, bija Ultramen.
![]() Pirmais pamatīgais obsession bija Pokemoni. Pirmā novilktā anime būtu Tokyo Underground, ar kuru es arī sāku apzināties, ka es skatos tieši "anime". :3 |
Hellsin-The Alucard |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 24-April 05 ![]() |
Hmm,pirmasi anime...Aa Njindzas manuskripts...Forshs movjs...
|
GunMetaL |
![]() ![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
šis topiks ir ar vienu konkrētu jautajumu. kā tu saki skatīties animi un visu patejo kas ar to saistīts. cik vecs biji utt ka to uztvēra draugi un ta talak
![]() mani animes fana ceļi sakas kads es kadu dienu rakājos pa dc meklejot kartējo spēliti ko novilkt. vardsakot biju no spēlem neatraujams geimers nu lab es tad uz labu laimi vilku dažadu useru file listus uzdūros useram ar niku "Mary" no failu lista noka4aju outlaw star 24 sēriju ta joka p\ec lai paskatītos kada ir anime nu labi es to noka4aju uz nosense . ![]() ta saku ka4at aizvien vairāk un vairāk animi un protams gundamus bez tiem es vairs iztikt nevaru ![]() tad man bija 14 gadu tiesa tagad man ir 15 ār pusi taka animi skatos jau pus gadu un esu pilnība apmierinats ar dzivi. vienigi kļustu bēdigs kad esu pabeidzis skatīties kadu animes serialu ![]() pacik visi mani draugi ir counter strikeri un geimeri un sēlētaji vini nav no miermīlīgajiem tapec viņiem vai vismaz viņui smadzenem ir gruti uztvert to ka es varu skatīties animi un vel klausīties tadu muziku (ostus no animem) tauta mani nesaprata varsakot viņiem tikai dziesma ""besi"" smadzenes man jau ari patik musdienu muzika bet netik lielos daudzumos vismaz ne latviešu ta saucama ''grupa'' + vel man riebjas reps un hiphops. parējos muzikas stilus vel man ta tiri nekas patik klausities.. ja šads topiksir jau bijis prosto izdzesiet viņu ja nau tad dalieties sava pieredze ar to kā jus sakat skatities mantu ![]() ![]() ![]() ![]() EliminatoR šāds topiks jau bija so... This post has been edited by Batou: Apr 28 2005, 00:27 |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Apr 27 2005, 23:36) šis topiks ir ar vienu konkrētu jautajumu. kā tu saki skatīties animi un visu patejo kas ar to saistīts. cik vecs biji utt ka to uztvēra draugi un ta talak ![]() mani animes fana ceļi sakas kads es kadu dienu rakājos pa dc meklejot kartējo spēliti ko novilkt. vardsakot biju no spēlem neatraujams geimers nu lab es tad uz labu laimi vilku dažadu useru file listus uzdūros useram ar niku "Mary" no failu lista noka4aju outlaw star 24 sēriju ta joka p\ec lai paskatītos kada ir anime nu labi es to noka4aju uz nosense . ![]() ta saku ka4at aizvien vairāk un vairāk animi un protams gundamus bez tiem es vairs iztikt nevaru ![]() tad man bija 14 gadu tiesa tagad man ir 15 ār pusi taka animi skatos jau pus gadu un esu pilnība apmierinats ar dzivi. vienigi kļustu bēdigs kad esu pabeidzis skatīties kadu animes serialu ![]() pacik visi mani draugi ir counter strikeri un geimeri un sēlētaji vini nav no miermīlīgajiem tapec viņiem vai vismaz viņui smadzenem ir gruti uztvert to ka es varu skatīties animi un vel klausīties tadu muziku (ostus no animem) tauta mani nesaprata varsakot viņiem tikai dziesma ""besi"" smadzenes man jau ari patik musdienu muzika bet netik lielos daudzumos vismaz ne latviešu ta saucama ''grupa'' + vel man riebjas reps un hiphops. parējos muzikas stilus vel man ta tiri nekas patik klausities.. ja šads topiksir jau bijis prosto izdzesiet viņu ja nau tad dalieties sava pieredze ar to kā jus sakat skatities mantu ![]() ![]() ![]() ![]() EliminatoR šāds topiks jau bija so... man gan patika shis topiks jauki uzzinat kautko jaunu... uzskatu ka tas gaja no sirds... vismaz kad es taisiju so topiku man bija nodoma ka viss ari ta notiksies... ![]() -------------------- |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
PIRMO
![]() ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |