![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ehh...nekromntija, bet nespēju atturēties nepieminot kādu no sen skatītiem prieciņiem 80 Days Around the World With Willy Fog
-------------------- |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
mana pirmaa anime bija naruto, atceros ka smeejos par to ka mani braalji skataas animes un vinji ir vecaaki par mani, bet gadu atpakalj braalis skatiijaas naruto un es paprasiiju lai uzliek pirmo seeriju, un taa es no vietas noskatiijos apmeeram 170+ naruto epas, pat uz skolu negaaju, naruto mani padariija atkariigu no animeem un visu kas ar to saistiits :s atceros kaa raadiiju visiem draugiem naruto epas un dazhiem pat iepatikaas anime XD atceros kaa saaku ziimeet anime stilaa, ugh man patika tie laiki
pirms naruto bija redzeets bishk no pokemoniem un ju-gi-oh bet tos skatiijos tik reti ka neskaitu to kaa skatiishanos -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
phehe - mans pirmais anims bij Sailor Moon, kuru es skatījos četros gados...četros gads patikās tā planētu maģija, es arī vislaik maziņa vēlējos kļūt par tādu solderu. Heh, vienreiz es pat atradu tādulielu plastmasas figūriņu, tad es to ieziedu krēmā, tad šampūnā, skaloju ar auksto ūdeni, īsāk - "iesvētīju", un cerēju, ka tas būs mans magiskais amulets. Tad es pa visu māju kliezu - Moon Prism Poweeeer... xD Kāda dolbīte es biju...
vēl nesen atkal mazliet paskatījos - tā man nepatika, ka vislaik atkārtojas viens un tas pats, bet patikās tie aizkustinošie brīži un tēma uz klavierēm Xd This post has been edited by Roserette: Jun 4 2007, 19:44 -------------------- (sun)
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Mans pirmais anime ar' laikam bija Sailor Moon. Rādīja pa RTL2 vai kaut kā tā. Tad vēl pavisam sīks biju.
![]() Bet tā pa īstam sāku interesēties par anime pēc FMA noskatīšanās. Edit: Bet varbūt tomēr Ultramenu ātrāk redzēju? O_o Pat vairs neatceros. xD This post has been edited by [c]rono: Jun 10 2007, 09:14 |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE rono date='Jun 10 2007, 09:12' post='108574'] Mans pirmais anime ar' laikam bija Sailor Moon. Rādīja pa RTL2 vai kaut kā tā. Tad vēl pavisam sīks biju. ![]() Edit: Bet varbūt tomēr Ultramenu ātrāk redzēju? O_o Pat vairs neatceros. xD Ultramenu pa LNT rādija pirms pa RTL2 sāka rādīt SailorMoon.. to nu es skaidri zinu.. jo ar Ultramen'a sižeta līnijas atcerēšanos man iet pasmagi... kas liecina par to ka es biju pavisam sīka, bet SailorMoon es nu gan labi atceros...plus, mīnus, es sapratu ko viņi runā, un tas nozīmē ka vismaz pamatus vācu valodai zināju... -------------------- ![]() |
bullmatari |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 29-March 07 ![]() |
viss ko pa rtl2 un pro7 raadiija- patika Mila Superstar. sailor moon, futbolisti^^, kalimero kaads atceras?) kaut kas ar Neo bija kaut kaada zemuudene, labs seriaals utt...
uz kompja pirmais bija basilisk kaut kaada seerija (no Mspirit ftp servera). skatiijos un briiniijos par opening dziesmu, ka ir karaoke uztaisiits. otrais bija samurai champloo, treshais- loveless. taa viss saakaas) yume tu kluudies, sailor moon jau raadiija pa rtl2 kad veel taada lnt nebija. This post has been edited by bullmatari: Jun 14 2007, 14:03 |
eto_silo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 7-March 07 ![]() |
...
This post has been edited by eto_silo: Oct 19 2007, 15:24 -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu mana pirmā pilnā anime, ko es noskatījos bija Loveless (uzreiz ķeroties pie shounen ai XD)
pirma tā bija redzēti fragmenti no Rurouni kenshin, FMA, crono crusade, witch hunter robin, bet es atkārtoju fragmenti. ehh, laikam tās visas būs jānoskatās līdz galam. ā un vēl daži fragmenti no tokio mew, mew. XD -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nez, es Sailor Moon skatījos pa THT, krievu valodā. Un tas bija ap 1999./2000. gadu.
-------------------- (sun)
|
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Nez, es Sailor Moon skatījos pa THT, krievu valodā. Un tas bija ap 1999./2000. gadu. man tāpat! Tā bija pirmā anime,bet es nemaz nezināju,ka tā bija anime,manā skatījumā,bērna acīs,ļoti skaista multfilma. Jā,pēc tam nāca pasaules slavenie Pokemon'i. ![]() -------------------- даже добро делал всем на зло
|
lda |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 19-October 07 ![]() |
Kādā citā topikā ievēroju bildes, kas atsaucās tieši uz to pirmo animi, ko agrāk rādija pa kādu no lv kanāliem un kura man tik šausmīgi patika. Cik noprotu sauca Candy Candy. Tagad drīzumā vajadzētu pameklēt vai kur internetā var dabūt sērijas un atkārtoti noskatīties, jo sižeta līniju es vispār neatceros. Cau, anime Candy Candy 1-54 sērijai (japāņu audio, subtitri angļu val.) var noskatīties crunchyroll.com Es nesen skatījos, biju gandrīz pavisam aizmirsusi, bet vispār loti patīk stāsts par drosmīgo meiteni, kura sev vienmēr solīja nepadoties par spīti nebeidzamajām dzīves likstām. Atceros kā sīka būdama es smējos par savādo meiteni(jo mana vecākā māsa par viņu smējās) bet tagad skatoties es nemaz nesmejos un viss liekas ļoti nopietni un citā gaismā(ko gen es arī sīka būdama varēju saprast no nopietnām lietām) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() achmentid=2412] ![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
Diatris-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 3-October 07 From: raazaknja ![]() |
man gan laikam pirmaa anime bija Sailor Moon un peec tam DBZ tad taas bija pahsas labaakaas un tagad jau kautkaaa nepaaraaak
|
Mada |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 8-September 07 ![]() |
Mana pirmā anime (ja neskaita visādus pokemonus un digimonus) bija Gungrave un Hellsing. Pēc Gungrave noskatīšanās arī saslimu ar anime
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Teikšu atklāti- mana pirmā anime bija Sailormoon, bet salīdzinot ar pārējo, tas ir tāds vecs kraps, ka pat negribāš saukt to par animi. Pēc tā es noskatījos Fushigi Yuugi. Īsts meiteņu anime (mīlestība, smuki puiši (kā nu kuram, protams, šķiet) spriedze un piu, piu)
Man konkrēti patīk tas, ka anime līdzinās filmai ne tikai ar izteiksmes līzekļiem bet arī ar sižetu, kas lielākā daļā gadījumu nemaz nav tik ļoti bērnišķīgs... luv anime yay -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mana pirmā anime bija InuYasha ar 167 sērijām, tāpēc tgd izdzirdot, ka kādai animei ir 40 sērijas liekas, vui cik maz xD
tgd jau esmu redzējusi daudz animes, bet iespaids palicis. pārskatos Inuyashu oto reizi, man patika šī anime , patīk arī tgd. pēc tam uzreiz sekoja Bleach, un wnk lieliska anime -Paradise kiss. -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:58 |